memlekette gitmiştim Ankara’da şuan evimdeyim konyada ama 11 Temmuz kadın doğuma randevu aldım hormonlara baktırmak için o zaman sorarım artıkSen gittiğinde yinede sor canım aklında şüphe kalmasin rica ederim tatlım ne demek
Aynen bu canim bende ankaradayimmemlekette gitmiştim Ankara’da şuan evimdeyim konyada ama 11 Temmuz kadın doğuma randevu aldım hormonlara baktırmak için o zaman sorarım artık
Evet bu canım
Karapurcek biliyomusunYaaa neresinden
Evetttt bende aydınlıkevler Hasköy tarafındayım eşimin ailesi mamaktaKarapurcek biliyomusun
Yaaa bende lise yıllarım aydinlikevlerde geçti yakınızEvetttt bende aydınlıkevler Hasköy tarafındayım eşimin ailesi mamakta
Bende aydınlıkta okudum kız ticaretteYaaa bende lise yıllarım aydinlikevlerde geçti yakınız
Ben inönüde okudumBende aydınlıkta okudum kız ticaretteakraba çıkıcaz
Ahahaha son durakta işte annemlerBen inönüde okudumvalla zorlasak biseyler cikacak
Ondan sana kanım kaynadı demekkiAhahaha son durakta işte annemler
Ordan manitam vardıBen inönüde okudumvalla zorlasak biseyler cikacak
Ordan manitam vardı
Banada dün gelmişti iştebenim bu arada regl sancıları geldi tatlı krizleri basladi
Insallah diyelimBanada dün gelmişti işteya inşşallah başka sebeplerdir
Evetttt bende aydınlıkevler Hasköy tarafındayım eşimin ailesi mamakta
Ayyy bende gelicem yok mu bi toplanmamızBenim esimin ailesi de mamakta cebecinin yukarisi daha dogrusu abidinpasadalar agustosta ankaraya gelicem insallah 1 hafta
A
Ayyy bende gelicem yok mu bi toplanmamız
Memleket Ankara da eşim askeri personel işinden dolayı Konya’da yaşıyoruz ama çok sık gelip gidiyoruz yakın olduğu içinHamile olarak toplanalim yoksa bulusunca aglariz berabernormalde konyada mi yasiyosun memleket mi ankara?
Yaa sen de mi kedi annesisin benim de kedim varmemlekette gitmiştim Ankara’da şuan evimdeyim konyada ama 11 Temmuz kadın doğuma randevu aldım hormonlara baktırmak için o zaman sorarım artık
Evet bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?