- 29 Aralık 2024
- 2.307
- 1.424
- 48
Regke 2 3 gün kalasi ovu testiyle öğrenen çok olmusKız o nası oluyor çabuk bana da söyleyin ben 30 da kaset test yaptım bir gebenin negatifti sonra da avülasuonlarım attıgım resimdeki gibi baksana bi
Evet bekle bakalım azıcık benimde içimden geçen silikleşti gibi ağrım sızım gitti hepYaptim ama dünkü gibi çok çok silik çıktı demekki yok ya artık yapmiycam. Ben boşa harcamış oluyorum cunku
Yok canım 0.54 en son ki dün 0.58 yani ilk resim pik değil aynı koyulukts bile deigldi kurumuş degil ilk 10 dk sonrası resimlerdeki hepsiEn üstteki pik gibi aslında kuruduktan sonrada açılıyor
Beynimiz bazen oynuyor geçen bende yok diyordum dün bel ağrısı çektim bugünde ağrısız sızısız yola devamBende dün belirtim yok diye çok üzülüyordım ama bugün kasık ağrım var tatlı tatlı çok rahatsız etmeyen daha dün belirtim yok diye zırladım bilincaltım belirti mi yarattı naptı hiç bilmiyorum ya
yok ovilasyon beybi bazıları bu şekilde öğrenmiş bizde koyuluşıyor mu diye bakıyoruz regle kadar umut işteAy ne yapıyordunuz kızlar gebelik mi
Ben böyle uygulamalardan anlamıyorum yaYok canım 0.54 en son ki dün 0.58 yani ilk resim pik değil aynı koyulukts bile deigldi kurumuş degil ilk 10 dk sonrası resimlerdeki hepsi
Aksine en alttaki daha silik duruyoYok canım 0.54 en son ki dün 0.58 yani ilk resim pik değil aynı koyulukts bile deigldi kurumuş degil ilk 10 dk sonrası resimlerdeki hepsi
Burda üstteki silik. Bugün kü mü
Alttakini az önce yaptimBurda üstteki silik. Bugün kü mü
Alttaki bana daha koyu geldi üstteki silik geldi öyle görünüyorAlttakini az önce yaptim
Kiz benimki evet alttaki koyu benAlttaki bana daha koyu geldi üstteki silik geldi öyle görünüyor
Sende alttaki koyu canım benimde geçen ayda bu ayda herşey çorba hiçbirşey normal degilKiz benimki evet alttaki koyu benhaifa için en alttaki silik dedim sen benimkileri onunkini diyosun ortalık karisti
Karıştı vallaKiz benimki evet alttaki koyu benhaifa için en alttaki silik dedim sen benimkileri onunkini diyosun ortalık karisti
İlk baktığımda hiç çizgi yoktu cunkuKarıştı vallaşimdi seni soruyorum alttakini bugün yaptıysan daha koyu neden üzüldün
Gelmiş gelmişşş neyse Salıyı bekle bide artıkİlk baktığımda hiç çizgi yoktu cunku
Ne zor işler ya vallahi billahi vücudumu dinlemekten paranoyak oldumGelmiş gelmişşş neyse Salıyı bekle bide artıkbende yapcam bi saate ama benim galiba regl gelecek ateş de ölçüyorum ya 36.7ye düştü
En ufak belirtiyi gebelige yorup chatcptye soruyorumNe zor işler ya vallahi billahi vücudumu dinlemekten paranoyak oldum
Evet nefret ediyor benden kesin dünkü oviye 2 güne pik olabilir demişti ama bazen oda yanılıyor benceEn ufak belirtiyi gebelige yorup chatcptye soruyorum
Evet nefret ediyor benden kesin dünkü oviye 2 güne pik olabilir demişti ama bazen oda yanılıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?