Çok teşekkür ederim canım benim. Allah gönlüne göre versinUmudunu kaybetme sakın ağlama Allah yoruyorsa nasiplendirecegi içindir unutma zahmet yoksa rahmet yoktur Buda bizim sınavımız tevekkül edersek muhakkak ki ödülümüzü alacağız o yerlerde sürünen modunu hemen toparla ve sil göz yaşını açacak çiçek taşı deler açar vaktini bekliyor herşey inanıyorum ki senin bebeğin olacak ve dilerim burda olurum o zaman sende o hayırlı haberi benimle paylaşırsın. Durumunu bahsedermisin ben bilmiyorum bi özet geçersen
Netten sipariş ver gelir o güneCuma yapcam bende testi perşembe cikabilirsem burada bitek erken gebelik days comfort var ya oda gecen gayet pozitif vermjstikaset test de bitek artimed var
Olsun cins olmasa nolur anneminde tekiri var hepsi bizim canımızBenimki cins değil canım evde değilim geçtiğimde atayım
Benim tontiğim de 2 yaşına girecekGerçekten kızım gibi hissediyorum 3 yaşına girecek anneeemm guzumm balımmm diye seviyorum
Ben normalde gecikme olmazsa 30 günde bir oluyorum kuşum evet testim var aynen 26sinda catladi 27.si 1.gun ama chatcptde 30u hesaba kat diyo
canım resimde ben ikinci gölgeyi göremedim amamilk dakikalarda çıktıysa bi üç beş gün sonra tekrarla testi daha net çıkar varsa gebelik inşallah vardırkızlarrr hala regl olmadığım için sabah test yaptım. aslında bat 1 temmuzdu, pkos sebebiyle tam kestiremiyorum ama tarihleri tabii. bugün testte ilk dakikada silik çizgi belirdiiiiama umutlanmak istemiyorum belki yalancıdır. yükleyince kalite düştü belli olmayabilir ama
Yapacak mısın bugün deBen normalde gecikme olmazsa 30 günde bir oluyorum kuşum evet testim var aynen 26sinda catladi 27.si 1.gun ama chatcptde 30u hesaba kat diyo
Ayyy ben gördüm güvenilir marka mı acabaaaaakızlarrr hala regl olmadığım için sabah test yaptım. aslında bat 1 temmuzdu, pkos sebebiyle tam kestiremiyorum ama tarihleri tabii. bugün testte ilk dakikada silik çizgi belirdiiiiama umutlanmak istemiyorum belki yalancıdır. yükleyince kalite düştü belli olmayabilir ama
Kendimi tutmaya calisiyorumYapacak mısın bugün de
Dün sivi alımına dikkat etmedim ya bugün uyup yapayim bariHadi yapalım beraber
Bende bir saat önce çay içmiştim bekliyorum geçmiş midir acabaDün sivi alımına dikkat etmedim ya bugün uyup yapayim bariaklımı çelme ya
1 saat sonra yap ozaman beraber 1 saat sonraBende bir saat önce çay içmiştim bekliyorum geçmiş midir acabaya korkuyorum da yapmaya ama ne yapayım duramıyorum
Tamam gideyim de duşa falan gireyim zaman geçsin ya1 saat sonra yap ozaman beraber 1 saat sonra
Bende gördüm canım kan mı versen acabaaa boşuna bekleme bencekızlarrr hala regl olmadığım için sabah test yaptım. aslında bat 1 temmuzdu, pkos sebebiyle tam kestiremiyorum ama tarihleri tabii. bugün testte ilk dakikada silik çizgi belirdiiiiama umutlanmak istemiyorum belki yalancıdır. yükleyince kalite düştü belli olmayabilir ama
fotoğrafta görünmemiş hiç ama gerçekte aşırı belli hiç böyle bir çizgi görmedim daha önce, birazdan gidip kan vereceğimmmcanım resimde ben ikinci gölgeyi göremedim amamilk dakikalarda çıktıysa bi üç beş gün sonra tekrarla testi daha net çıkar varsa gebelik inşallah vardır
kan vermeye gideceğim birazdan, gerçekte daha net yaa buraya yükleyince resmen silinmişşBende gördüm canım kan mı versen acabaaa boşuna bekleme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?