Çok mantıklı geldi valla olabilir. Ben hep 14:00’de yapıyorum

Valla bana direkt ailende var mı erken menopoz diye sordu doktor. Öyle gerçten Allah isterse her şey olur
Kızlar bana da erken menopoz durumu ile yaklasiliyor 2 senedir drum arada divina hap ile yumurtlama düzeni vw adet için tedavi uyguluyor ve gerçekten işe yarıyor

Napayım tutamıyorum kendimi zaten üzülmedim bu sefer böyle çıkacağını tahmin ediyordum

Valla bana direkt ailende var mı erken menopoz diye sordu doktor. Öyle gerçten Allah isterse her şey olur
Olur olur doğal yollarla oluyor gebe kaldım 0.01 amh fsh oh bahsetmiyorum bile imkansız dı o değerlerle gebe kalmam ama kaldım düşükle sonuçlandı fakat oldu ve birdahanolacak sende kalacaksın bende

Bariz kuruma çizgisi çıkarmış hemde benimki bembeyazdı beybi sbir saat sonrasında da beyazdı hala attım çöpe sonra

Kızlar bana da erken menopoz durumu ile yaklasiliyor 2 senedir drum arada divina hap ile yumurtlama düzeni vw adet için tedavi uyguluyor ve gerçekten işe yarıyor
Adet görmüyor musunuz ? Divina trisequens gibi doğal adet görmeyen bayanlara östrojen ve progesterone desteği sağlaması yapay bir kanama yaşanması için veriliyor çünkü

ElizabethBennettt bugun de ateşi ölçtüm 36.9.. ama bugün aynı saatte yapamadım erkenden uyandığım için erken yaptım

Adet görmüyor musunuz ? Divina trisequens gibi doğal adet görmeyen bayanlara östrojen ve progesterone desteği sağlaması yapay bir kanama yaşanması için veriliyor çünkü
Adet görüyorum ama yumurtlama olmadığı için 15. Gunde bire dönüştü ostrojen kırılması oluyormuş kanama başlıyormuş ne zman bu ilaci verse 2 3 ay 27 gunde bir oluyor adetim buda son kurtajdan sonra arttı yumurtlama iyice azaldi

Bu ilaçlar adet döngüsü sonra etmiş menopoza girmiş sayılan kadınlara verilir ki her ay kanama yaşansın rahim iç sağlığı stabil kalsın korunsun diye size önerim doğal önlemler ve vitaminlerle bu süreci desteklemeniz sabır ve istikrar istiyor yorucu ama sürekli yapay kanama ile bu hormonları vücuda yüklemek uzun vadede sıkıntılı

Hayalim kizim denemeydi sadeceeee ay kafa gidiyor benim kızlar pazartesiye kadar söz yapmıcam

Eklentiler

• IMG_1876.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…