Yani oda çok net değil de gölge gibi

Genetik canım erken menopozdan kaynaklı benimde.

Kaydettim deneyeceğim teşekkür ederim
Canım erken bende erken menopozum genetik degil benimki ailede yok kimsede 3 tüp bebek yumurta geliştirmek için iğneler defalarca sayısını hatırlamıyorum kaç tur denendi pro kök hücreler ve sonra anladım ki vücudu hazırlamadan tüm bunları o ilk teşhisle korkuyla nasıl bir sene içinde yaptırıp birde netice beklemişim hepsi olumsuz oldu ve alanında en iyisine gittim Türkiye’de ama sonra sabırla doğru takviyelerle gebe kaldım doğal yolla imkansız demişlerdi ama başardım çünkü Allah yeterki ol desin

Bismillah bu nasıl bir ay ya biz ne yaşıyoruz beynim yandı okadar umutluydum ki senden
Ne deyim 2 gün sonra tekrar yapar regl beklerim artık. Bir gebenin günlüğü kuruma çıkarmıyor demiş bir kaç kişi onlarda çıkarmamış ama çok cevap alamadım belli olmaz yani bende çıkardı bi 15 20 dk sonra

Ay o zaman sabah akşam mı yapmak lazım acaba ya ama akşam yeme içme sıvı alımını nasıl keseceğiz iki saat önce şimdi bak takarım ben buna akşam ya pik olur sabaha açılır fark etmezsem diye

Hiç bilmiyorum bende çıkarmadı bembeyazdı ama şöyleki güvenilirligi yok bende onun testlerinin iki kutu alıyorsun bi kutu ile diğeri farklı çıkarıyor sonucu belki gebelik testi de öyle hangi tarihli baktın mı teste ? 2,3 gün sonra tekrar et belki geç döllenmedir senin pik hangi gündü ?

Bakmadım bakarım ama. 24 pik 27 çatlama
11 Temmuz regl

Valla bana direkt ailende var mı erken menopoz diye sordu doktor. Öyle gerçten Allah isterse her şey olur

Ay o zaman sabah akşam mı yapmak lazım acaba ya ama akşam yeme içme sıvı alımını nasıl keseceğiz iki saat önce şimdi bak takarım ben buna akşam ya pik olur sabaha açılır fark etmezsem diye
En son 19da kesiyodum tam 21de yapiyodum canim valla ozaman kaçırmadım gitmisti

Ayy deme yaa 1 ay kalmak nedir arkadaş ya... anlam veremiyorum böyle şeylere. Oğlun ya da kızın diye o ev senin evin sayılmıyor ki, artık başka bir hane orası. Anlamıyorlar. Hele de çok konuşan, beyni mahveden kaynanaysa insan delirir valla. Geçmiş olsun canım.
Bende de 10.deneme oldu bu ay, sanırım negatif. bat 3 gün sonra. Sen HSG çektirmişsen o zaman gebelik şansın artar ki... tüplerde bir sorun çıkmadı dimi? Takviyelere ara vermiştim ben 2 aydır, vücudum dinlensin dedim çünkü çok şey alıyordum. Ama ne olursa olsun, folik asit, d vitamini ve ferritin (demir) şart. İnositolü de almayı düşünüyorum bu ay. Pahalı ama olsun. Hayıt otu da iyi. Ama ben ilk fırsatta genel check up yaptıracağım değerlerim hangisi düşük bileyim diye.
Canım bal+tarçın+çörekotunu deneyecekmisin bu ay? Bazıları kist yapıyor dedi korktum, çünkü bende pcos görünümü vardı en son doktor baktığında.

Bende hayıt otunu kis yapıyor diye duydum. Bal çörek otu yumurta kalitesini artırmıyor muydu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…