- 21 Haziran 2025
- 939
- 578
- 18
- 23
Pcos çok bi sorun değil ama pcoslu olup gebe kalanlar çok bunu kafana takıpda stres olma canımAynen öyle, kanda hormonlarım normal çıkmıştı diye doktor sende tam pcos var diyemeyiz dedi. Ama yine de az bir kist görünümü vardı, şimdi nasıldır bilemiyorum. Pcosa yönelimliyiz o zaman demekki.
Yumurtan sağlıklı gelişiyorsa klomen vermez canım klomen yumurtası gelişmeyen kadınlara veriliyor ki çatlayacak boyuta ulaşsınBana vermiyolar ya doktorlar tuttutmuşlar 1 seneye kadar normal akışına bırak diye
O kadar gelişiyoki 4 5 gün pik görüyorumYumurtan sağlıklı gelişiyorsa klomen vermez canım klomen yumurtası gelişmeyen kadınlara veriliyor ki çatlayacak boyuta ulaşsın
İlk 1 Temmuz'da silik çizgi olmuştu. Cjat Gbt'ye sormuştum hangi gün yapmalıyım test diye, 1 Temmuz hesaplamıştı o daKaçında öğrendin gebeliği canım benimde 14ü 18’i arasıydı yumurtlama 30 da test yaptım negatif ti
Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah tez vakitte hayırlısı ileHayırlı olsun çok sevindim tebrik ederim
Sağlıkla inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim gözünüz aydınKan testim sonuçlandı, 581 çıktı. Bugün bat günüm. İnşallah sağlıkla ilerlerRabbim herkese nasip etsin inşallah
Gerçekten kaç aydır deniyoruz, bu ay çok çok yorucuyduHayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin gebeliğinizevet yorucu ama yapmak lazım işte
Bende öyle o yüzden klomen kullanırsan ne olur düşün bakalım kaş yapayım derken göz çıkarmaya gerek yok sen doktorunu dinleO kadar gelişiyoki 4 5 gün pik görüyorum
Havuç ve incir çatlamasına yardımcı oluyo öyle oldugu zaman bol bol ye canimO kadar gelişiyoki 4 5 gün pik görüyorum
Rabbim tez vakitte güzel haberlerle müjdelesin sizi inşallahDöngün düzenli ise bu yöntem bana da çok çok mantıklı geliyor. Yorucu olmaz mı canım benim, stresi yetiyor. Görev gibi oluyor. İnşallah bizlerde tez vakitte bu haberi alırızHamişlerin duası kabul olur bizede dua et kuzum
Çok çok teşekkür ederim, darısı tez vakitte başınıza inşallahSağlıkla inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim gözünüz aydın
Ama değeriniz nasıldı acabaAynen öyle, kanda hormonlarım normal çıkmıştı diye doktor sende tam pcos var diyemeyiz dedi. Ama yine de az bir kist görünümü vardı, şimdi nasıldır bilemiyorum. Pcosa yönelimliyiz o zaman demekki.
Benim yaşım 37 ondan dolayı vermiş olabilirBana vermiyolar ya doktorlar tuttutmuşlar 1 seneye kadar normal akışına bırak diye
Gözün aydın adınıza çok sevindim darısı bizim başımıza inşallahKan testim sonuçlandı, 581 çıktı. Bugün bat günüm. İnşallah sağlıkla ilerlerRabbim herkese nasip etsin inşallah
Benim adetlerim düzenli daha önceden kontrollere gittiğimde yumurtalıklarım da sağlıklı demişti yaşımdan dolayı büyük ihtimal ilacı vermiş olabilir diye düşündümYumurtan sağlıklı gelişiyorsa klomen vermez canım klomen yumurtası gelişmeyen kadınlara veriliyor ki çatlayacak boyuta ulaşsın
Amin inşallah, tez vakitte olsun inşallah hayırlısı ileGözün aydın adınıza çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah
Valla tam hatırlamıyorum, adetin 2.gününde vermiştim hormon testlerini hepsi normal referans aralığındaydı diye. Bir daha dikkatlice bakarım...Ama değeriniz nasıldı acaba
Ben inanmıyorum hiç yaHanımlar ilişki sonrası kalkmamak, bel altına yastık olsun, ayakları dikmek vs bunlara inanıyor musunuz veya uyguluyor musunuz ?
Öyle evet ama çok korkmaya başladım olmayınca. Önceden rahat hamile kalırken şimdi resmen kalamıyorum ya neredeyse 1 yıl olacak. Şaka gibi. Evet 3-5 yıl hamile kalamayanlar var onlara haksızlık olmasın ama çok korkunç bir durum hele de benim yaşımdayken (36) ve hiç çocuğu yokken. KorkuyorumPcos çok bi sorun değil ama pcoslu olup gebe kalanlar çok bunu kafana takıpda stres olma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?