ayyyyy şükürler olsun hadi gözün aydın

Hayırlı olsun bebeğim bata kaç gün vardı senin

Yoo ben şikayet etmedim kimseyi çok garipp
Sen Muna yu etiketledin ve bu insan bize hakaret ediyor dedin ya modetaör o onu engelledi benide engelledi 2 gün neyse bana da ders oldu kimseyi savunmam daha hem bi saol denmedi hemde üstüne engellendim

Hangi markaa? Tebrikler, var gibi duruyor Bata kaç gün kaldı peki?

Sen Muna yu etiketledin ve bu insan bize hakaret ediyor dedin ya modetaör o onu engelledi benide engelledi 2 gün neyse bana da ders oldu kimseyi savunmam daha hem bi saol denmedi hemde üstüne engellendim
Yok canım onu yazan ben değildim başka biri yazmıştı ben olanları sabah farkettim

İkiside köroğlu üretiyo dimi

Benimde 30 da kaset test yaptım negatif ama hala ovülasyon koyu çıkıyor bugün kav mantarı suyu ve tomris hanım macunu başladım Türkiye’den gönderdiler macunu kav mantarını da Almanya’dan aldım menopoza girmiş adet olamayanlar bile hamile kalmış bu ikisi ile

Kızlar bende 26 sında adet görmüştüm dün akşam bitti yani 2 sinde ve ben bugün keten tohumu kabak çekirdeğini öğütüp yemeye başladım chat önerdi pcos var ayrıca 4 gün bunları tüketip daha sonra da susam ve ay çekirdeğini öğütüp yiyicem inşallah bi yerime iyi gelir

N Nazlizmir tebrik ederimmmm belirtiler neydi
haifa bak ben sormuşum seni ovilasyon yapan nerde diye başka hangi marka güvenilir ki ben aylardır bunu alıyordum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…