Dudağım da uçukladı kızlar buraya yazıyorum ki unutmayım diye

Teşekkür ederim yanıtınız için.
Bunların çoğunu hamile kalmadan kullandım zaten. Hamilelik süreci için sormuştum ben. O dönemde ayrı ayrı kullanımdan çok multivitamin veriyor doktorlar.

Bu arada ben iyotu selenyum ve iyot içeren nbt damla ile kullandım 1 bardak suya önerilen damla kadar ama çok fazla baş ağrısı yaptığı için bıraktım.

Hamilelik süreci için olduğunu kaçırmışım o halde yeterli olabilir ama omega 3 mutlaka ifos onaylı olmalı bence favronun omega 3 ü ve folik asitini alın en azından derim ek olarak multivitamine

24nde yumurtlama 27sinde çatlama oldu. Bat 11 temmuz.

Beybi elimde laboquick kaset var düşük beta algılıyor bir gebenin günlüğü var onu bilmiyorum kaç
İkinizde de bir gebenin günlüğünün kaset testi varmış sabah ilk idrarla bi yapın bakalım çok merak ettim valla beni de heyecan bastı merakla bekliyorum sizden güzel haberler

İkinizde de bir gebenin günlüğünün kaset testi varmış sabah ilk idrarla bi yapın bakalım çok merak ettim valla beni de heyecan bastı merakla bekliyorum sizden güzel haberler
Başka kimde var kız oda benim heralde sabah laboquick ve gebenin günlüğünü aynı anda yaparım belki

Bir gebenin kaset testi kaç beta algılıyor biliyor musun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…