- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.113
- 448
- 33
Ay ben kaçırdım kim hamileymiş
Aa kız bence içindeki ses koyulasacak diyo hadi ya bak gün azaldıkça heyecan basiyo beni bugüne kadar bisey yoktu
Bende aynıyım baş ağrımda geçmek bilmiyo ensemden gelen bi agri tansiyonumu olcturdum simdi iyi dediler ayy nolcak boyleBel ağrım bugün beni zorlatıyor
Aşkım 20 dk çıktı kurumadır diye düşünüyorum
Bende laboquick negatif bir gebenin günlüğü de 20 dk sonra çıkardı ama kuruma diye düşünüyorumAy ben kaçırdım kim hamileymişçizgiler mi çıkıyorrrr
Valla bende aşırı heyecan yapıyorum. Dikkat et kendineeeeeAa kız bence içindeki ses koyulasacak diyo hadi ya bak gün azaldıkça heyecan basiyo beni bugüne kadar bisey yoktu
Ama bilemeyiz onu belki de hassas testtir, sonradan belirginleşti.. böyle oğrenenler de çok olmuşBende laboquick negatif bir gebenin günlüğü de 20 dk sonra çıkardı ama kuruma diye düşünüyorum
İnşallah geri düşmez daha koyularını görürüzA aydk lh artmaya başlamış galiba, hadi inşallahHayalim kizim bende de 1 haftadır baş ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı halsizlik akıntı ne desen var. Ha birde mide bulantısı iştahsızlık. Gebe değilsem eğer çok ağır bir PMS geçiriyorum... Umarım hamileyizdir ama
Ben çok emin olamıyorum sürekli kurumaler gördüğüm içşnAma bilemeyiz onu belki de hassas testtir, sonradan belirginleşti.. böyle oğrenenler de çok olmuş
Ama erken yaptın daha 5 gün var dimii bataKızlar test yaptım laboquick negatif. Bir gebenin günlüğü de kuruma çizgisi çıkardı
ElizabethBennettt @nryyy @haifa @akantus Hayalim kizim
Klomen çok duydum ne ile yarıyor tam olarakBende adet oldum bugün 3.gün doktora gittim hormonlarıma baktırayım diye birde Klomen ilaç verdi 10 gün sonra kontrole çağırdı.
Pcos görünümü bende de gördü doktor ama kanlarım desteklemiyor sizğnde öyle mi acabaAyy deme yaa 1 ay kalmak nedir arkadaş ya... anlam veremiyorum böyle şeylere. Oğlun ya da kızın diye o ev senin evin sayılmıyor ki, artık başka bir hane orası. Anlamıyorlar. Hele de çok konuşan, beyni mahveden kaynanaysa insan delirir valla. Geçmiş olsun canım.
Bende de 10.deneme oldu bu ay, sanırım negatif. bat 3 gün sonra. Sen HSG çektirmişsen o zaman gebelik şansın artar ki... tüplerde bir sorun çıkmadı dimi? Takviyelere ara vermiştim ben 2 aydır, vücudum dinlensin dedim çünkü çok şey alıyordum. Ama ne olursa olsun, folik asit, d vitamini ve ferritin (demir) şart. İnositolü de almayı düşünüyorum bu ay. Pahalı ama olsun. Hayıt otu da iyi. Ama ben ilk fırsatta genel check up yaptıracağım değerlerim hangisi düşük bileyim diye.
Canım bal+tarçın+çörekotunu deneyecekmisin bu ay? Bazıları kist yapıyor dedi korktum, çünkü bende pcos görünümü vardı en son doktor baktığında.
Tahmini 11 Temmuz evetAma erken yaptın daha 5 gün var dimii bata
Yumurtlama kalitesini artırmak için dedi 10 gün sonra da kontrole çağırdı ama ilacı kullanıpta hamile kalanları da burda duydum benimde ilk deneyimim bakalım sonuç ne olacakKlomen çok duydum ne ile yarıyor tam olarak
Kan testim sonuçlandı, 581 çıktı. Bugün bat günüm. İnşallah sağlıkla ilerlerKan verdim bugün sonucu 2 saate çıkacakmış. İdrar testi ile takip ettim, koyulaştı çizgi. İnşallah kan da pozitif olurHeyecanla bekliyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?