İnşallah canım buradaki herkese sağlıkla nasip olsun inşallahİnşallah nasip olur hiç bebeği olmayan diğer tüm kadınlarımıza da tez zamanda nasip olsun babada inşallah östorojen desteği alın doğal herşey gönlünüzce olsun
Bende ama sürekli etrafımda uygula diyenler var yapmaya çalışıyorum ama zor oluyorBen inanmıyorum hiç ya
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinKan testim sonuçlandı, 581 çıktı. Bugün bat günüm. İnşallah sağlıkla ilerlerRabbim herkese nasip etsin inşallah
Hahahah mantıklııBende öyle o yüzden klomen kullanırsan ne olur düşün bakalım kaş yapayım derken göz çıkarmaya gerek yok sen doktorunu dinle
Yedim yedim bol bol havuçHavuç ve incir çatlamasına yardımcı oluyo öyle oldugu zaman bol bol ye canim
Çok teşekkür ederim, size de tez vakitte nasip olsun inşallahRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok az kalmış zaten seninde hadi bakalım inşallah Güzel haber alırız senden8 temmuz
Valla ben uyguluyorum bu kadar emek veriyoruz bunuda yapmaktan bir şey kaybetmem diye. İlişki sonrası çok değil 5 dk falan bekliyorum. Bek altı değil de popo altına yastık koyuyorum. Bir de aynı gün duş alacaksam 2 saat sonra falan alıyorumHanımlar ilişki sonrası kalkmamak, bel altına yastık olsun, ayakları dikmek vs bunlara inanıyor musunuz veya uyguluyor musunuz ?
Evey ben uyguluyorum benim rahmim ters oyuzden düz yatınca olmuyo mecburHanımlar ilişki sonrası kalkmamak, bel altına yastık olsun, ayakları dikmek vs bunlara inanıyor musunuz veya uyguluyor musunuz ?
Bende o şekilde uygulamaya çalışıyorum uzmanlara göre böyle bir şeye hiç gerek olmasadaValla ben uyguluyorum bu kadar emek veriyoruz bunuda yapmaktan bir şey kaybetmem diye. İlişki sonrası çok değil 5 dk falan bekliyorum. Bek altı değil de popo altına yastık koyuyorum. Bir de aynı gün duş alacaksam 2 saat sonra falan alıyorum
Evet aslında böyle bir şey yok diyorlar ama benim ilk gebeliğimde bu şekilde davrandığım ay hamile kalmıştım 9 ay sonraBende o şekilde uygulamaya çalışıyorum uzmanlara göre böyle bir şeye hiç gerek olmasada
Doğru ama insan bi işaret bekliyo umut icinHayırlara vesile olsun inşallah herkeste belirti olacak diye bi şey yokki
Aa çok mantıklı ama ben daha fazla durmaya çalışıyorum aman geri bir şey gelmesinEvey ben uyguluyorum benim rahmim ters oyuzden düz yatınca olmuyo mecbur2dk havada tutsam bisey kaybetmem
Canım tüplerde şükür herhangi birşey çıkmadı açıkmış ikisi de. Özellikle 2-3 ayda şans artar demişti doktorda ama olmayınca sıkıntı mı var acaba diye düşünüyorum elimde olmadan.Ben normalde solgar'ın folat formunu kullanıyordum. Bu ay hayıt tohumu, Koenzim Q10, inositol, folik asit içeren bir takviye aldım saşe formunda onu deneyeceğim. İnnovita'nın ovulasyon testini aldım ama fark ettiğim bir yumurtlama ağrısını yaşadım resmen acile gitmeyi bile düşündüm. Elime ertesi gün ovulasyon kiti elime ulaşmıştı.baktım koyuluk vardı değerlendirdik yinede tabi. Benim süreç şimdilik böyle geçiyor. Benim geçirdiğim operasyon olduğu için vitamin, tam kan testi gibi şeyleri 3 ayda bir yaptırııyorum zaten. B12 ve d vitamini eksikliğim vardı onları giderdim ayrıca. Bencede kesinlikle baktır d vitamini de doğurganlığı etkiliyormus. Bal+tarcın+çörekotunu hiç yapmadım özellikle arı poleni gibi şeyleri de çok deneyen olmuş neyi denesem bilmiyorum artık vallaAyy deme yaa 1 ay kalmak nedir arkadaş ya... anlam veremiyorum böyle şeylere. Oğlun ya da kızın diye o ev senin evin sayılmıyor ki, artık başka bir hane orası. Anlamıyorlar. Hele de çok konuşan, beyni mahveden kaynanaysa insan delirir valla. Geçmiş olsun canım.
Bende de 10.deneme oldu bu ay, sanırım negatif. bat 3 gün sonra. Sen HSG çektirmişsen o zaman gebelik şansın artar ki... tüplerde bir sorun çıkmadı dimi? Takviyelere ara vermiştim ben 2 aydır, vücudum dinlensin dedim çünkü çok şey alıyordum. Ama ne olursa olsun, folik asit, d vitamini ve ferritin (demir) şart. İnositolü de almayı düşünüyorum bu ay. Pahalı ama olsun. Hayıt otu da iyi. Ama ben ilk fırsatta genel check up yaptıracağım değerlerim hangisi düşük bileyim diye.
Canım bal+tarçın+çörekotunu deneyecekmisin bu ay? Bazıları kist yapıyor dedi korktum, çünkü bende pcos görünümü vardı en son doktor baktığında.
O kadar çok belirti yaşayıp kesin hamileyim dediğim zamanlar oldukii bi süre sonra o belirtilerede bi inancın kalmıyorDoğru ama insan bi işaret bekliyo umut icin
Ozaman sen deneyimlemiş birisin zararı yok yararı olur bende devam edeyimEvet aslında böyle bir şey yok diyorlar ama benim ilk gebeliğimde bu şekilde davrandığım ay hamile kalmıştım 9 ay sonrao yüzden etkisini bilemem ama boşa gitmesin
Ben 2.oglumu o şekilde tutturdum bundda başta değilde 2 aydir o şekil amuda kalkiyoruzOzaman sen deneyimlemiş birisin zararı yok yararı olur bende devam edeyimBenim arkadaşlarda hep yapıyorlar tuttu onlarda da
Aslında doktorlarda bi 5dk ayaklarınızı havaya dikip bekleyin diyo demekki doğru yoldayizOzaman sen deneyimlemiş birisin zararı yok yararı olur bende devam edeyimBenim arkadaşlarda hep yapıyorlar tuttu onlarda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?