- 29 Aralık 2024
- 2.307
- 1.424
- 48
Ay yok nedense ilk defa bu aydan hiç umudum yok öyle bi his var içimdeAyyyyy acaba mı kızzzz bende heyecan yaptım şimdi
O zmaan neden böyle bana bunu açıklayınAy yok nedense ilk defa bu aydan hiç umudum yok öyle bi his var içimde
Valla çok anlamıyorum Türkiye de ki sistemi isimleri bölümleriGenetik lisans biyokimya yüksek lisans
Tekrar yumurtlama olcak belkideO zmaan neden böyle bana bunu açıklayın
Zor duruyorum zorrrrr yarın yaparım belkiTekrar yumurtlama olcak belkidesen nasıl duruyorsun yapmadan
Tekrar yumurtlama olcak belkidesen nasıl duruyorsun yapmadan
Bata kaç gün var senin ?Tekrar yumurtlama olcak belkidesen nasıl duruyorsun yapmadan
Ayyy yarın yapacak mısınBata kaç gün var senin ?
Yarın 6 gün kalıyor bi deneyim artık diyorum kendimi durduramıyorum pazartesi yapsam daha net olurdu aslında ama işteAyyy yarın yapacak mısın
Haftaya bugün olmam lazimBata kaç gün var senin ?
Benimde belim ağrıyor bugün ya canim tatlı istiyo regl öncesi sendromuBide karnım ağrıyor ara ara ama kasıklarım değil
Başım hala geçmedi benim ilaçta kar etmiyo oğlum sabah beri hadi test yaptım hadi test yap beynimi yediYarın 6 gün kalıyor bi deneyim artık diyorum kendimi durduramıyorum pazartesi yapsam daha net olurdu aslında ama işte
Bugün sırt ağrım var biraz ama pencereler de açıktı hep ondan olmuş olabilir dünde hafif bi bel ağrım oldu o kadar başka bir şey yok
dün benimde canım aşırı çikolata çekti ama regl öncesi diye düşündümBenimde belim ağrıyor bugün ya canim tatlı istiyo regl öncesi sendromu
Elinde var mı gebelik ? Yarın beraber yapalımBaşım hala geçmedi benim ilaçta kar etmiyo oğlum sabah beri hadi test yaptım hadi test yap beynimi yedi
Yok almakta istemiyorum bu seferElinde var mı gebelik ? Yarın beraber yapalım
Bak yaYok almakta istemiyorum bu seferinşallah kaç gün durabilcem
Gebelik yap çünkü ovü yapacaksın sonra duramayacaksın üstüne gebelik yapacaksınBak yaacaba yarın ovilasyon mu yapsam gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?