- 29 Aralık 2024
- 2.307
- 1.424
- 48
Regl olana kadar umut var kuşumLaboquick markası. Bu test 10 15 falan algılıyor betayı. Diğer ay erken gebelik alırım awox olmazsa inşallah almam dazaten diğer ay yine memlekete gidicez uzun süre. çok uğraşamam testlerle inşallah
11 Temmuz randevu aldım hormonlara baktırmak için ama reglimin ilk günü oluyorRegl olana kadar umut var kuşum
İnşallahhA aydk S seraysss77 hamile olsam anlardım herhalde ama yinede yarın sabah yapcam bakalım inşallah en yakın zamanda şu güzel haberi alırız
Neden öyle diyorsun amaUyguluyorum ama amuda bile kalksam olmayacak artık onu anladım
Bende bu ay denemeye çalışıyorum umarım hepimiz faydasını görürüz yaCanım doktorum bana 1 saat ayaklarını dikip yap demişti. Yapıyorum ama tık yok
5 yıldır uğraşıyoruz arada bi düşük var denemediğim şey kalmadı o yüzden hiç umudum yok. Bi oğlum var zaten şükür bi tane daha olsun yeter ikize gerek yokNeden öyle diyorsun amaAllahım kucağını doldursun tez zamanda hemde ikiz inşallahh
Aa ozaman çok güzell çok şükür evlat sahibi olabilmişsin, sağlıkla büyüsün, ozaman inşllah kardeşi olur oğluşunun5 yıldır uğraşıyoruz arada bi düşük var denemediğim şey kalmadı o yüzden hiç umudum yok. Bi oğlum var zaten şükür bi tane daha olsun yeter ikize gerek yok
İnşallah canım sorup duruyor anne bizim eve ne zaman bebek gelcek diye çok kötü oluyorum o zaman. 2 yıl önce bebeğimi kaybettiğimde hasta oldu gitti yine gelecek demiştim üzülmesin diye şimdi hani gelecekti niye gelmiyor diyor hala unutmamışAa ozaman çok güzell çok şükür evlat sahibi olabilmişsin, sağlıkla büyüsün, ozaman inşllah kardeşi olur oğluşunun
Yok bebeğim ya son hali bu olsaydı belirirdi birazSilik çizgi görüyorum ben nedense
O hiç belli olmaz balım inşallah mutlu haberler alırsınA aydk S seraysss77 hamile olsam anlardım herhalde ama yinede yarın sabah yapcam bakalım inşallah en yakın zamanda şu güzel haberi alırız
Benım arkadasım regl eden bır gün önce negatıf bırgun sonrada pozıtıf görmüş umut vermek istemiyorum ama bıraz daha bekle derimİnşallahh
Sabahları dil altından mı ölçüyorsun ?Günaydın bacikolar ne durumdasınız ben dün akşam ve sabaha kadar regl sancısı cektım ama gelen gıden yok goguslerım normalde regl eden önce yumusar ama hala agrıyo ve büyümüş sert bakalım son 3 gün nolucak bıde atesım hala 37.3 üç gündür aynı
Beklemekten başka yapacak bir şey yok zatenBenım arkadasım regl eden bır gün önce negatıf bırgun sonrada pozıtıf görmüş umut vermek istemiyorum ama bıraz daha bekle derim
Hayır koltuk altından ayrı ölcüyorum bıde normal ölçüyorum aynı çıkıyo ıksıde zaten ya ateş gecen aylarda benı yanılttı kontrol amaclı bıdaha bakayım dedımSabahları dil altından mı ölçüyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?