Bende pcos yok ama bende kullanıyorum keten tohumu yağını her sabah aç karnına bir kaşık östötojen için . İnsülin direnciniz var mı ? Varsa pcos hastaları berberina kullanmalı Türkiye’de favron markasının vitaminleri dünya standartlarında en iyilerin arasında ifos onaylı omega 3 ü deKızlar bende 26 sında adet görmüştüm dün akşam bitti yani 2 sinde ve ben bugün keten tohumu kabak çekirdeğini öğütüp yemeye başladım chat önerdi pcos var ayrıca 4 gün bunları tüketip daha sonra da susam ve ay çekirdeğini öğütüp yiyicem inşallah bi yerime iyi gelir
Olabilir canım hiç yanıt vermemek en iyisi konuşssun dursunAy canım yok sen degil başkası muneye şikayet etmiş o sana laf eden kadını bende arada kaynadım gwşk dedim ya kadına ondan sanırım
3 günü geçerse lekelenme progesteron al düşük doz fitil şeklinde doktor zaten söylerSağol canımmm. Belim çok ağrıdı 10 gündür sırtım belimden deliriyorum. Kasığım batıyo bugün. Kahverengi leke geliyo hala ama
Kız ben de o güvenilir diye Türkiye’den getirttim düşün ama bi baktım ki eski kutu ile yeni kutu testi arasında uçurum beynimden kaynar sular döküldü şimdi burda araştırdım şu dijitaller çok pahalı bu altta resmini attığımı alacağım deneyeceğim bu elimde kalanlar bitsin
3 gündür bendede var geciyi tekrar basliyoBende bi anda baş ağrısı başladı kızlar bu bi belirti değildir heralde
Canım sen ovülasyon testi hangisini kullanıyorsun ?9 da yaptim ben de negatifti dun yaptim 12 de yine negatif bugun 13 dpodayim yarin regl gunu ben elendim yani olsa dun cikardi. Ama sende umut var 8-9 da cikmaz her gun test yapmaa
İlk gebeleğimde düşük riski vardı 14 haftaya kadar böyle akıntı geldi3 günü geçerse lekelenme progesteron al düşük doz fitil şeklinde doktor zaten söyler
Progesterone kullanmadınız mı riskli gebelikte mutlaka verşrler düşük olmasın diyeİlk gebeleğimde düşük riski vardı 14 haftaya kadar böyle akıntı geldi
Evet günde 4 defa fitil gibi kullandımProgesterone kullanmadınız mı riskli gebelikte mutlaka verşrler düşük olmasın diye
Hangi marka canim buSabredemeyen bennilk 2 dakikada tek çizgi çıkınca sinirlenip masanın üstüne attım. Yarım saat sonra şu sidikli şey şurda durmasın diyerek çöpe atayım dedim bunu gördüm. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Bebe time canım. Eczanede bu vardı. Eve sipariş verdiğim marka labqoick miydi neydi sanırım o bugün gelecek. Bi kaç gün sonra o markayla tekrar yapıcamHangi marka canim bu
Vardır diye düşünüyorum canım ama bence ovülasyon takibi önemli çünkü vücudu dinlemek yanıltıcı olabiliyor bu ayda gördük bunu zaten altımız bebek başka şey düşünmüyoruz ekstra stres yaptığı tamamen algı diye düşünüyorum
Çizgi gayet belli hadi hayırlı olsun diyelim 2. Bebisimiz hayırlı olsunBebe time canım. Eczanede bu vardı. Eve sipariş verdiğim marka labqoick miydi neydi sanırım o bugün gelecek. Bi kaç gün sonra o markayla tekrar yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?