Zaten regl başlangıcından itibaren 10 - 20 günler arası full mesai yapılırsa illaki tutar diye düşünüyorum. O yüzden ben ovülasyon testlerini hepten bıraktım. Çünkü koyulaşma gördüğümde bana bir stres, heyecan geliyordu o esnada kocamla kavga ediyordum birşeylerden dolayı, sonra mecbur denemek için yanına yaklaşıyordum suratsız şekildeakantus çatlamadan sonra her gün test yapmayı düşünen ben ovilasyonlar çok pahalı geliyor mutlaka elimdekini bir ay içinde bitiriyorum ya da sürekli gebelik alıyorum kendimi durdurmam lazım sözde verdim bu ay olmazsa diğer ay elimde kalanlarla yapıp bidaha da almayacağım
Belki benim çok yüksek olmadığı için öyle demiş olabilir aşkımBen tiroid hastasıyım canım. Benim doktorum ilacın etkisinin 15 günde gösterdiğini söylüyordu ve doz ayarlamak için 15 günde bakabiliyordu. O yüzden sormuştum.
Evet bi ilişki işini çok abartıyoruz her gün olacak şey değil ya görev gibi 2 gün ara verip yapsak bile normal şartlarda tutar sprem zaten yaşıyor içerdeZaten regl başlangıcından itibaren 10 - 20 günler arası full mesai yapılırsa illaki tutar diye düşünüyorum. O yüzden ben ovülasyon testlerini hepten bıraktım. Çünkü koyulaşma gördüğümde bana bir stres, heyecan geliyordu o esnada kocamla kavga ediyordum birşeylerden dolayı, sonra mecbur denemek için yanına yaklaşıyordum suratsız şekildeen iyisi 10-20 günleri baz almak, günaşırı hatta 2 günde bir ilişki bile yetiyor. Çok stres yapmaya gerek yok...
Şahsen bana doktorum 2 günde bir ilişki önermişti, sperm sonucu iyiydi diye. Biz yine ne olur ne olmaz günaşırı yaptık :))Evet bi ilişki işini çok abartıyoruz her gün olacak şey değil ya görev gibi 2 gün ara verip yapsak bile normal şartlarda tutar sprem zaten yaşıyor içerde
Adamda can kalmadı desene
Evet kesinlikle eşle konuşulmaması gerekiyor erkekler biz gibi değil bence birazda soğuyorlar bu konudan ilişkiye de istediğimiz için değil çocuk için giriyoruz yaAdamda can kalmadı deseneartık gözü korkmuş. En iyisi bu hamilelik sohbetlerini kocayla etmemek bence. İki taraf da stres oluyor. Gizli gizli içinde düşünüp 10 günü keyifle geçirmek sadece
Evet senin değerin gebelik için kontrol altında olmalı yoksa çok iyi maşallahBelki benim çok yüksek olmadığı için öyle demiş olabilir aşkımsenin kaç değer çok geçmiş olsun
Sorma zorla oluyor gerçekten hahshshhsaEvet kesinlikle eşle konuşulmaması gerekiyor erkekler biz gibi değil bence birazda soğuyorlar bu konudan ilişkiye de istediğimiz için değil çocuk için giriyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?