Evet bitane bebem varYaa sen de mi kedi annesisin benim de kedim var
Aksine kullanmalısın hayatım hiçbir sıkıntı olmaz merak etmeBen diğer ay bi dolu bi boş deneyecegim
Biliyor musunuz geçen bir yerde olumuştum kedilerimizi de cocuğumuz gibi sevdiğimiz icin annem falan diye seslendiğimiz icin bedenimiz omu cocuğumuz sanıp prolaktin üretiyormus prolaktin hormonuda gebeliğe engelmiş falan filan dkdkfk
Canım neden böyle düşündün bunu düşünmene sebep olan bir belirti yaşadın mı ?Bugun FSH ve LH baktirdim ikiside cok iyi.. adetin 10cu yumurtalara baktiricam bide sanirim bende endometrium sorunu var
Avox güzelŞimdi peki biz hangi kaset test vs alicaz kızlar bütün testler tuaflasti
Awoxta kuruma çizgisi çıkarmış az önce okudum oyuzden dedimAvox güzel
Hayda geri tek predictor kalıyor o zaman birde redexa diye bir marka var ben denedim bir çok marka gölgede değil bildiğin pozitif çıkardı onda golge hayalet hiç birsey yoktu ama kimse bilmiyor markayı daAwoxta kuruma çizgisi çıkarmış az önce okudum oyuzden dedim
Kuzum bat ne zamandı acaba cokmu kafaya takıyoruz bilemedim yada iliski günlerini mi yanlış hesaplıyoruzAwox kuruma çizgisi çıkarmıyor.
En azından gözle görünür şekilde çıkarmıyor.
Geçen attığım testte birazcık solgun şekilde vardı kurudukca kayboldu.
Ve bu gün de yaptım dümdüz negatif.
Olmadı bu ayda. Çok üzgünüm
Bende duymuştum bunu sjsjjs ama o benim bebeğimBiliyor musunuz geçen bir yerde olumuştum kedilerimizi de cocuğumuz gibi sevdiğimiz icin annem falan diye seslendiğimiz icin bedenimiz omu cocuğumuz sanıp prolaktin üretiyormus prolaktin hormonuda gebeliğe engelmiş falan filan dkdkfk
Bana çatlatma iğnesi yapıldı 23 haziranda.Kuzum bat ne zamandı acaba cokmu kafaya takıyoruz bilemedim yada iliski günlerini mi yanlış hesaplıyoruz
Bugün bi konu açmış arkadaş orda gördük kızları etiketlemiştimAwox kuruma çizgisi çıkarmıyor.
En azından gözle görünür şekilde çıkarmıyor.
Geçen attığım testte birazcık solgun şekilde vardı kurudukca kayboldu.
Ve bu gün de yaptım dümdüz negatif.
Olmadı bu ayda. Çok üzgünüm
Kız hani bekleyecektinBana çatlatma iğnesi yapıldı 23 haziranda.
24,25,26 haziran ilişki oldu. Tam günlerini değerlendirdik.
Bata 3 gün var awox herkeste 5-6 gün önceden belli ediyor ben 3 gündür yapıyorum negatif olsaydı çıkardı herhalde. Bu defada olmadı. Çok umutluydum yıkıldım resmen
valla hiç bilmiyorum yaAwoxta kuruma çizgisi çıkarmış az önce okudum oyuzden dedim
Bekleyemedim. Hem varsa çıkar dedim. Yokmuş demekkiKız hani bekleyecektin
valla hiç bilmiyorum ya
24 25 26 yumurtlama 27 çatlama oldu benimde şuan bende de yok bir şeyBe
Bekleyemedim. Hem varsa çıkar dedim. Yokmuş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?