akantus valla benimki de çocuk için üst üste yaptığımızı biliyor ama ne yapalım hemen olsa bizde salarız zaten. İlk zamanlar çok paylaşmıyordum bu konuları ama zaman geçtikçe arkadaşlarımla sıkıntı yaşadıkça mecbur konuşuyorum

8-9 dpo tahminen ama niyese beklentiye girdim. Birde ben daha test yapmadan kesin negatif olacak bu ay diye ağlayan bir manyağım

9 da yaptim ben de negatifti dun yaptim 12 de yine negatif bugun 13 dpodayim yarin regl gunu ben elendim yani olsa dun cikardi. Ama sende umut var 8-9 da cikmaz her gun test yapmaa

Aynen şu anda bir amaç için bu kadar ard arda görev gibi oluyor. Yoksa akışına bıraksak daha keyifli tabiki bizde biliyoruz hahshshshha

Kızlar yeni ovülasyon sipariş etmiştim. Ovülasyon testi laboquick marka hep bunu kullanıyorum. Yanında gebelik testi hediyesi var ama SURELAB marka geldi. Sizce nasıl bu marka güvenilir mi? Daha önce hiç kullanmadım.

Sorma zorla oluyor gerçekten hahshshhsa Başka zaman bizim keyfimiz olmaz istemeyiz, bu durum da beyler nazlanıyor hahsjsjsj

Valla bu cocuk isinden once cok iyi bi cinsel hayatimiz vardi adama denemeye basladiktan sonra biseyler oldu o bugun zorundayim hissi erkekleri cok etkiliyor kavga dovus gidiyoruz evde

A aydk Forumda görüyordum ama yorumlarına dikkat etmedim açıkçası Bir bakınayım bari

9 da yaptim ben de negatifti dun yaptim 12 de yine negatif bugun 13 dpodayim yarin regl gunu ben elendim yani olsa dun cikardi. Ama sende umut var 8-9 da cikmaz her gun test yapmaa
Valla her sabah uyandığımda ilk aklıma bu geliyor napiim :) Aslında güya yine regl gününü bekleyecektim

akantus ben bir gebenin günlüğünden aldım hep dediğini kullanmadım bilgim de yok
Bende ondan almıştım ama Malesef birdaha almam çünkü iki kutusu farklı hassasiyet gösterdi belki mayısta hiç pik görmemem ondan kaynaklıydı diğer kutuyu açtım haziranda pik gördüm günlerce hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…