Evet var hadi ya araştırayım teşekkürler

Sağol canımmm. Belim çok ağrıdı 10 gündür sırtım belimden deliriyorum. Kasığım batıyo bugün. Kahverengi leke geliyo hala ama
Tebrikler kuzum Allah tamamına erdirsin.
Canım bel ağrın gelip gidiyor mu yoksa sürekli mi? Kasıklarda sürekli mi ara ara mi batma var?
Akıntı, göğüs durumu nedir?

Tebrikler kuzum Allah tamamına erdirsin.
Canım bel ağrın gelip gidiyor mu yoksa sürekli mi? Kasıklarda sürekli mi ara ara mi batma var?
Akıntı, göğüs durumu nedir?
Belim sürekli ağrıdı 10 gün. Kasık ağrım gelip gidiyo. Akıntım koyuydu hep. Memeler sağlam

Bende sürekli ağlamak istiyorum şuan nedense herkese sinir oluyorum eşime de dahil eve gelme diyesim var

En iyisi alında clear blue markası hem östorojeni de ölçüyor inanılmaz hassas ve dogruluk payı yüzde 99 ama pahalı

Clearblue gecen ay bende yanlis pozitif cikardi teste o kadar guveniyodum ki kesin gozuyle baktim o yuzden. Ama mavi cizgili olani almistim bu ay dijital olani aldim daha guvenilirmis. Ovulasyon testi facelle kullaniyorum genelde dm rossmanda falan oluyor ya

Bende sürekli ağlamak istiyorum şuan nedense herkese sinir oluyorum eşime de dahil eve gelme diyesim var
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... dün 4-5 kere ağladım durduk yere. Üstelik hiç test falan da yapmamıştım. Yani daha kesin birşey de yok ortada. Ama yine olmadı diye umutsuzluğa kapıldım, kafayı yedim. Annem aramıştı, bütün sinir stresimi de kadına paylaştım yazık o da üzüldü. Gel gör ki, tüm o ağlamalardan sinir patlamasından sonra bir rahatladım, hafifledim... yani içimizde de tutmamak lazım. Ağlamamız geliyorsa oturup 1 saat ağlayalım, iyi geliyor. Sonra kalkıp yola devamm

Belim sürekli ağrıdı 10 gün. Kasık ağrım gelip gidiyo. Akıntım koyuydu hep. Memeler sağlam
Benimde belim sürekli ağrıyor. Arada bir geçiyor ama 5-10 dakikalık yine başlıyor.
Kasık ağrım gelip gidiyor. Akıntım yok. Gün içinde bir-iki kerelik çok az sarımtırak yapışkan gibi bişey geliyor tualet kağıdına. İki gün aşırı miğde ağrısı çektim geçti şimdi. Gaz çok var.
Rahim bolgemde ağrı var sanki dolu şiş.

Gebelikle adet belirtileri o kadar çok benziyor ki insan test yapmasa anlamayacak. Ben hala temkinliyim adet olacakmışım gibi geliyor çünkü birebir aynı

Kızlar bende dün akşamdan beri kasık ağrısı batmalar var bugün hatta biraz daha çoğaldı, akıntılarım başladı, sanki her an adet olacakmışım gibi. Halbuki daha erken. Birde baş ağrısı eklendi. Şaşırdım acabaaa mı diyorum...

K kugukusu nöbetleri var benimkinin ama reglimden sonraya denk geliyor iş işten geçecek

Kaç gün kalmıştı ya unutuyorum hep
Valla olur mu olur neden olmasınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…