- 8 Ağustos 2024
- 296
- 290
- 23
ben 26. günümde test yaptım ve negatifti çok üzüldüm sonra sağlıksız beslendim depresyona girip sigaranın gözüne vurdum. şimdi pişmanım bence beklemelisin hatta 30. gün regl olmazsan test yap, 35.günde falan tekrarla istersen. ben de sen gibiyim 30-35-40 günü buluyor reglim ki bazen hiç olmuyor bile. erken davranmak bizim gibileri üzüyor, en iyisi sabretBenimde düzensiz, bir ay 30 günde bir ay 31 günde bir ay 35 günde hatta bazen 40 günde kafasına göre gidiyor. Benimde bu ay ovülasyonda pik çıkmadı. Regl bitiminden bir hafta sonradan beri bir gün boş bir gün dolu değerlendiriyoruz. 2-3 gündür tatlı tatlı kasık ağrım var, bel ağrım var. Göğüsler hiç olayın farkında değil sıfır hisBende yumurtlama ağrısına yoruyorum ama ovülasyon hala silik çizgi çıkıyor. Daha döngümün 26. günündeyim. Bu ay bal tarçın çörek otu kürü yapmıştım acaba erken yumurtlamış olabilir miyim bilmiyorum. İlk defa erkenden gebelik testi yapma perileri var kafamda…
Canım ben eşime ve kendime pharma supra life aldım. Onun hakkında bilgin var mı? Ekstra olarak omega 3 ve d vitamini kullanıyorumD3k2 & magnezyum beraber aktife oluyorlar birini içip diğerini içmemek olmaz her kadın içmeli
Omega 3 gebelik istiyorsan içmelisin
Folik asit & b12 içmelisin folik asit b12 ile beraber içilmeli aktife olması için
Tüm değerlerin iyiyse d3k2 ve b12 haftada en az 3 almalısın bunlar hayatımızın parçası olması gereken vitaminler.
Bir sorunun yoksa doğurganlıkla alakalı pcos menopoz düşük amh yüksek fsh gibi Q10 alma şuan masraflı olur yoksa durumun varsa hep iç cilde çok faydalı yaşlanmamak adına da hem içten hem dıştaneşinde selenyum içmeli dedim haftada 3 çünkü sperm kalitesi ve hızını dinamik tutuyor ama sorunu yoksa bir gebeden ona alma sadece kendine al o mik olan takviyeden destek
Sağlıkla ilerler hiç merak etme gözünüz aydın dinlen istirahat et kendini yorma kuyruk yağı kremin varsa yün bir korse al beline sıkmadan sar her gece düşük riski içincanım bende pkos var o yüzden bat 1 temmuz gibi düşünsem de düzensiz olduğu için net bir şey diyemiyorum aslında. benim 22-23 haziran gibi çok şiddetli kasık ağrım oldu sağ taraftan batma tarzında. dedim kesin orada bir şeyler oluyorşu an kasık ağrısı dışında belirtim yok, 1-2 gündür de biraz uykuluyum ama buna mı yormalıyım bilmiyorum. umarım sağlıkla ilerler de belirtilerimi takip eder sizlerle paylaşırım
kuzum eşinde ve sende ne sorun var ?Canım ben eşime ve kendime pharma supra life aldım. Onun hakkında bilgin var mı? Ekstra olarak omega 3 ve d vitamini kullanıyorum
Sağlıkla ilerler hiç merak etme gözünüz aydın dinlen istirahat et kendini yorma kuyruk yağı kremin varsa yün bir korse al beline sıkmadan sar her gece düşük riski için
kuzum eşinde ve sende ne sorun var ?
Canım benim eşimin değerleri çok iyi onda hiçbir sorun yok. Bende çift taraflı çikolata kisti var. Bundan dolayı amh düşük ve yumurtalar anladığım kadarıyla kalitesiz oluyor. Bir de rahim kalınlaşma problemim var. Yumurtlama döneminde bile maksimum 6 mm oluyor gebelik için en az 7 mm olması lazım. Adetlerim düzenli, ovulasyon testinde hiç pik görmedim.kuzum eşinde ve sende ne sorun var ?
Lanolin olarak duymuşsunuzdur belki nebahatbahçem diye yazın instgramda o sayfada var lanolin kuyruk yağı kremi hatta gerçek yün korse lazım deyin sizi yönlendirir biliyorlarsa birilerini yada onlarda vardır belki
çok teşekkürlerLanolin olarak duymuşsunuzdur belki nebahatbahçem diye yazın instgramda o sayfada var lanolin kuyruk yağı kremi hatta gerçek yün korse lazım deyin sizi yönlendirir biliyorlarsa birilerini yada onlarda vardır belki
Kuzum o vitaminin ieçeigine baktım zaten tüm rahim sağlığı mikleri aynı içeriğe sahip alla yukarı ama doktor her zaman anlaşmalı olduğu markayı önerir mühim olan içerik kalitesi kapsül kalitesi ve vitaminlerin oranı eşinde sorun yoksa bişe içirme adama selenyum ver yeter haftada 3 defa dediğim markadan al sende iç haftada 3 senin çikolata kisti için benim içtiğim macundan yesene sen çikolata kisti olan çok insan fayda görmüş ve yumurta rezervin içinde işte saydığım takviyeleri kullanmalısın tek mik ile olmaz o ekstra diğer vitaminler işte diyorum ya 1,5 senedir vitaminlere para vermekten en son ne zaman alışveriş yaptım kendim için hatırlamıyorumCanım benim eşimin değerleri çok iyi onda hiçbir sorun yok. Bende çift taraflı çikolata kisti var. Bundan dolayı amh düşük ve yumurtalar anladığım kadarıyla kalitesiz oluyor. Bir de rahim kalınlaşma problemim var. Yumurtlama döneminde bile maksimum 6 mm oluyor gebelik için en az 7 mm olması lazım. Adetlerim düzenli, ovulasyon testinde hiç pik görmedim.
