A aydk lh artmaya başlamış galiba, hadi inşallah Hayalim kizim bende de 1 haftadır baş ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı halsizlik akıntı ne desen var. Ha birde mide bulantısı iştahsızlık. Gebe değilsem eğer çok ağır bir PMS geçiriyorum... Umarım hamileyizdir ama

İnşallah geri düşmez daha koyularını görürüz

Ama bilemeyiz onu belki de hassas testtir, sonradan belirginleşti.. böyle oğrenenler de çok olmuş
Ben çok emin olamıyorum sürekli kurumaler gördüğüm içşn

Eklentiler

• IMG_1870.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_1869.webp
    39 KB · Görüntüleme: 36
Bende adet oldum bugün 3.gün doktora gittim hormonlarıma baktırayım diye birde Klomen ilaç verdi 10 gün sonra kontrole çağırdı.

Pcos görünümü bende de gördü doktor ama kanlarım desteklemiyor sizğnde öyle mi acaba

Kan verdim bugün sonucu 2 saate çıkacakmış. İdrar testi ile takip ettim, koyulaştı çizgi. İnşallah kan da pozitif olur Heyecanla bekliyorum ben de
Kan testim sonuçlandı, 581 çıktı. Bugün bat günüm. İnşallah sağlıkla ilerler Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bende tatildeyim ama aklım hep orda ve hiç belirtim yok daha yumurtlamadan sonra 6. Gündeyim cok var ama 6-10 gün yerlesme günleriymiş olsa bir belirtim olurdu herhalde eşim de dün gece rüyasında görmüş bebek haberi veriyormuşum ağlayarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…