Canım selam, bu ay 7. Aya girdik denemede hsg çektireli de 2 ay bitti. Dün hayıt otu içeren bir takviye aldım bu ay onu deneyeceğim. Senin nasıl gidiyor kaçıncı aydasın? Misafirler benim de canmı sıkıyor mesela gelip 1 ay kalan kayınvalidem gibi stresten 1 hafta geciktim ve gebelik sandım çok yaklaştım sanmıştım yine hüsrana uğradık

Bir gebenin kaset testi kaç beta algılıyor biliyor musun acaba
Hiç bilmiyorum yaptım bende biliyorsun ama diyorlar ya olsa kesin çıkarmış olsa gebelik gölgede olsa diye

Hiç bilmiyorum yaptım bende biliyorsun ama diyorlar ya olsa kesin çıkarmış olsa gebelik gölgede olsa diye
Bazı markalar kuruma veya yalancı verdiği için ben artık çoğuna güvenmiyorum

Benim uygulamaya göre 16 Temmuz ama henüz yumurtlama görmedim. Gecikecek muhtemelen bu ay Regl bitiminden 1 hafta sonradan itibaren gün aşırı değerlendiriyoruz. Döngü uzun olunca birde gecikince zaman hiç geçmiyor. Ben bir döngü bitirene kadar millet ikinciye dönüyor ya

Hala niye pik olmadı ya acaba test mi göstermedi

Merhaba,
Son durumunuz nedir?

Hala niye pik olmadı ya acaba test mi göstermedi
Bilmiyorum belki de 20 mm kadar büyüyemedi. Yada daha olmadı. Bekliyorum, ama artık sıkıldım an azından regl olsaydım yani o bile belli değil…

Beni de ekler misin canım sat 25.06 bat 26.07

Neyden kaynaklı acaba amh düşüklüğü? Benim çikolata kisti
Genetik canım erken menopozdan kaynaklı benimde.
Kaydettim deneyeceğim teşekkür ederim

Belki testi yanlış zamanlama yaptın ben gecen sefer laboquick denemiştim koyulasti koyulasti pik olmadı normalde 17de deniyorum ogun dedim saat 21de bidaha yaptim pik olmuştu ertesi gün 17de yaptım siliklesti ogun 2.kez yapmasaydım fark etmeyecektir öyle birseymj olduki

Ay benimde döngüm uzun 32 35 arasında dönüyor bu ay da adetim gecikince 22 temmuza kadar ilerledim Ovülasyon yapmıyorum ama bence bir şeyler oluyor çünkü adetten 5-6 gün sonra başladı yumurtalar çalışmaya. Dr adetimin 5. Gününde sağ yumurtalık pcos dedi benimde düşüncem belki yumurtlamaya başlamış olabilirim diye adet bitiminde başladım hemen gün aşırı yolum uzun henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…