Ağlamaktan canım çıktı. Her ay umutla bekleyip sonda hayal kırıklığı yaşamak zoruma gidiyor
Doktor kontrolünde ilerliyorsun bence öyle düşünme çoğu kişi ilk ay olmayıp ikinci ay kendiliğinden tuttugunu yazıyor burda iğneden sonra

Doktor kontrolünde ilerliyorsun bence öyle düşünme çoğu kişi ilk ay olmayıp ikinci ay kendiliğinden tuttugunu yazıyor burda iğneden sonra
Umudumu kaybettim artık. 5 yıldır olmuyor Mart ayında kimyasal gebelik oldu başka da bişey yok.

Umudumu kaybettim artık. 5 yıldır olmuyor Mart ayında kimyasal gebelik oldu başka da bişey yok.
Umutsuz düşünme sabret lütfen kendi üzme yıpratma bak çatlatma iğnesi de olmuşsun belki bu ay değil diğer ay tutacaktır emin ol hiç oldu demediğin zaman ansıın olucak ama gardını düşürme allahım tez zamanda nasip etsin herkese sen üzme canım kendini

Rabbım kucağını doldursun canim böyle umutsuzluğa düşme umut bitince hersey biter rabbimin bi bildigi vardır bi vakti vardır biz bilemeyiz ki gönülden çokça duamdasin

Teşekkür ederim canım desteğin için

Gerçekten kızım gibi hissediyorum 3 yaşına girecek anneeemm guzumm balımmm diye seviyorum

Peki catlama ignesinden sonra çatladımi takibi yapıldımi belki geç catladiysa

Umudunu kaybetme sakın ağlama Allah yoruyorsa nasiplendirecegi içindir unutma zahmet yoksa rahmet yoktur Buda bizim sınavımız tevekkül edersek muhakkak ki ödülümüzü alacağız o yerlerde sürünen modunu hemen toparla ve sil göz yaşını açacak çiçek taşı deler açar vaktini bekliyor herşey inanıyorum ki senin bebeğin olacak ve dilerim burda olurum o zaman sende o hayırlı haberi benimle paylaşırsın. Durumunu bahsedermisin ben bilmiyorum bi özet geçersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…