2 3 gündür çok acıkıyorum eşim diyoki kurumu var acaba o kurt olsa ne fayda susam kadar olur anca oda açıktircak kadar fayda etmez dedim

Kuzucum hayırlı olsun darısı başıma regl belirtisi derken tam olarak neler yaşadın zahmet olmazsa anlatabilir misin? Bir de bata ne kadar kala kan verdin?
Bat bugün benim normalde. Bu sabah verdim kanı. Kasıklarımda sancı vardı, baldırlarıma kadar vuruyordu. Bel ağrısı vardı. Ayakta durdukça artıyordu. Başım çok dönüyordu. Kokular çok yoğun ve rahatsız ediciydi. Yemekhanedede salata yerken zeytin yağı kokusu çok ağır kokunca idrar testi yaptım. Normalde zeytin yağı kokusunu çok severim, mide bulandırıcıydı. Sürekli uyku hali vardı, uykuya doyamıyordum. Halen devam ediyor bunlar bu arada

Kuzucum hayırlı olsun darısı başıma regl belirtisi derken tam olarak neler yaşadın zahmet olmazsa anlatabilir misin? Bir de bata ne kadar kala kan verdin?
Darısı başına inşallah, estağfurullah ne zahmeti inşallah tez vakitte güzel haberler alırız senden de

Bu ara bende de öyle uyku hali var surekli

Darısı başına inşallah, estağfurullah ne zahmeti inşallah tez vakitte güzel haberler alırız senden de
Sağol kuzum amin inşallah. Saydığın belirtilerin hepsi bende de var baş dönmesi hariç. Koku benim hep hassastı o yüzden onu saymıyorum. Ama sanki her ay bunları yaşıyorum gibi hissediyorum o yüzden umutlanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…