Çok teşekkür ederim canım benim. Allah gönlüne göre versin

kızlarrr hala regl olmadığım için sabah test yaptım. aslında bat 1 temmuzdu, pkos sebebiyle tam kestiremiyorum ama tarihleri tabii. bugün testte ilk dakikada silik çizgi belirdiiii ama umutlanmak istemiyorum belki yalancıdır. yükleyince kalite düştü belli olmayabilir ama

Eklentiler

• IMG_2161.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_2160.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 48
canım resimde ben ikinci gölgeyi göremedim amamilk dakikalarda çıktıysa bi üç beş gün sonra tekrarla testi daha net çıkar varsa gebelik inşallah vardır

Ayyy ben gördüm güvenilir marka mı acabaaaaa

Bende gördüm canım kan mı versen acabaaa boşuna bekleme bence

Kızlar bu arada başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum. Ben göz ameliyatı olmuştum ve inanılmaz stres yapmıştım ve benim her zaman günü gününe gelen reglim o ay tam 15 gün gecikti hormonn testi verdiğimde doktor bana değerlerimin 40 yaşındaki bi insanın değerleri gibi dedi sonra biraz kendimi rahatlattım stresimde geçti ameliyattan sonra 1 ay sonra test verdiğimde değerlerim düzelmişti diyeceğim o ki stres önümüzdeki en büyük engel biraz rahat olsak kafaya takmasak olacağına inanıyorum

canım resimde ben ikinci gölgeyi göremedim amamilk dakikalarda çıktıysa bi üç beş gün sonra tekrarla testi daha net çıkar varsa gebelik inşallah vardır
fotoğrafta görünmemiş hiç ama gerçekte aşırı belli hiç böyle bir çizgi görmedim daha önce, birazdan gidip kan vereceğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…