Bunu üniversitenin profesörü verdi daha önce de tup bebekle kızım oldu sayesinde. Bir tupum hidrosalpenks ve zehir saciyodu yine ayni dr bağladı tupumu bir de tabi 6. Ayımda rahip ust bölgeden ağır kanama yaptı bir kaç drun kullanamazsın dediği 4 günlük hapla bebeğimi kurtardı. Yani dr uma gözüm kapalı güveniyorum. Bana direk tup bebek diyebilirdi ama şuan tup bebekle zaman kaybederiz sigarayı bırak denemeye devam et ama menopoz için sana gun veremem bu sekilde kanamaların artabilir dedi. Her ay adet olamıyorum miyom ve çikolata kıstım var sanki adet gibi kanama görüyorum ama bu defa 18. Günümde adet oldum ostrojen 0 neredeyse. Bakalım geçen yıl bu uyguladığı yöntem ile hamile kaldim 4. Aya girmek üzere kalbi durdu. Yaşım ve değerlerim kaliteli yumurta getiremiyor. Bakalım elimden geleni yapıyorum. Rabbım nasip eder inşallah tüm isteyenlereBu ilaçlar adet döngüsü sonra etmiş menopoza girmiş sayılan kadınlara verilir ki her ay kanama yaşansın rahim iç sağlığı stabil kalsın korunsun diye size önerim doğal önlemler ve vitaminlerle bu süreci desteklemeniz sabır ve istikrar istiyor yorucu ama sürekli yapay kanama ile bu hormonları vücuda yüklemek uzun vadede sıkıntılı
Bu arada sürekli vermedi bu ilaci 2024 ocaktan bu yana 4. KullanisimBu ilaçlar adet döngüsü sonra etmiş menopoza girmiş sayılan kadınlara verilir ki her ay kanama yaşansın rahim iç sağlığı stabil kalsın korunsun diye size önerim doğal önlemler ve vitaminlerle bu süreci desteklemeniz sabır ve istikrar istiyor yorucu ama sürekli yapay kanama ile bu hormonları vücuda yüklemek uzun vadede sıkıntılı
Oh oh maşallah canım tebrik ederimmmmKan testim sonuçlandı, 581 çıktı. Bugün bat günüm. İnşallah sağlıkla ilerlerRabbim herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsunKan testim sonuçlandı, 581 çıktı. Bugün bat günüm. İnşallah sağlıkla ilerlerRabbim herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim Rabbim buradaki herkese nasip etsin inşallahOh oh maşallah canım tebrik ederimmmm
Amin inşallahHayırlı olsunRabbim bize de bu sevinci yaşamayı nasip etsin inşallah
Bu ayı nasıl değerlendirdin canım? Belirtilerin neydi yazar mısın bizeÇok teşekkür ederim Rabbim buradaki herkese nasip etsin inşallah
Benim yumurtlama dönemim 16-22 arasıydı. 14-24 arasını bir gün boş bir gün dolu şekilde değerlendirdik. Çok yorucuydu cidden, evlilik hayatım boyunca ilk defa bu kadar sık birliktelik yaşadık. Çünkü artık çok yoruldum. Bu aydan sonra artık bırakacaktım. Folik asit takviyesi alıyordum 4. Ayım. Belirtiler de regl belirtisi gibi aynı, ekstradan başım çok dönüyordu ve kokuları çok iyi almaya başladımBu ayı nasıl değerlendirdin canım? Belirtilerin neydi yazar mısın bize
Haklısın en iyisi beklemek. Ben kendime söz verdim, adet tarihimin geçmesini bekleyeceğim bir sonraki test için.Ben çok emin olamıyorum sürekli kurumaler gördüğüm içşn
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebisinizKan testim sonuçlandı, 581 çıktı. Bugün bat günüm. İnşallah sağlıkla ilerlerRabbim herkese nasip etsin inşallah
Döngün düzenli ise bu yöntem bana da çok çok mantıklı geliyor. Yorucu olmaz mı canım benim, stresi yetiyor. Görev gibi oluyor. İnşallah bizlerde tez vakitte bu haberi alırızBenim yumurtlama dönemim 16-22 arasıydı. 14-24 arasını bir gün boş bir gün dolu şekilde değerlendirdik. Çok yorucuydu cidden, evlilik hayatım boyunca ilk defa bu kadar sık birliktelik yaşadık. Çünkü artık çok yoruldum. Bu aydan sonra artık bırakacaktım. Folik asit takviyesi alıyordum 4. Ayım. Belirtiler de regl belirtisi gibi aynı, ekstradan başım çok dönüyordu ve kokuları çok iyi almaya başladım
