- 19 Ocak 2022
- 552
- 615
- 53
- 38
İş yerinde arkadaşlarım sende kesin bir eksiklik var bir baktır diyorlardı. Ayakta uyuyacak gibiyimBu ara bende de öyle uyku hali var surekli
Bak ya niye dikkat etmiyorsunBen dayanamadım 8de yaptım ama dünkü gibi çıkmadı ovu ya yok demekki yada sivi alımına dikkat etmediğim içindir bilemiyorum
Neden biliyor musun, regl ve yumurtlama dönemi belirtilerine çok benziyor hamilelik belirtisi. Biz de çok istiyoruz ya ona bağlıyoruz. İnşallah seninde hamilelik belirtisidirSağol kuzum amin inşallah. Saydığın belirtilerin hepsi bende de var baş dönmesi hariç. Koku benim hep hassastı o yüzden onu saymıyorum. Ama sanki her ay bunları yaşıyorum gibi hissediyorum o yüzden umutlanamadım
Benim on tane ovi testim kaldı diğer ay almak istemiyorum artık yarın da son kez yapar kalanı regl sonrasına saklarımTamam tamam kizmayarın devam
Benimde bisey kalmadi bu ay gebe olmazsam diğer aya ovu denemiycem ara vericemBenim on tane ovi testim kaldı diğer ay almak istemiyorum artık yarın da son kez yapar kalanı regl sonrasına saklarım
İnsan para bayılmaktan bıkıyor artıkBenimde bisey kalmadi bu ay gebe olmazsam diğer aya ovu denemiycem ara vericem
Bide böyle görev gibi oluyo aslında akışına bıraksak olucaktaİnsan para bayılmaktan bıkıyor artık
Ben diğer ay bi dolu bi boş deneyecegimBide böyle görev gibi oluyo aslında akışına bıraksak olucakta
2.oglumda doktor gün aşırı yapın demisti artık sırf yapmak için yapiyoduk sonraki ay amaaan deyip kafama göre arada yaptım o ay hamile kalmisimİnsan para bayılmaktan bıkıyor artık
Ben d vitamini kullaniyodum doktora sordum özellikle bi sorun olmaz demistiYa ben devit 3 kullanıyorum 5000 ıu. Gebelik oluşursa sıkıntı olur mu ki bu ilaç. Gebelik düşündüğümü doktora söylemiştim oysaki
Aynısından mı. Bunda 5000 yazınca bilemedimBen d vitamini kullaniyodum doktora sordum özellikle bi sorun olmaz demisti
Evet canim bi ara testim pozitif çıktığında sağlık ocağı doktoruna sormuştum bi sakıncası yok kullanabilirsin dediAynısından mı. Bunda 5000 yazınca bilemedim
Onun 10000 ve 20000 olanida varAynısından mı. Bunda 5000 yazınca bilemedim
Tamam o zaman içmeye devam edeyimEvet canim bi ara testim pozitif çıktığında sağlık ocağı doktoruna sormuştum bi sakıncası yok kullanabilirsin dedi
Aaa öyle mi benimde baya çok 50 tablet mi ne teşekkür ederim bu aradaOnun 10000 ve 20000 olanida var
Sen gittiğinde yinede sor canım aklında şüphe kalmasin rica ederim tatlım ne demekAaa öyle mi benimde baya çok 50 tablet mi ne teşekkür ederim bu arada
Kutunun bi tarafı turuncu gibi degilmi uç kismiAaa öyle mi benimde baya çok 50 tablet mi ne teşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?