- 5 Mayıs 2025
- 73
- 50
- 3
- 31
Canım selam, bu ay 7. Aya girdik denemede hsg çektireli de 2 ay bitti. Dün hayıt otu içeren bir takviye aldım bu ay onu deneyeceğim. Senin nasıl gidiyor kaçıncı aydasın? Misafirler benim de canmı sıkıyor mesela gelip 1 ay kalan kayınvalidem gibiMerhaba canım, evet yine bütün kızlar toplandık. Bende de hala bekleyiş süreci devam ediyor. 1 hafta kaldı bata, umutsuz bir şekilde bekliyorum.
Takviyeleri ben de almayı düşünüyorum ama doktorlar maalesef birşey demiyorlar bununla ilgili. Yine de sorucam gittiğimde. Sende kaç ay oldu deneyeli? Ben artık temmuzda hsg çektireceğim olmazsa... bu ay misafirim geldi tam o tarihlerde yaptıramadım ya.
Sabah ola hayrolaİkimiz de biliyoruz ki yapacaksin
Hiç bilmiyorum yaptım bende biliyorsun ama diyorlar ya olsa kesin çıkarmış olsa gebelik gölgede olsa diyeBir gebenin kaset testi kaç beta algılıyor biliyor musun acaba
Bazı markalar kuruma veya yalancı verdiği için ben artık çoğuna güvenmiyorumHiç bilmiyorum yaptım bende biliyorsun ama diyorlar ya olsa kesin çıkarmış olsa gebelik gölgede olsa diye
Bi konu açayım bakayım ben ne diyeceklerHiç bilmiyorum yaptım bende biliyorsun ama diyorlar ya olsa kesin çıkarmış olsa gebelik gölgede olsa diye
Benim uygulamaya göre 16 Temmuz ama henüz yumurtlama görmedim. Gecikecek muhtemelen bu aySelam kızlarr okadar mesaj birikmiş ki kaç gündür zor bitirdimBenim Bat 22 Temmuz yok mu benimle aynı olann. Uygulamaya göre yumurtlamaya 4 gün var zaten 2 gün önce kasıklarımda hareketlenmeler başladı akıntılar başladı. Neler önerirsinizz gün aşırı ilişki yapıyorum adet bitiminden beri ne olur ne olmaz diye. Isırgan otu çayı içtim bıraktım onu da bakalım şimdi ateş takip etmeye başladım ama bu ay ovülasyon yapmayı düşünmüyorum inşallah gebelik testi de önceden yapmayacağım
Hala niye pik olmadı ya acaba test mi göstermediBenim uygulamaya göre 16 Temmuz ama henüz yumurtlama görmedim. Gecikecek muhtemelen bu ayRegl bitiminden 1 hafta sonradan itibaren gün aşırı değerlendiriyoruz. Döngü uzun olunca birde gecikince zaman hiç geçmiyor. Ben bir döngü bitirene kadar millet ikinciye dönüyor ya
Benimde ekler misin sat 4 Haziran bat 6 temmuz
Merhaba, beni de ekler misiniz. Son adet tarihi 7 Haziran, beklenen adet tarihi 5 Temmuz. Geçen ay idrar testleri beni çok yanılttı, yaptığım testlerin hepsi iki çizgiydi. Reglim de ilk defa bir hafta gecikince umutlandım, sabredip bir hafta gecikmede kan tahlili yaptırdım. Negatif çıktı. Bu yüzden bu sefer idrar testi asla yapmayacağım, çok üzüldümumarım birlikte güzel haberler alırız. Bu arada testlerin hepsi Artımed'di. Eczanelerde neden hep o var bilmiyorum, nereye gitsem bunu verdiler. Umutlandırıyor
Beni de ekler misiniz 3 haziran, 5 temmuz
Bilmiyorum belki de 20 mm kadar büyüyemedi. Yada daha olmadı. Bekliyorum, ama artık sıkıldım an azından regl olsaydım yani o bile belli değil…Hala niye pik olmadı ya acaba test mi göstermedi
Başka bir konuda hamile olduğunu öğrendimMerhaba,
Son durumunuz nedir?
Beni de ekler misin canım sat 25.06 bat 26.07Bu grup, anne olma hayali kuran güzel kalplerin bir araya geldiği, sevgi dolu bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi ve dualarımızı paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda , en güzel haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER ÖZELDEN MESAJ ATSIN...
