Burda regl den bir gün önce negatif olup regl günü pozitif olan var diyorlar ama ne bilim millet tak dşye kalıp tak diye öğreniyorlar
Ay evet öyle, varsa eğer silikte olsa çıkması lazım. Ama nedense benim içimde bir umut var, sanki bu ay bende de pozitife dönecek diye bir his var içimde. Yalan çıkarmı bilmiyorum. Heyecanla bekliyorum açıkcası. Sanki silikten pozitife dönecek. Umarım sende de öyle olur

Çıkmasa bile yola devam, pes etmek yokk

Doğru söylüyorsun zaten ben kan vermeye gidince aha negatif geliyor diye kendimi ikna ediyorum
Geçen sefer days doctorda belirgin pozitif gördüm doktora gösterdim kesin hamilesin gebeye kaydını yaptır dedi bi hevesle yaptirdim kan sonucum negatif geldi

İnşallah inşallahhhhh. Hangi marka test yapıyorsun

Arkasından bir gebenin günlüğünden geleni yaptım ondada incecik çizgi var ama baya sonra çıktı yine kurumadır diye düşünüyorum. Laboquick de görmüyorum bir şey
Gebenın günlüğünde aldıgım test bende pozıtıf çıkardı geçen ay baya baya kırmızıydı koşa koşa hastaneye gittim negatif

Ç
Çocuğa travma gibi olmuş gerçekten Dua etsin belki onun duası kabul olur size evlat oğluşuna kardeş olur Umudunu kaybetme bir kere çocuk sahibi olmuşsun tekrar olabilirsin bence

Kuzum ne belirtin var
Bak şöyle sıralayayım canım:
1. tam bir hafta önce keskin kasık ağrım, adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu. halbuki bu ağrılarım sadece adete 1-2 gün kala ya da bat günü olurdu. ilk defa böyle farklı oldu. Sonra kesti. Şuan hiçbir ağrı yok. Arada bir kasık batmaları oluyor sadece.
2. Kremsi beyaz akıntılarım oldu o günlerde, ama şimdi kesti.
3. Mide bulantılarım, iştahsızlık durumum var birkaç gündür. Belki başka sebeptendir ama var yani, yiyemiyorum birşey. Önceden yoktu
4. Bacak ve diz kapak ağrılarım var, bu da bazen belirti olabiliyormuş
5. Burun tıkanıklığı - bu da kan dolaşımı artıyor veya azalıyor diye bir değişiklik oluyor, ondan olabiliyormuş diye okumuştum bir yerlerde (sende de burun kanaması oldu ya, o da işte damarların genişlenmesinden vs. olabiliyormuş hormonlardan dolayı)
6. Halsizlik.... ama o kadar halsizlik ki, ayağımı kaldırıp bir yere gidemiyorum

Yani eğer hamile değilsem fena hasta olmuşum ben, vitamin falan içeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…