Çok mantıklı geldi valla olabilir. Ben hep 14:00’de yapıyorumBelki testi yanlış zamanlama yaptın ben gecen sefer laboquick denemiştim koyulasti koyulasti pik olmadı normalde 17de deniyorum ogun dedim saat 21de bidaha yaptim pik olmuştu ertesi gün 17de yaptım siliklesti ogun 2.kez yapmasaydım fark etmeyecektir öyle birseymj olduki
İnşallah canımm çok teşekkür ederimİnşallah canım seninki pozitif bence
Canım şevkini kırmak istemem ama daha çok erken zaten varsa da çıkmaz. Burda bir arkadaş regle 2 gün kala yaptı negatif regl günü pozitif çıktı ya. Yani 2 gün bile fark yaratıyor. Sen bence Salı-çarşamba bekleKızlar test yaptım laboquick negatif. Bir gebenin günlüğü de kuruma çizgisi çıkardı
ElizabethBennettt N nryyy haifa akantus Hayalim kizim
Kızlar bana da erken menopoz durumu ile yaklasiliyor 2 senedir drum arada divina hap ile yumurtlama düzeni vw adet için tedavi uyguluyor ve gerçekten işe yarıyorValla bana direkt ailende var mı erken menopoz diye sordu doktor. Öyle gerçten Allah isterse her şey olur
Kızlar test yaptım laboquick negatif. Bir gebenin günlüğü de kuruma çizgisi çıkardı
Kuruma cizgisi cikaranin fotosu yok mu
Napayım tutamıyorum kendimi zaten üzülmedim bu sefer böyle çıkacağını tahmin ediyordumCanım şevkini kırmak istemem ama daha çok erken zaten varsa da çıkmaz. Burda bir arkadaş regle 2 gün kala yaptı negatif regl günü pozitif çıktı ya. Yani 2 gün bile fark yaratıyor. Sen bence Salı-çarşamba bekleBiliyorum çok heyecanlısın
Olur olur doğal yollarla oluyor gebe kaldım 0.01 amh fsh oh bahsetmiyorum bile imkansız dı o değerlerle gebe kalmam ama kaldım düşükle sonuçlandı fakat oldu ve birdahanolacak sende kalacaksın bendeValla bana direkt ailende var mı erken menopoz diye sordu doktor. Öyle gerçten Allah isterse her şey olur
Balım daha erken dur bakalım adeti bekle bence yaKızlar test yaptım laboquick negatif. Bir gebenin günlüğü de kuruma çizgisi çıkardı
Pazartesi Salı beklerim en fazla daha da beklemem benBalım daha erken dur bakalım adeti bekle bence ya
Evet şaşırttı çıkarmaz sanıyordumBariz kuruma çizgisi çıkarmış hemde benimki bembeyazdı beybi sbir saat sonrasında da beyazdı hala attım çöpe sonra
Adet görmüyor musunuz ? Divina trisequens gibi doğal adet görmeyen bayanlara östrojen ve progesterone desteği sağlaması yapay bir kanama yaşanması için veriliyor çünküKızlar bana da erken menopoz durumu ile yaklasiliyor 2 senedir drum arada divina hap ile yumurtlama düzeni vw adet için tedavi uyguluyor ve gerçekten işe yarıyor
Hadi inşallah ya sen birkaç gün sonra tekrar yapEvet şaşırttı çıkarmaz sanıyordum
Yapcam bebek durur muyumHadi inşallah ya sen birkaç gün sonra tekrar yap
Adet görüyorum ama yumurtlama olmadığı için 15. Gunde bire dönüştü ostrojen kırılması oluyormuş kanama başlıyormuş ne zman bu ilaci verse 2 3 ay 27 gunde bir oluyor adetim buda son kurtajdan sonra arttı yumurtlama iyice azaldiAdet görmüyor musunuz ? Divina trisequens gibi doğal adet görmeyen bayanlara östrojen ve progesterone desteği sağlaması yapay bir kanama yaşanması için veriliyor çünkü
Bu ilaçlar adet döngüsü sonra etmiş menopoza girmiş sayılan kadınlara verilir ki her ay kanama yaşansın rahim iç sağlığı stabil kalsın korunsun diye size önerim doğal önlemler ve vitaminlerle bu süreci desteklemeniz sabır ve istikrar istiyor yorucu ama sürekli yapay kanama ile bu hormonları vücuda yüklemek uzun vadede sıkıntılıAdet görüyorum ama yumurtlama olmadığı için 15. Gunde bire dönüştü ostrojen kırılması oluyormuş kanama başlıyormuş ne zman bu ilaci verse 2 3 ay 27 gunde bir oluyor adetim buda son kurtajdan sonra arttı yumurtlama iyice azaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?