Bu vitaminleri de benim gibi çikolata kisti olan bir arkadaşıma tüp bebek doktoru vermişti. Bir ay iç gel demişti. Kız o ay kendiliğinden hamile kaldı. Hatta kuzeni de kullandı ve hamile kaldı.
Macun neydi kuzucum orayı kaçırmışımKuzum o vitaminin ieçeigine baktım zaten tüm rahim sağlığı mikleri aynı içeriğe sahip alla yukarı ama doktor her zaman anlaşmalı olduğu markayı önerir mühim olan içerik kalitesi kapsül kalitesi ve vitaminlerin oranı eşinde sorun yoksa bişe içirme adama selenyum ver yeter haftada 3 defa dediğim markadan al sende iç haftada 3 senin çikolata kisti için benim içtiğim macundan yesene sen çikolata kisti olan çok insan fayda görmüş ve yumurta rezervin içinde işte saydığım takviyeleri kullanmalısın tek mik ile olmaz o ekstra diğer vitaminler işte diyorum ya 1,5 senedir vitaminlere para vermekten en son ne zaman alışveriş yaptım kendim için hatırlamıyorum
Benimde amh 0.01 di şuan 0.05 oldu elhamdulillah uzun ve yorucu nir yol ama sabır ederse insan oluyorCanım benim eşimin değerleri çok iyi onda hiçbir sorun yok. Bende çift taraflı çikolata kisti var. Bundan dolayı amh düşük ve yumurtalar anladığım kadarıyla kalitesiz oluyor. Bir de rahim kalınlaşma problemim var. Yumurtlama döneminde bile maksimum 6 mm oluyor gebelik için en az 7 mm olması lazım. Adetlerim düzenli, ovulasyon testinde hiç pik görmedim.
Bu vitaminleri de benim gibi çikolata kisti olan bir arkadaşıma tüp bebek doktoru vermişti. Bir ay iç gel demişti. Kız o ay kendiliğinden hamile kaldı. Hatta kuzeni de kullandı ve hamile kaldı.
Kurtuluş orman çiftliği instgramda yaz bak oku sayfasına fir yorumları felan da incele tomris hanım macunu bende yiyorum ondan sabah akşam bir tatlı kaşığı yumurta kalitesi içinMacun neydi kuzucum orayı kaçırmışım
Tamam kuzum alıyım ekstra olarak vitaminleri kullanmak sıkıntı yapmaz dimiKurtuluş orman çiftliği instgramda yaz bak oku sayfasına fir yorumları felan da incele tomris hanım macunu bende yiyorum ondan sabah akşam bir tatlı kaşığı yumurta kalitesi için
Amh kaç senin ?Tamam kuzum alıyım ekstra olarak vitaminleri kullanmak sıkıntı yapmaz dimi
30. güne kadar bekleyeyim o haldeben 26. günümde test yaptım ve negatifti çok üzüldüm sonra sağlıksız beslendim depresyona girip sigaranın gözüne vurdum. şimdi pişmanım bence beklemelisin hatta 30. gün regl olmazsan test yap, 35.günde falan tekrarla istersen. ben de sen gibiyim 30-35-40 günü buluyor reglim ki bazen hiç olmuyor bile. erken davranmak bizim gibileri üzüyor, en iyisi sabretbu arada benim de göğüslerde tık yok belli olmuyor ne olacağı
0.88 benim. Bir de keten tohumu yağı için demiş macundan önce kuzum sitede sen kullanıyor musunAmh kaç senin ?
Ben 3 senedir kullanıyorum doğal östrojen için her kadın kullanabilir kuzum bütçen yoksa sadece macunu al ye inşallah ikinci kavanoza gerek kalmadan şuraya gebeyim yaz0.88 benim. Bir de keten tohumu yağı için demiş macundan önce kuzum sitede sen kullanıyor musun
Aramızda 1 gün var benim dunkude böyleydi bak bugün azcik daha koyulasti kuşum çarşamba tekrar yapalım bence daha net sonuc olurSon hali bu bebiş valla su içmiş olabilirim ama bi iki yudum yani
Valla son hali bu da bekleyelim bakalımAramizda
Aramızda 1 gün var benim dunkude böyleydi bak bugün azcik daha koyulasti kuşum çarşamba tekrar yapalım bence daha net sonuc olur
Bekleyelim varsa herturlu cikicak biraz sabjrValla son hali bu da bekleyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?