Sonradan çıktıysa kurumadı büyük ihtimal yaHayalim kizim N nryyy ElizabethBennettt haifa akantus
Bir gebenin günlüğü kaset testi ama baya sonradan çıktı
Bir gebenin günlüğü kuruma yapmıyor diyor bide valla bu testler beni çıldırtacak en son kuruma yapmayanı kendim yapmaya çalışcamSonradan çıktıysa kurumadı büyük ihtimal ya
Ay evet öyle, varsa eğer silikte olsa çıkması lazım. Ama nedense benim içimde bir umut var, sanki bu ay bende de pozitife dönecek diye bir his var içimde. Yalan çıkarmı bilmiyorum. Heyecanla bekliyorum açıkcası. Sanki silikten pozitife dönecek. Umarım sende de öyle olurBurda regl den bir gün önce negatif olup regl günü pozitif olan var diyorlar ama ne bilim millet tak dşye kalıp tak diye öğreniyorlar
Geçen sefer days doctorda belirgin pozitif gördüm doktora gösterdim kesin hamilesin gebeye kaydını yaptır dedi bi hevesle yaptirdim kan sonucum negatif geldiDoğru söylüyorsun zaten ben kan vermeye gidince aha negatif geliyor diye kendimi ikna ediyorum
İnşallah inşallahhhhh. Hangi marka test yapıyorsunAy evet öyle, varsa eğer silikte olsa çıkması lazım. Ama nedense benim içimde bir umut var, sanki bu ay bende de pozitife dönecek diye bir his var içimde. Yalan çıkarmı bilmiyorum. Heyecanla bekliyorum açıkcası. Sanki silikten pozitife dönecek. Umarım sende de öyle olur
Çıkmasa bile yola devam, pes etmek yokk
Deseydin sen bizim testlerle baş edemezsinGeçen sefer days doctorda belirgin pozitif gördüm doktora gösterdim kesin hamilesin gebeye kaydını yaptır dedi bi hevesle yaptirdim kan sonucum negatif geldi
Testleri yaptıktan sonra bunu üreten adamın ben varya diyorumDeseydin sen bizim testlerle baş edemezsin
Sizin eczanelerde iyi bi test yoktu sanırım düzgün bir şey al bariTestleri yaptıktan sonra bunu üreten adamın ben varya diyorum
Evet son alışım benimde awox bakarım artıkLaboquick bende. Gıcık oldum teste, sürekli beyaz beyaz, bir çizgi çıkarmıyor ya
Kuzum ne belirtin varBenim de bu sabah negatif çıktıbat yarın ya da öbür gün. Ama o kadar belirtim var ki
Bıdahakı ay komple bı ısı takıbı yapcam bakalımHerkes hatta Chatgpt sabahları dil altından diyor diğer türlü yüksek çıkıyor genelde bide sabahları dene aynı saatte
Gebenın günlüğünde aldıgım test bende pozıtıf çıkardı geçen ay baya baya kırmızıydı koşa koşa hastaneye gittim negatifArkasından bir gebenin günlüğünden geleni yaptım ondada incecik çizgi var ama baya sonra çıktı yine kurumadır diye düşünüyorum. Laboquick de görmüyorum bir şey
Ya ben burda çizgi görür gibiyim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama inşallah vardırBenim negatif dualarım sizlerle
Çocuğa travma gibi olmuş gerçektenİnşallah canım sorup duruyor anne bizim eve ne zaman bebek gelcek diye çok kötü oluyorum o zaman. 2 yıl önce bebeğimi kaybettiğimde hasta oldu gitti yine gelecek demiştim üzülmesin diye şimdi hani gelecekti niye gelmiyor diyor hala unutmamış
Bak şöyle sıralayayım canım:Kuzum ne belirtin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?