- 8 Ağustos 2024
- 296
- 290
- 23
biz eşimle klinik araştırma sektöründe çalışıyoruz, bu testler hastalar için yurtdışındaki güvenilir markalardan geliyor. yeterince kullanılmayınca da alıp alıp eve getiriyoruz hahahahsh yani hastalarda hep doğru sonuç verdi umarım bende de doğrudurrrAyyy ben gördüm güvenilir marka mı acabaaaaa
Ayy hadi güzel haberleini bekliyoruzzkan vermeye gideceğim birazdan, gerçekte daha net yaa buraya yükleyince resmen silinmişş
Kan verince haberdar etttttbiz eşimle klinik araştırma sektöründe çalışıyoruz, bu testler hastalar için yurtdışındaki güvenilir markalardan geliyor. yeterince kullanılmayınca da alıp alıp eve getiriyoruz hahahahsh yani hastalarda hep doğru sonuç verdi umarım bende de doğrudurrr
mutlaka ediceemmmKan verince haberdar ettttt
Hayalim kizim eşimle bi dışarı çıkmamız gerekiyor gelince yapabileceğim ancak sen yaparsan haber ver
Yaptim ama dünkü gibi çok çok silik çıktı demekki yok ya artık yapmiycam. Ben boşa harcamış oluyorum cunkuYaptın mı sen
Ay ne yapıyordunuz kızlar gebelik miYaptim ama dünkü gibi çok çok silik çıktı demekki yok ya artık yapmiycam. Ben boşa harcamış oluyorum cunku
Belki de erken yumurtluyorsun hemen değerlendirKanamadan sonraki ovülasyonlarımw bakın adetten sonra beyaz olup yükselmesi gerekmezmi gün gün
Pik olmadıki henüz canım olsa degerlendirecegimBelki de erken yumurtluyorsun hemen değerlendir
Sanırım geçenki pik uzun sürdü çatlamadı çok geç açıldı rengi çünkü lanet Avrupa da da doktora gitmek çatlatma iğnesi için takip vs imkansıza zar atmak Gibi kendi kendime mi alsam eczaneden çatlatma iğnesi yaptırsam bu ay ne dersinizBelki de erken yumurtluyorsun hemen değerlendir
Valla ben daha hiç öyle şeylere girmedim nedir ne değildir hiç bilgim yokSanırım geçenki pik uzun sürdü çatlamadı çok geç açıldı rengi çünkü lanet Avrupa da da doktora gitmek çatlatma iğnesi için takip vs imkansıza zar atmak Gibi kendi kendime mi alsam eczaneden çatlatma iğnesi yaptırsam bu ay ne dersiniz
Yok canım ovulasyon deniyoruz koyulasiyomus ya gebelik varsa ama benim koyulasmayi bırak iyce siliklestiAy ne yapıyordunuz kızlar gebelik mi
Daha bugün yapmadım test 2 dene yeme içmeyi kesip 4 de yapıyorum bakalım ne çıkacak hayır erken yumurtlamam geçen ay herşey anormaldi bu ayda öyle devam ediyorOlsun yine de değerlendir pikten önceki günde önemli diyorlar hem belki akşama pik olur ne zarar gelcek
Kız o nası oluyor çabuk bana da söyleyin ben 30 da kaset test yaptım bir gebenin negatifti sonra da avülasuonlarım attıgım resimdeki gibi baksana biYok canım ovulasyon deniyoruz koyulasiyomus ya gebelik varsa ama benim koyulasmayi bırak iyce siliklesti
En üstteki pik gibi aslında kuruduktan sonrada açılıyorKız o nası oluyor çabuk bana da söyleyin ben 30 da kaset test yaptım bir gebenin negatifti sonra da avülasuonlarım attıgım resimdeki gibi baksana bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?