Ama ben pik olduğunda ovi atmıştım bana pik değil demişti t kopkuyuyduhep aynı şeyleri soyluyo herseyde gebelige yoruyo sonra beni umutlandiriyo
Yaaaa daha çok minik maşallah, tebrik ederim. Bat ne zamandı? Belirtilerin nelerdi?kızlarrrr değerim 15.1 çıktı. heyecanlandım ama bir yandan sakin kalmaya çalışıyoruummn
Ayyy muhteşem hayırlı olsun çok yeniden fark etmişsin şuan daha stresli 2 güne 1 kan vermen gerekecekkızlarrrr değerim 15.1 çıktı. heyecanlandım ama bir yandan sakin kalmaya çalışıyoruummn
Tebrik ederim hayırlı olsunnnnnnkızlarrrr değerim 15.1 çıktı. heyecanlandım ama bir yandan sakin kalmaya çalışıyoruummn
Benim silikleşmiş bebekAyyy muhteşem hayırlı olsun çok yeniden fark etmişsin şuan daha stresli 2 güne 1 kan vermen gerekecek
Suya dikkat ettiniz benim dünkü sudan kaynaklıdır belkideBenim silikleşmiş bebek
Bir gebeninkinin içeriği çok daha zengin çok iyi ben çinko selenyum Q10 ekstra içiyorum Q10 özellikle biz kadınlar için muazzam hem cildimiz için hem rahmimiz içinhaifa ocean proceive hakkında bilgin var mı ?
Birde gebenin günlüğünde de şu takviyeler var içeriklerini atayım hangisini önerirsin
Yaaa eşimle kendime ordan alayım o zaman belki yararı olurBir gebeninkinin içeriği çok daha zengin çok iyi ben çinko selenyum Q10 ekstra içiyorum Q10 özellikle biz kadınlar için muazzam hem cildimiz için hem rahmimiz için
Son hali bu bebiş valla su içmiş olabilirim ama bi iki yudum yaniSuya dikkat ettiniz benim dünkü sudan kaynaklıdır belkide
Kuzum birde siz türkiyedesiniz 2 sene önce Türkiye’de dünyanın en iyi takviyelerinden birinin satışı başladı favrondan başka markadan vitamin almayın muazzam içerikleri ve etkisi bir gebeninkininde içeriği çok iyi onu al ocean dansahaifa ocean proceive hakkında bilgin var mı ?
Birde gebenin günlüğünde de şu takviyeler var içeriklerini atayım hangisini önerirsin
evet bir kere de kaybettim bebeğimi erken haftalarda, o yüzden endişeliyim umarım sağlıkla ilerlerAyyy muhteşem hayırlı olsun çok yeniden fark etmişsin şuan daha stresli 2 güne 1 kan vermen gerekecek
Al tabi eşine haftada 3 selenyum ver içsin favronun selenyumunda çinko da var muazzamYaaa eşimle kendime ordan alayım o zaman belki yararı olur
Favron da aklımda ama bulamadım güvenilir satışKuzum birde siz türkiyedesiniz 2 sene önce Türkiye’de dünyanın en iyi takviyelerinden birinin satışı başladı favrondan başka markadan vitamin almayın muazzam içerikleri ve etkisi bir gebeninkininde içeriği çok iyi onu al ocean dansa
Aminnnnevet bir kere de kaybettim bebeğimi erken haftalarda, o yüzden endişeliyim umarım sağlıkla ilerler
Canım zaten favron böyle mikleri yok folik asit b12 c vitamini demir Q10 omega 3 mesela ifos onaylı öyle mik karışım şeklinde takviyeleri yok hepsiburadadan al zaten eczaneler her zaman kendine töre fark koyar bu politika gereği serbesttir online tek satışı hepsiburadada var onun dışında sadece eczane satışı var markanın öyle biliyorumFavron da aklımda ama bulamadım güvenilir satış
En kötü gebenin günlüğünden alırım favron da diğer ay
canım bende pkos var o yüzden bat 1 temmuz gibi düşünsem de düzensiz olduğu için net bir şey diyemiyorum aslında. benim 22-23 haziran gibi çok şiddetli kasık ağrım oldu sağ taraftan batma tarzında. dedim kesin orada bir şeyler oluyorYaaaa daha çok minik maşallah, tebrik ederim. Bat ne zamandı? Belirtilerin nelerdi?
Hepsini ayrı ayrı mı almak lazımCanım zaten favron böyle mikleri yok folik asit b12 c vitamini demir Q10 omega 3 mesela ifos onaylı öyle mik karışım şeklinde takviyeleri yok hepsiburadadan al zaten eczaneler her zaman kendine töre fark koyar bu politika gereği serbesttir online tek satışı hepsiburadada var onun dışında sadece eczane satışı var markanın öyle biliyorum
D3k2 & magnezyum beraber aktife oluyorlar birini içip diğerini içmemek olmaz her kadın içmeliHepsini ayrı ayrı mı almak lazım
Benimde düzensiz, bir ay 30 günde bir ay 31 günde bir ay 35 günde hatta bazen 40 günde kafasına göre gidiyor. Benimde bu ay ovülasyonda pik çıkmadı. Regl bitiminden bir hafta sonradan beri bir gün boş bir gün dolu değerlendiriyoruz. 2-3 gündür tatlı tatlı kasık ağrım var, bel ağrım var. Göğüsler hiç olayın farkında değil sıfır hiscanım bende pkos var o yüzden bat 1 temmuz gibi düşünsem de düzensiz olduğu için net bir şey diyemiyorum aslında. benim 22-23 haziran gibi çok şiddetli kasık ağrım oldu sağ taraftan batma tarzında. dedim kesin orada bir şeyler oluyorşu an kasık ağrısı dışında belirtim yok, 1-2 gündür de biraz uykuluyum ama buna mı yormalıyım bilmiyorum. umarım sağlıkla ilerler de belirtilerimi takip eder sizlerle paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?