- 9 Haziran 2025
- 1.528
- 1.522
- 48
- 27
Ayy inşallah bende faydasını görürüm sizlerdeBen 2.oglumu o şekilde tutturdum bundda başta değilde 2 aydir o şekil amuda kalkiyoruz
Hep birlikte bu ay hamis cikalimAyy inşallah bende faydasını görürüm sizlerde
Bencede yani çıkacak olan sıvı yine akacak ayağa kalkınca ama meni içerisinde ki spermlerin en azından hepsi içeride kalmış olurAslında doktorlarda bi 5dk ayaklarınızı havaya dikip bekleyin diyo demekki doğru yoldayiz
Aminnn çok isterim gerçekten başkalarının hamilelik haberlerini öğrenmek bile mutluluk verici hemde umut oluyor hepimizeHep birlikte bu ay hamis cikalim
Aminnnn inşallaahhhhHep birlikte bu ay hamis cikalim
Evet ya çok seviniyorum daha çok heyecanlanıyorum sıra banada gelicek inşallah diye1Aminnn çok isterim gerçekten başkalarının hamilelik haberlerini öğrenmek bile mutluluk verici hemde umut oluyor hepimize
Yeni eve geldim az önce sivi alımına yaptım 21de yapicam düştük bi batakligaAminnnn inşallaahhhh
Sen ovi yaptın mı bugün
Chat cptde pazartesi salı yap diyo ama duramiyorumYeni eve geldim az önce sivi alımına yaptım 21de yapicam düştük bi batakliga
O Banada öyle diyor da onu dinleyen kimChat cptde pazartesi salı yap diyo ama duramiyorum
Aman o zaten hep canim cicimO Banada öyle diyor da onu dinleyen kimonu bile yapmak için ikna etmeye çalışıyorum
Sizin haberlerinizi alalımda ay sonuna da benimkini alırız inşallahEvet ya çok seviniyorum daha çok heyecanlanıyorum sıra banada gelicek inşallah diye1
İnşallahhhhhSizin haberlerinizi alalımda ay sonuna da benimkini alırız inşallah
Bende fenayım ama havalardan bence2 3 gündür çok acıkıyorum eşim diyoki kurumu var acaba o kurt olsa ne fayda susam kadar olur anca oda açıktircak kadar fayda etmez dedim
Ben dayanamadım 8de yaptım ama dünkü gibi çıkmadı ovu ya yok demekki yada sivi alımına dikkat etmediğim içindir bilemiyorumBende fenayım ama havalardan bence
Kuzucum hayırlı olsun darısı başımaÇok teşekkür ederim, size de tez vakitte nasip olsun inşallah
Bat bugün benim normalde. Bu sabah verdim kanı. Kasıklarımda sancı vardı, baldırlarıma kadar vuruyordu. Bel ağrısı vardı. Ayakta durdukça artıyordu. Başım çok dönüyordu. Kokular çok yoğun ve rahatsız ediciydi. Yemekhanedede salata yerken zeytin yağı kokusu çok ağır kokunca idrar testi yaptım. Normalde zeytin yağı kokusunu çok severim, mide bulandırıcıydı. Sürekli uyku hali vardı, uykuya doyamıyordum. Halen devam ediyor bunlar bu aradaKuzucum hayırlı olsun darısı başımaregl belirtisi derken tam olarak neler yaşadın zahmet olmazsa anlatabilir misin? Bir de bata ne kadar kala kan verdin?
Darısı başına inşallah, estağfurullah ne zahmetiKuzucum hayırlı olsun darısı başımaregl belirtisi derken tam olarak neler yaşadın zahmet olmazsa anlatabilir misin? Bir de bata ne kadar kala kan verdin?
Bu ara bende de öyle uyku hali var surekliBat bugün benim normalde. Bu sabah verdim kanı. Kasıklarımda sancı vardı, baldırlarıma kadar vuruyordu. Bel ağrısı vardı. Ayakta durdukça artıyordu. Başım çok dönüyordu. Kokular çok yoğun ve rahatsız ediciydi. Yemekhanedede salata yerken zeytin yağı kokusu çok ağır kokunca idrar testi yaptım. Normalde zeytin yağı kokusunu çok severim, mide bulandırıcıydı. Sürekli uyku hali vardı, uykuya doyamıyordum. Halen devam ediyor bunlar bu arada
Sağol kuzum amin inşallah. Saydığın belirtilerin hepsi bende de var baş dönmesi hariç. Koku benim hep hassastı o yüzden onu saymıyorum. Ama sanki her ay bunları yaşıyorum gibi hissediyorum o yüzden umutlanamadımDarısı başına inşallah, estağfurullah ne zahmetiinşallah tez vakitte güzel haberler alırız senden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?