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Gebelik durumu
Lavinn9 11 Haziran 9 Temmuz
@1Annakarenina 25 Haziran 25 Temmuz @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
@Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
@Bahar7777 15 Haziran 13 Temmuz @ElizabethBennettt 7 Haziran 5 Temmuz
@behiya 4 Haziran 6 Temmuz @Kediseversarisin 31 Mayıs 30 Haziran
@34zehra34 6 Haziran ------------- @n0101 6 Haziran 4 Temmuz
@eds7 2 Haziran 1 Temmuz @ladycharlotte 2 Haziran 1 Temmuz
Civcivimmm 13 Mayıs ------------- @yesilelma13 31 Mayıs 1 Temmuz
@Sofi123 5 Haziran 26 Haziran HilalKiraz 7 Haziran 5 Temmuz
@23393 5 Haziran 10 Temmuz @selectran 31 Mayıs 23 Haziran
Life Lover 31 Mayıs 29 Haziran Hayalim kizim ------------- 17 Temmuz
@herhangibiri00 3 Haziran 5 Temmuz @eds7 2 Haziran 1 Temmuz
@Peru123lima 13 Haziran ------------- @yesmakarna 10 Haziran -------------
@venusunannesi 12 Haziran ------------- @Nazlizmir 10 Haziran 10 Temmuz
@kugukusu 8 Haziran 8 Temmuz B birinsantanesi 20 Haziran 16 Temmuz @mavera_32 1 Haziran 7 Temmuz
Haber ver banadaBi konu açayım bakayım ben ne diyecekler
Genetik canım erken menopozdan kaynaklı benimde.Neyden kaynaklı acaba amh düşüklüğü? Benim çikolata kisti
Kaydettim deneyeceğim teşekkür ederimİfos onaylı iyi bir Omega 3 , Q10, d3k2, magnezyum , b12, folik asit ,haftada 3 demir , çinko, e vitamini, her gün bir lt suda bir avuç kav mantarı kaynatıp suyunu gün içinde tüket. Mümkünse vitaminleri favron markasından al Türkiye’nin en iyi içeriklere sahip vitamin markası eczane dışında hepsi buradada ssatışı var gir yorumları oku kendin değerlendir. Ve kurtuluşorman çiftliği instgramda prdsn tomris hanım macunu al sabah akşam aç karnına tüket amh 2 ay sonra nasıl yükseliyor izle
Belki testi yanlış zamanlama yaptın ben gecen sefer laboquick denemiştim koyulasti koyulasti pik olmadı normalde 17de deniyorum ogun dedim saat 21de bidaha yaptim pik olmuştu ertesi gün 17de yaptım siliklesti ogun 2.kez yapmasaydım fark etmeyecektir öyle birseymj oldukiBenim uygulamaya göre 16 Temmuz ama henüz yumurtlama görmedim. Gecikecek muhtemelen bu ayRegl bitiminden 1 hafta sonradan itibaren gün aşırı değerlendiriyoruz. Döngü uzun olunca birde gecikince zaman hiç geçmiyor. Ben bir döngü bitirene kadar millet ikinciye dönüyor ya
Başka bir konuda hamile olduğunu öğrendimİnşallah kan ile de teyit edip sağlıkla kavuşur miniğine HilalKiraz
[/QUOTE ]
Kan verdim şiödi iki saate sonuç
Merhaba, kan verdim şimdi. Umarım doğru çıkarhaber vereceğim size. Çok teşekkür ederim
Ay benimde döngüm uzun 32 35 arasında dönüyor bu ay da adetim gecikince 22 temmuza kadar ilerledimBenim uygulamaya göre 16 Temmuz ama henüz yumurtlama görmedim. Gecikecek muhtemelen bu ayRegl bitiminden 1 hafta sonradan itibaren gün aşırı değerlendiriyoruz. Döngü uzun olunca birde gecikince zaman hiç geçmiyor. Ben bir döngü bitirene kadar millet ikinciye dönüyor ya
Kan verdim bugün sonucu 2 saate çıkacakmış. İdrar testi ile takip ettim, koyulaştı çizgi. İnşallah kan da pozitif olurMerhaba,
Son durumunuz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?