Aynen öyle, kanda hormonlarım normal çıkmıştı diye doktor sende tam pcos var diyemeyiz dedi. Ama yine de az bir kist görünümü vardı, şimdi nasıldır bilemiyorum. Pcosa yönelimliyiz o zaman demekki.Pcos görünümü bende de gördü doktor ama kanlarım desteklemiyor sizğnde öyle mi acaba
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin gebeliğinizBenim yumurtlama dönemim 16-22 arasıydı. 14-24 arasını bir gün boş bir gün dolu şekilde değerlendirdik. Çok yorucuydu cidden, evlilik hayatım boyunca ilk defa bu kadar sık birliktelik yaşadık. Çünkü artık çok yoruldum. Bu aydan sonra artık bırakacaktım. Folik asit takviyesi alıyordum 4. Ayım. Belirtiler de regl belirtisi gibi aynı, ekstradan başım çok dönüyordu ve kokuları çok iyi almaya başladım
İnşallah nasip olur hiç bebeği olmayan diğer tüm kadınlarımıza da tez zamanda nasip olsun babada inşallah östorojen desteği alın doğal herşey gönlünüzce olsunBunu üniversitenin profesörü verdi daha önce de tup bebekle kızım oldu sayesinde. Bir tupum hidrosalpenks ve zehir saciyodu yine ayni dr bağladı tupumu bir de tabi 6. Ayımda rahip ust bölgeden ağır kanama yaptı bir kaç drun kullanamazsın dediği 4 günlük hapla bebeğimi kurtardı. Yani dr uma gözüm kapalı güveniyorum. Bana direk tup bebek diyebilirdi ama şuan tup bebekle zaman kaybederiz sigarayı bırak denemeye devam et ama menopoz için sana gun veremem bu sekilde kanamaların artabilir dedi. Her ay adet olamıyorum miyom ve çikolata kıstım var sanki adet gibi kanama görüyorum ama bu defa 18. Günümde adet oldum ostrojen 0 neredeyse. Bakalım geçen yıl bu uyguladığı yöntem ile hamile kaldim 4. Aya girmek üzere kalbi durdu. Yaşım ve değerlerim kaliteli yumurta getiremiyor. Bakalım elimden geleni yapıyorum. Rabbım nasip eder inşallah tüm isteyenlere
Hayırlı olsun çok sevindim tebrik ederimBenim yumurtlama dönemim 16-22 arasıydı. 14-24 arasını bir gün boş bir gün dolu şekilde değerlendirdik. Çok yorucuydu cidden, evlilik hayatım boyunca ilk defa bu kadar sık birliktelik yaşadık. Çünkü artık çok yoruldum. Bu aydan sonra artık bırakacaktım. Folik asit takviyesi alıyordum 4. Ayım. Belirtiler de regl belirtisi gibi aynı, ekstradan başım çok dönüyordu ve kokuları çok iyi almaya başladım
Aynen daha erken balım varsa daha beta yüksekmeye yeni yeni başlıcaktırTahmini 11 Temmuz evet
Bat ne zamandı?Haklısın en iyisi beklemek. Ben kendime söz verdim, adet tarihimin geçmesini bekleyeceğim bir sonraki test için.
Bana vermiyolar ya doktorlar tuttutmuşlar 1 seneye kadar normal akışına bırak diyeYumurtlama kalitesini artırmak için dedi 10 gün sonra da kontrole çağırdı ama ilacı kullanıpta hamile kalanları da burda duydum benimde ilk deneyimim bakalım sonuç ne olacak
Kaçında öğrendin gebeliği canım benimde 14ü 18’i arasıydı yumurtlama 30 da test yaptım negatif tiBenim yumurtlama dönemim 16-22 arasıydı. 14-24 arasını bir gün boş bir gün dolu şekilde değerlendirdik. Çok yorucuydu cidden, evlilik hayatım boyunca ilk defa bu kadar sık birliktelik yaşadık. Çünkü artık çok yoruldum. Bu aydan sonra artık bırakacaktım. Folik asit takviyesi alıyordum 4. Ayım. Belirtiler de regl belirtisi gibi aynı, ekstradan başım çok dönüyordu ve kokuları çok iyi almaya başladım
Hayırlara vesile olsun inşallah herkeste belirti olacak diye bi şey yokkiBende tatildeyim ama aklım hep orda ve hiç belirtim yok daha yumurtlamadan sonra 6. Gündeyim cok var ama 6-10 gün yerlesme günleriymiş olsa bir belirtim olurdu herhalde eşim de dün gece rüyasında görmüş bebek haberi veriyormuşum ağlayarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?