En iyisi alında clear blue markası hem östorojeni de ölçüyor inanılmaz hassas ve dogruluk payı yüzde 99 ama pahalı
Aminn inşallah. Daha önce de böyle oldu sonra adet oldum. O yüzden çok sevinemiyorumÇizgi gayet belli hadi hayırlı olsun diyelim 2. Bebisimiz hayırlı olsun
O çift çizgiyi görene kadar bi umutsuzluk oluyor zaten bu ay benim hiç umudum yok gibi belkide şimdiye kadar hep negatif gördüğüm icinAminn inşallah. Daha önce de böyle oldu sonra adet oldum. O yüzden çok sevinemiyorum
Benim geçmiyor ya3 gündür bendede var geciyi tekrar basliyo
Yatmadan ilaç içtim sabah uyandım hala var tekrar içtim geçti şimdi yine var ve ilaç yok başka bide benim migren varBenim geçmiyor ya
Evet var hadi ya araştırayım teşekkürlerBende pcos yok ama bende kullanıyorum keten tohumu yağını her sabah aç karnına bir kaşık östötojen için . İnsülin direnciniz var mı ? Varsa pcos hastaları berberina kullanmalı Türkiye’de favron markasının vitaminleri dünya standartlarında en iyilerin arasında ifos onaylı omega 3 ü de
Tebrikler kuzum Allah tamamına erdirsin.Sağol canımmm. Belim çok ağrıdı 10 gündür sırtım belimden deliriyorum. Kasığım batıyo bugün. Kahverengi leke geliyo hala ama
Belim sürekli ağrıdı 10 gün. Kasık ağrım gelip gidiyo. Akıntım koyuydu hep. Memeler sağlamTebrikler kuzum Allah tamamına erdirsin.
Canım bel ağrın gelip gidiyor mu yoksa sürekli mi? Kasıklarda sürekli mi ara ara mi batma var?
Akıntı, göğüs durumu nedir?
En iyisi alında clear blue markası hem östorojeni de ölçüyor inanılmaz hassas ve dogruluk payı yüzde 99 ama pahalı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... dün 4-5 kere ağladım durduk yere. Üstelik hiç test falan da yapmamıştım. Yani daha kesin birşey de yok ortada. Ama yine olmadı diye umutsuzluğa kapıldım, kafayı yedim. Annem aramıştı, bütün sinir stresimi de kadına paylaştım yazık o da üzüldü. Gel gör ki, tüm o ağlamalardan sinir patlamasından sonra bir rahatladım, hafifledim... yani içimizde de tutmamak lazım. Ağlamamız geliyorsa oturup 1 saat ağlayalım, iyi geliyor. Sonra kalkıp yola devammBende sürekli ağlamak istiyorum şuan nedense herkese sinir oluyorum eşime de dahileve gelme diyesim var
Benimde belim sürekli ağrıyor. Arada bir geçiyor ama 5-10 dakikalık yine başlıyor.Belim sürekli ağrıdı 10 gün. Kasık ağrım gelip gidiyo. Akıntım koyuydu hep. Memeler sağlam
Gebelikle adet belirtileri o kadar çok benziyor ki insan test yapmasa anlamayacak. Ben hala temkinliyim adet olacakmışım gibi geliyor çünkü birebir aynıBenimde belim sürekli ağrıyor. Arada bir geçiyor ama 5-10 dakikalık yine başlıyor.
Kasık ağrım gelip gidiyor. Akıntım yok. Gün içinde bir-iki kerelik çok az sarımtırak yapışkan gibi bişey geliyor tualet kağıdına. İki gün aşırı miğde ağrısı çektim geçti şimdi. Gaz çok var.
Rahim bolgemde ağrı var sanki dolu şiş.
Stresin sebebide bu işte. Hep ikilemdeyiz o mu bu mu diye. Kafayı yedim artıkGebelikle adet belirtileri o kadar çok benziyor ki insan test yapmasa anlamayacak. Ben hala temkinliyim adet olacakmışım gibi geliyor çünkü birebir aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?