Herkes hatta Chatgpt sabahları dil altından diyor diğer türlü yüksek çıkıyor genelde bide sabahları dene aynı saatteHayır koltuk altından ayrı ölcüyorum bıde normal ölçüyorum aynı çıkıyo ıksıde zaten ya ateş gecen aylarda benı yanılttı kontrol amaclı bıdaha bakayım dedım
Koltuk altı yanıltabilir misal üşüdünüz cam klima açık uyudunuz farklı çıkarHayır koltuk altından ayrı ölcüyorum bıde normal ölçüyorum aynı çıkıyo ıksıde zaten ya ateş gecen aylarda benı yanılttı kontrol amaclı bıdaha bakayım dedım
kız sen zaten buradaymışsın listede görmeyince etiketledim ben de seni hahahaKoltuk altı yanıltabilir misal üşüdünüz cam klima açık uyudunuz farklı çıkar
En güvenilir dil altından
Ben de ateşle takip yapıyorum dil altından ölçümle yumurtlamayı tespit ediyorum
Yaptı aşkım
Burda regl den bir gün önce negatif olup regl günü pozitif olan var diyorlar ama ne bilim millet tak dşye kalıp tak diye öğreniyorlarBenim de bu sabah negatif çıktıbat yarın ya da öbür gün. Ama o kadar belirtim var ki
Benimde boyleBende duramadımböylee
Stres oluyorum cidden yaptıkçaBen
Benimde boyle
Ben bugün dusardaydim test almamak için kendimi çok zorladimStres oluyorum cidden yaptıkçakeşke prodictör alsaydım dün ahahahhaa
Benimde markete çıkmam lazım ama gider alırım diye kendimi tutuyorum. Ucuz olsa neyseeeeBen bugün
Ben bugün dusardaydim test almamak için kendimi çok zorladim
Persembe sabah yapmayı düşünüyorum bakalımBenimde markete çıkmam lazım ama gider alırım diye kendimi tutuyorum. Ucuz olsa neyseeee
Bat perşembe mi? Hangi marka ile yapacaksınPersembe sabah yapmayı düşünüyorum bakalım
Arkasından bir gebenin günlüğünden geleni yaptım ondada incecik çizgi var ama baya sonra çıktı yine kurumadır diye düşünüyorum. Laboquick de görmüyorum bir şeyHiç yok mu bize resimde mi öyle duruyor
Evet eczanede hangisi varsaBat perşembe mi? Hangi marka ile yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?