- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.113
- 448
- 33
8-9 dpo tahminen ama niyese beklentiye girdim. Birde ben daha test yapmadan kesin negatif olacak bu ay diye ağlayan bir manyağımKac gun var kacinci gundesin tam olarak ovulasyon sonrasi?
İyi sabrettinRegl yarin bu sefer sabirliyim bekleyecegim olmazsam yaparim son bir kursunum kaldi
Bir ayda kontrol olmuyor ki aşkım daha geçen ay gitmiştim doktor 3 ay sonra gel dediEvet kesinlikle doğruİhmal edilmemeli canım benim. Sen tekrar ölçtürdün mü değerini? Düşmüş olabilir seninki
Benim umudum yol bu ay 3 kez ilişki oldu
Ya işte kazı-kazan oyunu gibi ve çıkmayacağını bile-bile yapıyor insan
Ben tiroid hastasıyım canım. Benim doktorum ilacın etkisinin 15 günde gösterdiğini söylüyordu ve doz ayarlamak için 15 günde bakabiliyordu. O yüzden sormuştum.Bir ayda kontrol olmuyor ki aşkım daha geçen ay gitmiştim doktor 3 ay sonra gel dedi
İnşallah o duyduklarından biri olurumElizabethBennettt evet 36.7 çıktı dün 9du benim regl gelir bu aydan da ümidim yok malesef
3 gün sonra test yaparım ben sonra beklerim
akantus o markada bazı aylar pik görmeyip gebe kalanları duydum o yüzden sordum aşkım
Evet heyecanla sonuçları bekliyorumYa işte kazı-kazan oyunu gibi ve çıkmayacağını bile-bile yapıyor insantabi cebe zararlı. Dayanabilirsen en az son 3-4 güne kadar sabret. Kaç gün kaldı bat ne zaman? Gelecek hafta burası çoook heyecanlı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?