Ates hala yuksek seyrediyor bende yarin regl gunum reglden bir gun once ya da regl gunu dusmesi lazim yarin sabahki olcum onemli olacak sen olcuyomusun A aydk

ElizabethBennettt evet 36.7 çıktı dün 9du benim regl gelir bu aydan da ümidim yok malesef
3 gün sonra test yaparım ben sonra beklerim

akantus o markada bazı aylar pik görmeyip gebe kalanları duydum o yüzden sordum aşkım

Geçenlerde birisi burda ovilasyon yapmıştı pike yakın çıkmıştı o nerde kiiii

Bir ayda kontrol olmuyor ki aşkım daha geçen ay gitmiştim doktor 3 ay sonra gel dedi
Ben tiroid hastasıyım canım. Benim doktorum ilacın etkisinin 15 günde gösterdiğini söylüyordu ve doz ayarlamak için 15 günde bakabiliyordu. O yüzden sormuştum.

İnşallah o duyduklarından biri olurum Gün aşırı değerlendiriyoruz ovülasyondan hayır yok. Çatlamayı göremeyince regl tarihini de kestiremiyorum.

A aydk Ben bu ay senden aşırı ümitliyim canım, tüm şartları zorladın inşallah olumlu sonuç alırsın. Test için acele etme bence kuzucum. 9uydu zaten regl tarihin 9unda yap koyu çizgileri gör inşallah

Evet heyecanla sonuçları bekliyorum

K kugukusu 9 temmuzdu aslında ama yumurtlama üç gün sürdü 27sinde çatladı 11e kaydı

11 e kaydı kız regl çatlamadan dolayı akantus inan bu ay benim niyeyse hiç umudum yok ama ben 7sinde yapılan ilk deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…