- 9 Haziran 2025
- 1.528
- 1.522
- 48
- 27
Erken canım ama haklısın bende beklemiyordum bir sürü belirti yaşadım hüsran ile sonuçlandıO kadar bekleyemem
Benim dün bi bel ağrım oldu bugünde sırt ve karın başka da bir şey yokErken canım ama haklısın bende beklemiyordum bir sürü belirti yaşadım hüsran ile sonuçlandı
Neden olmasın belki bebişin belirtileridir canım Allahtan ümit kesilmezBenim dün bi bel ağrım oldu bugünde sırt ve karın başka da bir şey yok
İnşallahNeden olmasın belki bebişin belirtileridir canım Allahtan ümit kesilmez
Senin oil kaçıncı gündü ? Ayın kaçıydı ? Kaç gün sürdüO kadar bekleyemem
Yarın 6 gün kalıyor sabah yapcam yaşimdi herkes erken diyor yarın da erken ama en azından 6 gün
Size önerim hepsini ayrı ayrı almanız 24mg epa 20 mg dha çok düşük balık yağı 400 mg çok düşik folik asiti yeterliymiş ama d3 k2 olmalı mesela b6 vitamini bende alıyorum size önerim şöyle
1- Yamamoto Nutrition OmegaPRO IFOS™
2- Koenzim Q10 Ubikinol formu en saf Kaneka QH hammaddesi olan bu
3- Vitamin D3 + K2 MK-7 formu yüksek biyoyararlanım Thorne Research Vitamin D/K2 Liquid
4- Magnezyum En yüksek emilim için sitrat veya glisinat formu Pure Encapsulations Magnesium Glycinate
5- Demir Eritrosit demir veya bisglisinat formu en az yan etkiyle maksimum emilim Pure Encapsulations Ferrochel Iron Bisglycinate biliyorsunuz demir sıkıntılı yan etkisi çok o yüzden formu önemli
6- B12 Metilkobalamin formu yüksek biyoyararlanım Jarrow Formulas Methyl B12
7- Folik Asit Methylfolate, aktif form Thorne 5-MTHF
8- selenyum & çinko ben bu ikisini de pure encapsulation Kullanıyorum
İyot lugol olarak suya iki damla yüzde 2 lik atıyorum bu attıklarım yurt dışında kullandığım vitamin markaları eğer Türkiye’de yaşıyorsanız favron markasından omega 3 magnezyum demir d3k2 folik asit selenyum çinko bir arada vitamini var Q10 da beauty adıyla satıyorlar yani benim kullandıklarım Avrupa’daki en iyi içeriğe sahip vitamin markaları Türkiye’de de tavrından iyisi yok şuan birde ben kav mantarı içiyorum bir avuç kav mantarını 1 litre suda kaynatıp hergün içiyorum
Hamilelik süreci için olduğunu kaçırmışım o halde yeterli olabilir ama omega 3 mutlaka ifos onaylı olmalı bence favronun omega 3 ü ve folik asitini alın en azından derim ek olarak multivitamineTeşekkür ederim yanıtınız için.
Bunların çoğunu hamile kalmadan kullandım zaten. Hamilelik süreci için sormuştum ben. O dönemde ayrı ayrı kullanımdan çok multivitamin veriyor doktorlar.
Bu arada ben iyotu selenyum ve iyot içeren nbt damla ile kullandım 1 bardak suya önerilen damla kadar ama çok fazla baş ağrısı yaptığı için bıraktım.
24nde yumurtlama 27sinde çatlama oldu. Bat 11 temmuz.Senin oil kaçıncı gündü ? Ayın kaçıydı ? Kaç gün sürdü
Beybi elimde laboquick kaset var düşük beta algılıyor bir gebenin günlüğü var onu bilmiyorum kaçYapma guzelim yapmaaa cok erken daha elindeki test betayi kac mıu dan itibaren algiliyor bi bak ona
İkinizde de bir gebenin günlüğünün kaset testi varmış sabah ilk idrarla bi yapın bakalım çok merak ettim valla beni de heyecan bastı merakla bekliyorum sizden güzel haberler24nde yumurtlama 27sinde çatlama oldu. Bat 11 temmuz.
Beybi elimde laboquick kaset var düşük beta algılıyor bir gebenin günlüğü var onu bilmiyorum kaç
Başka kimde var kız oda benim heraldeİkinizde de bir gebenin günlüğünün kaset testi varmış sabah ilk idrarla bi yapın bakalım çok merak ettim valla beni de heyecan bastı merakla bekliyorum sizden güzel haberler
Bir gebenin kaset testi kaç beta algılıyor biliyor musun acabaİkinizde de bir gebenin günlüğünün kaset testi varmış sabah ilk idrarla bi yapın bakalım çok merak ettim valla beni de heyecan bastı merakla bekliyorum sizden güzel haberler
Aslında bana kalsa çok erken ya sonucu görünce üzülüyoruz cunkuBir gebenin kaset testi kaç beta algılıyor biliyor musun acaba
Yarın yapıp pazar yapmam sözAslında bana kalsa çok erken ya sonucu görünce üzülüyoruz cunku
24nde yumurtlama 27sinde çatlama oldu. Bat 11 temmuz.
Beybi elimde laboquick kaset var düşük beta algılıyor bir gebenin günlüğü var onu bilmiyorum kaç
Tamam yapmıcam ne kızdınYine de erken diyorum daha kac gun gecti ki catlamanin ustunden
Çatlama 27snde oldu işte regl 11 Temmuzz. Yarın 6 gün kalıyorYine de erken diyorum daha kac gun gecti ki catlamanin ustunden
Çatlama 27snde oldu işte regl 11 Temmuzz. Yarın 6 gün kalıyor
Tamam yapmıcam ne kızdıninşallah yapmam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?