İnşallah vardır çiçeğim ya test çoksa yap her gun sabah

İnşallah

evet onlu almıştım zaten birde bir gebenin günlüğü ovilasyon ile yollamıştı o var ama betayı kaçta algılıyor bilmiyorum
Bende bir gebenin günlüğünden aldığım ovülastonın içinden çıkan kaset testle yaptım bu ay yap bakalım sonucu yaz merakla bekliyorum

Selam kızlarr okadar mesaj birikmiş ki kaç gündür zor bitirdim Benim Bat 22 Temmuz yok mu benimle aynı olann. Uygulamaya göre yumurtlamaya 4 gün var zaten 2 gün önce kasıklarımda hareketlenmeler başladı akıntılar başladı. Neler önerirsinizz gün aşırı ilişki yapıyorum adet bitiminden beri ne olur ne olmaz diye. Isırgan otu çayı içtim bıraktım onu da bakalım şimdi ateş takip etmeye başladım ama bu ay ovülasyon yapmayı düşünmüyorum inşallah gebelik testi de önceden yapmayacağım

Kuruma falan çıkardı mı ?
Yok nerdeee bembeyaz negatif çıktı biliyorsun sürecimi bu ay gibi gir ay yaşamadım hiç tüm belirtilwre rağmen o saçma sapan lekelenme sonra iki gün kanama azıcık sonra bitti anlamadım bişe

Ay
Valla ben bu ay adetten sonra hala ilişki yaşamadım öyle bezdim ki görev haline dönüştü desem yeridir ovülasyonda pik görene kadar ilişki düşünmüyorum

Yok nerdeee bembeyaz negatif çıktı biliyorsun sürecimi bu ay gibi gir ay yaşamadım hiç tüm belirtilwre rağmen o saçma sapan lekelenme sonra iki gün kanama azıcık sonra bitti anlamadım bişe
Uff şeytan diyor kalk yap dürtüyor

Ay

Valla ben bu ay adetten sonra hala ilişki yaşamadım öyle bezdim ki görev haline dönüştü desem yeridir ovülasyonda pik görene kadar ilişki düşünmüyorum
Hahah canım henüz o raddeye gelmedik evliliğimiz 1.5 sene oldu bu ay 4. Denememiz olacak belki ondan henüz bıkkınlık gelmemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…