ben 26. günümde test yaptım ve negatifti çok üzüldüm sonra sağlıksız beslendim depresyona girip sigaranın gözüne vurdum. şimdi pişmanım bence beklemelisin hatta 30. gün regl olmazsan test yap, 35.günde falan tekrarla istersen. ben de sen gibiyim 30-35-40 günü buluyor reglim ki bazen hiç olmuyor bile. erken davranmak bizim gibileri üzüyor, en iyisi sabret bu arada benim de göğüslerde tık yok belli olmuyor ne olacağı

Canım ben eşime ve kendime pharma supra life aldım. Onun hakkında bilgin var mı? Ekstra olarak omega 3 ve d vitamini kullanıyorum

Sağlıkla ilerler hiç merak etme gözünüz aydın dinlen istirahat et kendini yorma kuyruk yağı kremin varsa yün bir korse al beline sıkmadan sar her gece düşük riski için
Canım ben eşime ve kendime pharma supra life aldım. Onun hakkında bilgin var mı? Ekstra olarak omega 3 ve d vitamini kullanıyorum
kuzum eşinde ve sende ne sorun var ?

kuzum eşinde ve sende ne sorun var ?
Canım benim eşimin değerleri çok iyi onda hiçbir sorun yok. Bende çift taraflı çikolata kisti var. Bundan dolayı amh düşük ve yumurtalar anladığım kadarıyla kalitesiz oluyor. Bir de rahim kalınlaşma problemim var. Yumurtlama döneminde bile maksimum 6 mm oluyor gebelik için en az 7 mm olması lazım. Adetlerim düzenli, ovulasyon testinde hiç pik görmedim.

Bu vitaminleri de benim gibi çikolata kisti olan bir arkadaşıma tüp bebek doktoru vermişti. Bir ay iç gel demişti. Kız o ay kendiliğinden hamile kaldı. Hatta kuzeni de kullandı ve hamile kaldı.

haifa bunu hiç duymamıştım teşekkür ederimm
Lanolin olarak duymuşsunuzdur belki nebahatbahçem diye yazın instgramda o sayfada var lanolin kuyruk yağı kremi hatta gerçek yün korse lazım deyin sizi yönlendirir biliyorlarsa birilerini yada onlarda vardır belki

Kuzum o vitaminin ieçeigine baktım zaten tüm rahim sağlığı mikleri aynı içeriğe sahip alla yukarı ama doktor her zaman anlaşmalı olduğu markayı önerir mühim olan içerik kalitesi kapsül kalitesi ve vitaminlerin oranı eşinde sorun yoksa bişe içirme adama selenyum ver yeter haftada 3 defa dediğim markadan al sende iç haftada 3 senin çikolata kisti için benim içtiğim macundan yesene sen çikolata kisti olan çok insan fayda görmüş ve yumurta rezervin içinde işte saydığım takviyeleri kullanmalısın tek mik ile olmaz o ekstra diğer vitaminler işte diyorum ya 1,5 senedir vitaminlere para vermekten en son ne zaman alışveriş yaptım kendim için hatırlamıyorum

Macun neydi kuzucum orayı kaçırmışım

Benimde amh 0.01 di şuan 0.05 oldu elhamdulillah uzun ve yorucu nir yol ama sabır ederse insan oluyor

Macun neydi kuzucum orayı kaçırmışım
Kurtuluş orman çiftliği instgramda yaz bak oku sayfasına fir yorumları felan da incele tomris hanım macunu bende yiyorum ondan sabah akşam bir tatlı kaşığı yumurta kalitesi için

Kurtuluş orman çiftliği instgramda yaz bak oku sayfasına fir yorumları felan da incele tomris hanım macunu bende yiyorum ondan sabah akşam bir tatlı kaşığı yumurta kalitesi için
Tamam kuzum alıyım ekstra olarak vitaminleri kullanmak sıkıntı yapmaz dimi

Yumurta hormon sorunu olmayanlar varsa aramızda rezene kaynatıp için adetin ilk günü başlayın 12 gün içip bırakın

30. güne kadar bekleyeyim o halde Eğer testlerde gerçekten yumurtlama görmüyorsam bu ay ciddi gecikecek demektir. Ben erken test taraftarı değilim hep beklerim günümü ama bu kez acaba mı dedim. Ayın 10’una kadar bekleyeceğim Seninde inşallah o sürede inşallah kat kat artsın değerin kuzum

0.88 benim. Bir de keten tohumu yağı için demiş macundan önce kuzum sitede sen kullanıyor musun
Ben 3 senedir kullanıyorum doğal östrojen için her kadın kullanabilir kuzum bütçen yoksa sadece macunu al ye inşallah ikinci kavanoza gerek kalmadan şuraya gebeyim yaz

Aramizda
Son hali bu bebiş valla su içmiş olabilirim ama bi iki yudum yani
Aramızda 1 gün var benim dunkude böyleydi bak bugün azcik daha koyulasti kuşum çarşamba tekrar yapalım bence daha net sonuc olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…