Ay kızlar size ne itiraf edicem ben silik çizgi çıktığında çöpe atmıştım yok diye ertesi gün Artimed almışım negatif çıkardı 2 gün sonra nette araştırdım burda herkes var diyor ondan sonra kan vermiştim

Zaten regl başlangıcından itibaren 10 - 20 günler arası full mesai yapılırsa illaki tutar diye düşünüyorum. O yüzden ben ovülasyon testlerini hepten bıraktım. Çünkü koyulaşma gördüğümde bana bir stres, heyecan geliyordu o esnada kocamla kavga ediyordum birşeylerden dolayı, sonra mecbur denemek için yanına yaklaşıyordum suratsız şekilde en iyisi 10-20 günleri baz almak, günaşırı hatta 2 günde bir ilişki bile yetiyor. Çok stres yapmaya gerek yok...

Ben tiroid hastasıyım canım. Benim doktorum ilacın etkisinin 15 günde gösterdiğini söylüyordu ve doz ayarlamak için 15 günde bakabiliyordu. O yüzden sormuştum.
Belki benim çok yüksek olmadığı için öyle demiş olabilir aşkım senin kaç değer çok geçmiş olsun

Evet bi ilişki işini çok abartıyoruz her gün olacak şey değil ya görev gibi 2 gün ara verip yapsak bile normal şartlarda tutar sprem zaten yaşıyor içerde

Evet bi ilişki işini çok abartıyoruz her gün olacak şey değil ya görev gibi 2 gün ara verip yapsak bile normal şartlarda tutar sprem zaten yaşıyor içerde
Şahsen bana doktorum 2 günde bir ilişki önermişti, sperm sonucu iyiydi diye. Biz yine ne olur ne olmaz günaşırı yaptık :))

K kugukusu bu sefer de olmadı demek istemiyorum eşime dün regl olcam gibi hissettim diyorum yine mi en başa döndük diyor
Adamda can kalmadı desene artık gözü korkmuş. En iyisi bu hamilelik sohbetlerini kocayla etmemek bence. İki taraf da stres oluyor. Gizli gizli içinde düşünüp 10 günü keyifle geçirmek sadece

Adamda can kalmadı desene artık gözü korkmuş. En iyisi bu hamilelik sohbetlerini kocayla etmemek bence. İki taraf da stres oluyor. Gizli gizli içinde düşünüp 10 günü keyifle geçirmek sadece
Evet kesinlikle eşle konuşulmaması gerekiyor erkekler biz gibi değil bence birazda soğuyorlar bu konudan ilişkiye de istediğimiz için değil çocuk için giriyoruz ya

Belki benim çok yüksek olmadığı için öyle demiş olabilir aşkım senin kaç değer çok geçmiş olsun
Evet senin değerin gebelik için kontrol altında olmalı yoksa çok iyi maşallah Sağol kuzum benim 5-6 civarıydı ilaçla düşürdük. Hamileyken 7lere kadar çıktı. Şuan normal seyrediyor 3 civarı çok şükür.

Evet kesinlikle eşle konuşulmaması gerekiyor erkekler biz gibi değil bence birazda soğuyorlar bu konudan ilişkiye de istediğimiz için değil çocuk için giriyoruz ya
Sorma zorla oluyor gerçekten hahshshhsa Başka zaman bizim keyfimiz olmaz istemeyiz, bu durum da beyler nazlanıyor hahsjsjsj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…