Biliyor musunuz geçen bir yerde olumuştum kedilerimizi de cocuğumuz gibi sevdiğimiz icin annem falan diye seslendiğimiz icin bedenimiz omu cocuğumuz sanıp prolaktin üretiyormus prolaktin hormonuda gebeliğe engelmiş falan filan dkdkfk

Ben diğer ay bi dolu bi boş deneyecegim
Aksine kullanmalısın hayatım hiçbir sıkıntı olmaz merak etme bende ovülasyona verilen para yine sorun değil ama şu vitaminler ve kullandığım diğer şeyler 1 senedir hiç lüksüm yok bunlara para harcamaktan

25 mL üzerinde değilse ve adet görebiliyorsqn prolaktinin yüksek değildir canım yani bunu yazana Allah akıl fikir versin millet şaşırdı artık şu hayvanların faydası var zararı yok

Bugun FSH ve LH baktirdim ikiside cok iyi.. adetin 10cu yumurtalara baktiricam bide sanirim bende endometrium sorunu var
Canım neden böyle düşündün bunu düşünmene sebep olan bir belirti yaşadın mı ?

Awox kuruma çizgisi çıkarmıyor.
En azından gözle görünür şekilde çıkarmıyor.
Geçen attığım testte birazcık solgun şekilde vardı kurudukca kayboldu.
Ve bu gün de yaptım dümdüz negatif.
Olmadı bu ayda. Çok üzgünüm

Kızlar bu yumurtlama akintisi yumurta çatlayıncaya mi oluyor yani ovu testi pik olacak sonra silik oluncami başlıyor. Pik olmaya yakın da oluyormu onu merak ettim.

Kuzum bat ne zamandı acaba cokmu kafaya takıyoruz bilemedim yada iliski günlerini mi yanlış hesaplıyoruz

Bende duymuştum bunu sjsjjs ama o benim bebeğim

Kuzum bat ne zamandı acaba cokmu kafaya takıyoruz bilemedim yada iliski günlerini mi yanlış hesaplıyoruz
Bana çatlatma iğnesi yapıldı 23 haziranda.
24,25,26 haziran ilişki oldu. Tam günlerini değerlendirdik.
Bata 3 gün var awox herkeste 5-6 gün önceden belli ediyor ben 3 gündür yapıyorum negatif olsaydı çıkardı herhalde. Bu defada olmadı. Çok umutluydum yıkıldım resmen

Bugün bi konu açmış arkadaş orda gördük kızları etiketlemiştim çıkarmış bebeğim yani siz bilirsiniz tabi

Kız hani bekleyecektin
Awoxta kuruma çizgisi çıkarmış az önce okudum oyuzden dedim
valla hiç bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…