Aynen öyle, kanda hormonlarım normal çıkmıştı diye doktor sende tam pcos var diyemeyiz dedi. Ama yine de az bir kist görünümü vardı, şimdi nasıldır bilemiyorum. Pcosa yönelimliyiz o zaman demekki.
Pcos çok bi sorun değil ama pcoslu olup gebe kalanlar çok bunu kafana takıpda stres olma canım

Bana vermiyolar ya doktorlar tuttutmuşlar 1 seneye kadar normal akışına bırak diye
Yumurtan sağlıklı gelişiyorsa klomen vermez canım klomen yumurtası gelişmeyen kadınlara veriliyor ki çatlayacak boyuta ulaşsın

Kaçında öğrendin gebeliği canım benimde 14ü 18’i arasıydı yumurtlama 30 da test yaptım negatif ti
İlk 1 Temmuz'da silik çizgi olmuştu. Cjat Gbt'ye sormuştum hangi gün yapmalıyım test diye, 1 Temmuz hesaplamıştı o da

Rabbim tez vakitte güzel haberlerle müjdelesin sizi inşallah

Aynen öyle, kanda hormonlarım normal çıkmıştı diye doktor sende tam pcos var diyemeyiz dedi. Ama yine de az bir kist görünümü vardı, şimdi nasıldır bilemiyorum. Pcosa yönelimliyiz o zaman demekki.
Ama değeriniz nasıldı acaba

Yumurtan sağlıklı gelişiyorsa klomen vermez canım klomen yumurtası gelişmeyen kadınlara veriliyor ki çatlayacak boyuta ulaşsın
Benim adetlerim düzenli daha önceden kontrollere gittiğimde yumurtalıklarım da sağlıklı demişti yaşımdan dolayı büyük ihtimal ilacı vermiş olabilir diye düşündüm

Hanımlar ilişki sonrası kalkmamak, bel altına yastık olsun, ayakları dikmek vs bunlara inanıyor musunuz veya uyguluyor musunuz ?

Pcos çok bi sorun değil ama pcoslu olup gebe kalanlar çok bunu kafana takıpda stres olma canım
Öyle evet ama çok korkmaya başladım olmayınca. Önceden rahat hamile kalırken şimdi resmen kalamıyorum ya neredeyse 1 yıl olacak. Şaka gibi. Evet 3-5 yıl hamile kalamayanlar var onlara haksızlık olmasın ama çok korkunç bir durum hele de benim yaşımdayken (36) ve hiç çocuğu yokken. Korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…