Kız seni savunurken oldu sen kadını şikayet ettin benide engelledilerBen anladım senin engellendiğini nasıl oldu öyle
Benim o canımBen miyim ki yapmaya devam ediyorum bugün 6.gunum ayni koyuluk hemen hemen
Yoo ben şikayet etmedim kimseyi çok garippKız seni savunurken oldu sen kadını şikayet ettin benide engellediler
ayyyyy şükürler olsun hadi gözün aydınSabredemeyen bennilk 2 dakikada tek çizgi çıkınca sinirlenip masanın üstüne attım. Yarım saat sonra şu sidikli şey şurda durmasın diyerek çöpe atayım dedim bunu gördüm. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Hayırlı olsun bebeğim bata kaç gün vardı seninSabredemeyen bennilk 2 dakikada tek çizgi çıkınca sinirlenip masanın üstüne attım. Yarım saat sonra şu sidikli şey şurda durmasın diyerek çöpe atayım dedim bunu gördüm. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Sen Muna yu etiketledin ve bu insan bize hakaret ediyor dedin ya modetaör o onu engelledi benide engelledi 2 gün neyse bana da ders oldu kimseyi savunmam daha hem bi saol denmedi hemde üstüne engellendimYoo ben şikayet etmedim kimseyi çok garipp
Hangi markaa? Tebrikler, var gibi duruyorSabredemeyen bennilk 2 dakikada tek çizgi çıkınca sinirlenip masanın üstüne attım. Yarım saat sonra şu sidikli şey şurda durmasın diyerek çöpe atayım dedim bunu gördüm. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Yok canım onu yazan ben değildim başka biri yazmıştı ben olanları sabah farkettimSen Muna yu etiketledin ve bu insan bize hakaret ediyor dedin ya modetaör o onu engelledi benide engelledi 2 gün neyse bana da ders oldu kimseyi savunmam daha hem bi saol denmedi hemde üstüne engellendim
Ay canım yok sen degil başkası muneye şikayet etmiş o sana laf eden kadını bende arada kaynadım gwşk dedim ya kadına ondan sanırımBen anladım senin engellendiğini nasıl oldu öyle
İkiside köroğlu üretiyo dimiKızlar yeni ovülasyon sipariş etmiştim. Ovülasyon testi laboquick marka hep bunu kullanıyorum. Yanında gebelik testi hediyesi var ama SURELAB marka geldi. Sizce nasıl bu marka güvenilir mi? Daha önce hiç kullanmadım.
Ay inanamıyorum ya. Allah razı olsun. Hala bi tarafım inanmıyo yok diyo amaayyyyy şükürler olsun hadi gözün aydın
Ay varr gibiSabredemeyen bennilk 2 dakikada tek çizgi çıkınca sinirlenip masanın üstüne attım. Yarım saat sonra şu sidikli şey şurda durmasın diyerek çöpe atayım dedim bunu gördüm. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Sağol kuzum. 7 gün var bat aHayırlı olsun bebeğim bata kaç gün vardı senin
Bebe time. 7 gün var adetime. Peçeteye silinme kahverengi leke geldi bugün bi kaç kereHangi markaa? Tebrikler, var gibi duruyorBata kaç gün kaldı peki?
İstirahat et kendini yorma birkaç hafta dikkat et lütfenBebe time. 7 gün var adetime. Peçeteye silinme kahverengi leke geldi bugün bi kaç kere
İnşallah vardırBebe time. 7 gün var adetime. Peçeteye silinme kahverengi leke geldi bugün bi kaç kere
Sağol kuzumİstirahat et kendini yorma birkaç hafta dikkat et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?