haifa ocean proceive hakkında bilgin var mı ?
Birde gebenin günlüğünde de şu takviyeler var içeriklerini atayım hangisini önerirsin
Bir gebeninkinin içeriği çok daha zengin çok iyi ben çinko selenyum Q10 ekstra içiyorum Q10 özellikle biz kadınlar için muazzam hem cildimiz için hem rahmimiz için

Bir gebeninkinin içeriği çok daha zengin çok iyi ben çinko selenyum Q10 ekstra içiyorum Q10 özellikle biz kadınlar için muazzam hem cildimiz için hem rahmimiz için
Yaaa eşimle kendime ordan alayım o zaman belki yararı olur

haifa ocean proceive hakkında bilgin var mı ?
Birde gebenin günlüğünde de şu takviyeler var içeriklerini atayım hangisini önerirsin
Kuzum birde siz türkiyedesiniz 2 sene önce Türkiye’de dünyanın en iyi takviyelerinden birinin satışı başladı favrondan başka markadan vitamin almayın muazzam içerikleri ve etkisi bir gebeninkininde içeriği çok iyi onu al ocean dansa

Favron da aklımda ama bulamadım güvenilir satış
En kötü gebenin günlüğünden alırım favron da diğer ay

Favron da aklımda ama bulamadım güvenilir satış
En kötü gebenin günlüğünden alırım favron da diğer ay
Canım zaten favron böyle mikleri yok folik asit b12 c vitamini demir Q10 omega 3 mesela ifos onaylı öyle mik karışım şeklinde takviyeleri yok hepsiburadadan al zaten eczaneler her zaman kendine töre fark koyar bu politika gereği serbesttir online tek satışı hepsiburadada var onun dışında sadece eczane satışı var markanın öyle biliyorum

Yaaaa daha çok minik maşallah, tebrik ederim. Bat ne zamandı? Belirtilerin nelerdi?
canım bende pkos var o yüzden bat 1 temmuz gibi düşünsem de düzensiz olduğu için net bir şey diyemiyorum aslında. benim 22-23 haziran gibi çok şiddetli kasık ağrım oldu sağ taraftan batma tarzında. dedim kesin orada bir şeyler oluyor şu an kasık ağrısı dışında belirtim yok, 1-2 gündür de biraz uykuluyum ama buna mı yormalıyım bilmiyorum. umarım sağlıkla ilerler de belirtilerimi takip eder sizlerle paylaşırım

Hepsini ayrı ayrı mı almak lazım

Hepsini ayrı ayrı mı almak lazım
D3k2 & magnezyum beraber aktife oluyorlar birini içip diğerini içmemek olmaz her kadın içmeli
Omega 3 gebelik istiyorsan içmelisin
Folik asit & b12 içmelisin folik asit b12 ile beraber içilmeli aktife olması için
Tüm değerlerin iyiyse d3k2 ve b12 haftada en az 3 almalısın bunlar hayatımızın parçası olması gereken vitaminler.
Bir sorunun yoksa doğurganlıkla alakalı pcos menopoz düşük amh yüksek fsh gibi Q10 alma şuan masraflı olur yoksa durumun varsa hep iç cilde çok faydalı yaşlanmamak adına da hem içten hem dıştan eşinde selenyum içmeli dedim haftada 3 çünkü sperm kalitesi ve hızını dinamik tutuyor ama sorunu yoksa bir gebeden ona alma sadece kendine al o mik olan takviyeden destek

Benimde düzensiz, bir ay 30 günde bir ay 31 günde bir ay 35 günde hatta bazen 40 günde kafasına göre gidiyor. Benimde bu ay ovülasyonda pik çıkmadı. Regl bitiminden bir hafta sonradan beri bir gün boş bir gün dolu değerlendiriyoruz. 2-3 gündür tatlı tatlı kasık ağrım var, bel ağrım var. Göğüsler hiç olayın farkında değil sıfır his Bende yumurtlama ağrısına yoruyorum ama ovülasyon hala silik çizgi çıkıyor. Daha döngümün 26. günündeyim. Bu ay bal tarçın çörek otu kürü yapmıştım acaba erken yumurtlamış olabilir miyim bilmiyorum. İlk defa erkenden gebelik testi yapma perileri var kafamda…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…