Biz de akışına bırakmayı öğreneceğiz bir günSorma zorla oluyor gerçekten hahshshhsaBaşka zaman bizim keyfimiz olmaz istemeyiz, bu durum da beyler nazlanıyor hahsjsjsj
8-9 dpo tahminen ama niyese beklentiye girdim. Birde ben daha test yapmadan kesin negatif olacak bu ay diye ağlayan bir manyağım
ElizabethBennettt evet 36.7 çıktı dün 9du benim regl gelir bu aydan da ümidim yok malesef
3 gün sonra test yaparım ben sonra beklerim
akantus o markada bazı aylar pik görmeyip gebe kalanları duydum o yüzden sordum aşkım
Aynen şu anda bir amaç için bu kadar ard arda görev gibi oluyor. Yoksa akışına bıraksak daha keyifli tabiki bizde biliyoruz hahshshshhaakantus valla benimki de çocuk için üst üste yaptığımızı biliyor ama ne yapalım hemen olsa bizde salarız zaten. İlk zamanlar çok paylaşmıyordum bu konuları ama zaman geçtikçe arkadaşlarımla sıkıntı yaşadıkça mecbur konuşuyorum
Sorma zorla oluyor gerçekten hahshshhsaBaşka zaman bizim keyfimiz olmaz istemeyiz, bu durum da beyler nazlanıyor hahsjsjsj
Kesinlikle öyle resmen roller değişti bizim evde de hahshahahValla bu cocuk isinden once cok iyi bi cinsel hayatimiz vardi adama denemeye basladiktan sonra biseyler oldu o bugun zorundayim hissi erkekleri cok etkiliyor kavga dovus gidiyoruz evde
A aydk Forumda görüyordum ama yorumlarına dikkat etmedim açıkçasıKızlar yeni ovülasyon sipariş etmiştim. Ovülasyon testi laboquick marka hep bunu kullanıyorum. Yanında gebelik testi hediyesi var ama SURELAB marka geldi. Sizce nasıl bu marka güvenilir mi? Daha önce hiç kullanmadım.
Kendimize engel olamıyoruzElimde bir tane test vardi gittim ustune 3 tane daha aldim erkenden yaptim bir tane kaldi ben kesinlikle iflah olmuyorum
Valla her sabah uyandığımda ilk aklıma bu geliyor napiim :) Aslında güya yine regl gününü bekleyecektim9 da yaptim ben de negatifti dun yaptim 12 de yine negatif bugun 13 dpodayim yarin regl gunu ben elendim yani olsa dun cikardi. Ama sende umut var 8-9 da cikmaz her gun test yapmaa
Bende ondan almıştım ama Malesef birdaha almam çünkü iki kutusu farklı hassasiyet gösterdi belki mayısta hiç pik görmemem ondan kaynaklıydı diğer kutuyu açtım haziranda pik gördüm günlerce hemde
Ben anladım senin engellendiğini nasıl oldu öyleAy kızlar selam herkese nasılsınız iki gündür engellendim ya kimse demedi mi bu kız neredeşaka gibi yaaaa
Gebelik testi daha yapmadınmı canımBen miyim ki yapmaya devam ediyorum bugün 6.gunum ayni koyuluk hemen hemen
Bi atabilirmisin testini tam olarak nasıl koyulukta merak ettimGebelik testi daha yapmadınmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?