İnşallah nasip olur hiç bebeği olmayan diğer tüm kadınlarımıza da tez zamanda nasip olsun babada inşallah östorojen desteği alın doğal herşey gönlünüzce olsun
İnşallah canım buradaki herkese sağlıkla nasip olsun inşallah

Hanımlar ilişki sonrası kalkmamak, bel altına yastık olsun, ayakları dikmek vs bunlara inanıyor musunuz veya uyguluyor musunuz ?
Valla ben uyguluyorum bu kadar emek veriyoruz bunuda yapmaktan bir şey kaybetmem diye. İlişki sonrası çok değil 5 dk falan bekliyorum. Bek altı değil de popo altına yastık koyuyorum. Bir de aynı gün duş alacaksam 2 saat sonra falan alıyorum

Bende o şekilde uygulamaya çalışıyorum uzmanlara göre böyle bir şeye hiç gerek olmasada

Bende o şekilde uygulamaya çalışıyorum uzmanlara göre böyle bir şeye hiç gerek olmasada
Evet aslında böyle bir şey yok diyorlar ama benim ilk gebeliğimde bu şekilde davrandığım ay hamile kalmıştım 9 ay sonra o yüzden etkisini bilemem ama boşa gitmesin

Evey ben uyguluyorum benim rahmim ters oyuzden düz yatınca olmuyo mecbur2dk havada tutsam bisey kaybetmem
Aa çok mantıklı ama ben daha fazla durmaya çalışıyorum aman geri bir şey gelmesin Bir hekimi dinlemiştim aslında bedenin ne zaman isterse o zaman yapmak gerekiyormuş ozaman hem yumurtlama zamanın oluyormuş hemde o sıvı çekip alıyormuş spermleri lütfen çeksin alsın hapsetsin

Canım tüplerde şükür herhangi birşey çıkmadı açıkmış ikisi de. Özellikle 2-3 ayda şans artar demişti doktorda ama olmayınca sıkıntı mı var acaba diye düşünüyorum elimde olmadan.Ben normalde solgar'ın folat formunu kullanıyordum. Bu ay hayıt tohumu, Koenzim Q10, inositol, folik asit içeren bir takviye aldım saşe formunda onu deneyeceğim. İnnovita'nın ovulasyon testini aldım ama fark ettiğim bir yumurtlama ağrısını yaşadım resmen acile gitmeyi bile düşündüm. Elime ertesi gün ovulasyon kiti elime ulaşmıştı.baktım koyuluk vardı değerlendirdik yinede tabi. Benim süreç şimdilik böyle geçiyor. Benim geçirdiğim operasyon olduğu için vitamin, tam kan testi gibi şeyleri 3 ayda bir yaptırııyorum zaten. B12 ve d vitamini eksikliğim vardı onları giderdim ayrıca. Bencede kesinlikle baktır d vitamini de doğurganlığı etkiliyormus. Bal+tarcın+çörekotunu hiç yapmadım özellikle arı poleni gibi şeyleri de çok deneyen olmuş neyi denesem bilmiyorum artık valla

Evet aslında böyle bir şey yok diyorlar ama benim ilk gebeliğimde bu şekilde davrandığım ay hamile kalmıştım 9 ay sonra o yüzden etkisini bilemem ama boşa gitmesin
Ozaman sen deneyimlemiş birisin zararı yok yararı olur bende devam edeyim Benim arkadaşlarda hep yapıyorlar tuttu onlarda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…