Gün aşırı değerlendiriyorsan çok iyi ovilasyon da belki göstermemiştir akantus umarım sende çift çizgiyi görürsün bu ay

akantus çatlamadan 2 gün sonra bi karın ağrım oldu ama kısa sürdü bidaha da ne ağrıdı ne akıntı ne sızı
Ağrı akıntı diyip şartlamayalım bence belirtiler değişebilir. Çatlamadan 10 gün sonra rahme yerleşirken daha net ağrılar hissediliyor genelde. İnşallah bebiş seninledir

Çatlamadan tam 10 gün sonra mı yerleşme oluyor ? akantus benim önceki kaybımda tam bir hafta sonra bel ağrım başlamıştı

S seraysss77 kız bende olmuştu oda kaybımda. Reglden 3 gün önce başlamıştı ama ben her ay ağrıdığı için anlamamıştım

Çatlamadan tam 10 gün sonra mı yerleşme oluyor ? akantus benim önceki kaybımda tam bir hafta sonra bel ağrım başlamıştı
Yani kaynaklara göre öyle ama fizyolojimiz değişiyor herkesin farklı olabilir. Ben öyle okumuştum çatlamadan yaklaşık 10 gün sonra tüplerden rahme ulaşıyor embriyo. Rahme tutunacak yer ararken de kramp sancı tarzı şeyler yaşayabiliyoruz. Yerleşme kanaması da tam bu esnada oluyor. Rahme yerleştikten ortalama 4-5 gün sonra kanda ve idrarda beta hch salgılanmaya başlıyor. O yüzden çatlamadan 14 gün sonra test yapın deniliyor.

akantus çatlamadan sonra her gün test yapmayı düşünen ben ovilasyonlar çok pahalı geliyor mutlaka elimdekini bir ay içinde bitiriyorum ya da sürekli gebelik alıyorum kendimi durdurmam lazım sözde verdim bu ay olmazsa diğer ay elimde kalanlarla yapıp bidaha da almayacağım

Çok heyecanlı ve gergin bir süreç çok haklısın canım İnan bende çok zor duruyorum ama olan varsa bizimle zaten. Ben biraz garanticiyim net kesin sonuç almam lazım ihtimaller beni geriyor

27 Haziran’da yumurta çatladıysa, döllenme aynı gün ya da 1 gün sonra gerçekleşmiş olabilir. Döllenmiş yumurta rahme yerleşmeden önce yaklaşık 5–7 gün yol alır.

Yerleşme (implantasyon) süreci tahmini:
- 2 Temmuz - 4 Temmuz arası gerçekleşebilir.

Yerleşme sırasında bazı kişilerde hafif kramp, lekelenme ya da vücut ısısında küçük bir düşüş olabilir.
Bu tarihlerden sonra test yapmak için sabretmek daha sağlıklı sonuç verir. Erken testlerde yalancı negatif çıkma riski vardır.

Chatgpt zorluyorum yine engelleyecek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…