Mantıklı konuştun tamam sabah ilk idrarla yapıcam inşallahGebelik yap çünkü ovü yapacaksın sonra duramayacaksın üstüne gebelik yapacaksın
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelMantıklı konuştun tamam sabah ilk idrarla yapıcam inşallah
İnşallah vardır çiçeğim ya test çoksa yap her gun sabahYarın 6 gün kalıyor bi deneyim artık diyorum kendimi durduramıyorum pazartesi yapsam daha net olurdu aslında ama işte
Bugün sırt ağrım var biraz ama pencereler de açıktı hep ondan olmuş olabilir dünde hafif bi bel ağrım oldu o kadar başka bir şey yok
İnşallahHadi inşallah hayırlı haberlerle gel
evet onlu almıştım zaten birde bir gebenin günlüğü ovilasyon ile yollamıştı o var ama betayı kaçta algılıyor bilmiyorumİnşallah vardır çiçeğim ya test çoksa yap her gun sabah
Hadi bakslim merakla bekliyoruzMantıklı konuştun tamam sabah ilk idrarla yapıcam inşallah
Gözün aydınnn mesajları çok geriden okumaya başladım ve bu sonucu görmek mutlu etti benide sağlıkla gelsin bebişinKızlar kan sonucu çıktııı 162
Bende bir gebenin günlüğünden aldığım ovülastonın içinden çıkan kaset testle yaptım bu ay yap bakalım sonucu yaz merakla bekliyorumİnşallah
evet onlu almıştım zaten birde bir gebenin günlüğü ovilasyon ile yollamıştı o var ama betayı kaçta algılıyor bilmiyorum
Kuruma falan çıkardı mı ?Bende bir gebenin günlüğünden aldığım ovülastonın içinden çıkan kaset testle yaptım bu ay yap bakalım sonucu yaz merakla bekliyorum
Yok nerdeee bembeyaz negatif çıktı biliyorsun sürecimi bu ay gibi gir ay yaşamadım hiç tüm belirtilwre rağmen o saçma sapan lekelenme sonra iki gün kanama azıcık sonra bitti anlamadım bişeKuruma falan çıkardı mı ?
Valla ben bu ay adetten sonra hala ilişki yaşamadım öyle bezdim ki görev haline dönüştü desem yeridir ovülasyonda pik görene kadar ilişki düşünmüyorumSelam kızlarr okadar mesaj birikmiş ki kaç gündür zor bitirdimBenim Bat 22 Temmuz yok mu benimle aynı olann. Uygulamaya göre yumurtlamaya 4 gün var zaten 2 gün önce kasıklarımda hareketlenmeler başladı akıntılar başladı. Neler önerirsinizz gün aşırı ilişki yapıyorum adet bitiminden beri ne olur ne olmaz diye. Isırgan otu çayı içtim bıraktım onu da bakalım şimdi ateş takip etmeye başladım ama bu ay ovülasyon yapmayı düşünmüyorum inşallah gebelik testi de önceden yapmayacağım
Uff şeytan diyor kalk yap dürtüyorYok nerdeee bembeyaz negatif çıktı biliyorsun sürecimi bu ay gibi gir ay yaşamadım hiç tüm belirtilwre rağmen o saçma sapan lekelenme sonra iki gün kanama azıcık sonra bitti anlamadım bişe
Yok sabah ilk idrarla yap bekle yapma sakınUff şeytan diyor kalk yap dürtüyor
İlk idrar olması şart mı ki ya varsa her türlü çıkmıyor muYok sabah ilk idrarla yap bekle yapma sakın
Bencede ya varsa her türlü çıkarİlk idrar olması şart mı ki ya varsa her türlü çıkmıyor mu
Ayy hadi yapİlk idrar olması şart mı ki ya varsa her türlü çıkmıyor mu
Yarın 6 gün kalıyor sabah yapcam yaAyy hadi yap
Hahah canım henüz o raddeye gelmedikAy
Valla ben bu ay adetten sonra hala ilişki yaşamadım öyle bezdim ki görev haline dönüştü desem yeridir ovülasyonda pik görene kadar ilişki düşünmüyorum
Bence yapma gününü bekleeeYarın 6 gün kalıyor sabah yapcam yaşimdi herkes erken diyor yarın da erken ama en azından 6 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?