Bende pcos yok ama bende kullanıyorum keten tohumu yağını her sabah aç karnına bir kaşık östötojen için . İnsülin direnciniz var mı ? Varsa pcos hastaları berberina kullanmalı Türkiye’de favron markasının vitaminleri dünya standartlarında en iyilerin arasında ifos onaylı omega 3 ü de

Sağol canımmm. Belim çok ağrıdı 10 gündür sırtım belimden deliriyorum. Kasığım batıyo bugün. Kahverengi leke geliyo hala ama
3 günü geçerse lekelenme progesteron al düşük doz fitil şeklinde doktor zaten söyler

N Nazlizmir tebrik ederimmmm belirtiler neydi
haifa bak ben sormuşum seni ovilasyon yapan nerde diye başka hangi marka güvenilir ki ben aylardır bunu alıyordum ya
Kız ben de o güvenilir diye Türkiye’den getirttim düşün ama bi baktım ki eski kutu ile yeni kutu testi arasında uçurum beynimden kaynar sular döküldü şimdi burda araştırdım şu dijitaller çok pahalı bu altta resmini attığımı alacağım deneyeceğim bu elimde kalanlar bitsin

Eklentiler

• IMG_3804.webp
    28 KB · Görüntüleme: 23
haifa bu söylediğin marka nasıl Türkiye’de var mı gerçi ben almayacağım bidaha da meraktan

haifa bu söylediğin marka nasıl Türkiye’de var mı gerçi ben almayacağım bidaha da meraktan
Vardır diye düşünüyorum canım ama bence ovülasyon takibi önemli çünkü vücudu dinlemek yanıltıcı olabiliyor bu ayda gördük bunu zaten altımız bebek başka şey düşünmüyoruz ekstra stres yaptığı tamamen algı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…