İnşallah canım benim hepimiz görelim bu ay hepimiz sevinelimGün aşırı değerlendiriyorsan çok iyi ovilasyon da belki göstermemiştirakantus umarım sende çift çizgiyi görürsün bu ay
Ağrı akıntı diyip şartlamayalım bence belirtiler değişebilir. Çatlamadan 10 gün sonra rahme yerleşirken daha net ağrılar hissediliyor genelde. İnşallah bebiş seninledirakantus çatlamadan 2 gün sonra bi karın ağrım oldu ama kısa sürdü bidaha da ne ağrıdı ne akıntı ne sızı
İnşallahhİnşallah canım benim hepimiz görelim bu ay hepimiz sevinelim
Yok kuzum sanmıyorum ama sen yinede ağrı kesici falan alacaksan parol tercih et nolur nolmazBende bi anda baş ağrısı başladı kızlar bu bi belirti değildir heralde
çatlamadan sonra7 10 gün içinde yerleşme oluyor diye biliyorumÇatlamadan tam 10 gün sonra mı yerleşme oluyor ?akantus benim önceki kaybımda tam bir hafta sonra bel ağrım başlamıştı
Yani bilemedim bendeS seraysss77 kız bende olmuştu oda kaybımda. Reglden 3 gün önce başlamıştı ama ben her ay ağrıdığı için anlamamıştım
İlaç almam galiba ya korkuyorum nolur nolmazS seraysss77 ever parol iç kesinlikle
Yani kaynaklara göre öyle ama fizyolojimiz değişiyor herkesin farklı olabilir. Ben öyle okumuştum çatlamadan yaklaşık 10 gün sonra tüplerden rahme ulaşıyor embriyo. Rahme tutunacak yer ararken de kramp sancı tarzı şeyler yaşayabiliyoruz. Yerleşme kanaması da tam bu esnada oluyor. Rahme yerleştikten ortalama 4-5 gün sonra kanda ve idrarda beta hch salgılanmaya başlıyor. O yüzden çatlamadan 14 gün sonra test yapın deniliyor.Çatlamadan tam 10 gün sonra mı yerleşme oluyor ?akantus benim önceki kaybımda tam bir hafta sonra bel ağrım başlamıştı
Bacım bende korku oluştu test yapmaya artıkS seraysss77 kullanmak sana kalmış ama zorlanırsan parol kullan.. test yapmadan nasıl duruyorsun gözünü sevdiğim
Çok heyecanlı ve gergin bir süreç çok haklısın canım İnan bende çok zor duruyorum ama olan varsa bizimle zaten. Ben biraz garanticiyim net kesin sonuç almam lazım ihtimaller beni geriyorakantus çatlamadan sonra her gün test yapmayı düşünen ben ovilasyonlar çok pahalı geliyor mutlaka elimdekini bir ay içinde bitiriyorum ya da sürekli gebelik alıyorum kendimi durdurmam lazım sözde verdim bu ay olmazsa diğer ay elimde kalanlarla yapıp bidaha da almayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?