Laboquick markası. Bu test 10 15 falan algılıyor betayı. Diğer ay erken gebelik alırım awox olmazsa inşallah almam da zaten diğer ay yine memlekete gidicez uzun süre. çok uğraşamam testlerle inşallah
Regl olana kadar umut var kuşum

5 yıldır uğraşıyoruz arada bi düşük var denemediğim şey kalmadı o yüzden hiç umudum yok. Bi oğlum var zaten şükür bi tane daha olsun yeter ikize gerek yok
Aa ozaman çok güzell çok şükür evlat sahibi olabilmişsin, sağlıkla büyüsün, ozaman inşllah kardeşi olur oğluşunun

Aa ozaman çok güzell çok şükür evlat sahibi olabilmişsin, sağlıkla büyüsün, ozaman inşllah kardeşi olur oğluşunun
İnşallah canım sorup duruyor anne bizim eve ne zaman bebek gelcek diye çok kötü oluyorum o zaman. 2 yıl önce bebeğimi kaybettiğimde hasta oldu gitti yine gelecek demiştim üzülmesin diye şimdi hani gelecekti niye gelmiyor diyor hala unutmamış

Günaydın bacikolar ne durumdasınız ben dün akşam ve sabaha kadar regl sancısı cektım ama gelen gıden yok goguslerım normalde regl eden önce yumusar ama hala agrıyo ve büyümüş sert bakalım son 3 gün nolucak bıde atesım hala 37.3 üç gündür aynı

Bıde aşırı gazım var bacak agrılarım hala devam edıyo dün akşam pet taktım kesın oldum dıye sabah kalktım gelen gıden yok inşallah gelmez

Sabahları dil altından mı ölçüyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…