Hahahahah yaaa inşallah hamilesindir kuzumBak şöyle sıralayayım canım:
1. tam bir hafta önce keskin kasık ağrım, adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu. halbuki bu ağrılarım sadece adete 1-2 gün kala ya da bat günü olurdu. ilk defa böyle farklı oldu. Sonra kesti. Şuan hiçbir ağrı yok. Arada bir kasık batmaları oluyor sadece.
2. Kremsi beyaz akıntılarım oldu o günlerde, ama şimdi kesti.
3. Mide bulantılarım, iştahsızlık durumum var birkaç gündür. Belki başka sebeptendir ama var yani, yiyemiyorum birşey. Önceden yoktu
4. Bacak ve diz kapak ağrılarım var, bu da bazen belirti olabiliyormuş
5. Burun tıkanıklığı - bu da kan dolaşımı artıyor veya azalıyor diye bir değişiklik oluyor, ondan olabiliyormuş diye okumuştum bir yerlerde (sende de burun kanaması oldu ya, o da işte damarların genişlenmesinden vs. olabiliyormuş hormonlardan dolayı)
6. Halsizlik.... ama o kadar halsizlik ki, ayağımı kaldırıp bir yere gidemiyorum
Yani eğer hamile değilsem fena hasta olmuşum ben, vitamin falan içeyim bari
Ayyy belki sende de bebişin etkisidirHahahahah yaaa inşallah hamilesindir kuzummide bulantısı hariç her şeyi ben de yaşıyorum ama umudumu mu kestim nedir hiç sallamıyorum. Benim bat bu haftasonu. Senin ne zaman?
çok alakasız bişe dicem oje nosu ne@Hayalim kizim @nryyy @ElizabethBennettt @haifaakantus
Bir gebenin günlüğü kaset testi ama baya sonradan çıktı
Dil-i bitab gel gelll
Hadi inşAllah belirti var mı?selam kızlar,
benim bat yarın. ocak ayında kürtaj oldum. kürtajdan sonraki regllerim takvime göre hep 1 gün önce oldu.
2 gün önce awox test yaptım, kalbim kadar tertemiz çıktı, umutlarım bi yıkıldı ama yine de bekliyorum işte. bugün reglim başlamamış uyanınca bi heveslendim yalan değil.
son adet tarihi: 12 haziran
beklenen: 8 temmuz
beni de ekler misiniz
Listede yokum çünkü ne bat ne sat ne belirli oluyor benimkız sen zaten buradaymışsın listede görmeyince etiketledim ben de seni hahaha
Hadi inşAllah belirti var mı?
Yok bebek yaYa ben burda çizgi görür gibiyim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama inşallah vardır
laboquick kuruma çıkarıyor ama tekrarla bazı Arkadaşlar burda o şekilde öğrendi inşallah vardır çokn aminnnnArkadaşlar bu sizce kuruma çizgisi dimi? Çünkü zaten birkaç saat sonra belirdi de :/
Eki Görüntüle 3614453
çok alakasız bişe dicem oje nosu ne
Nasip canım reglime 6 gün var ama hiç gebe gibi hissetmiyorum yine adet olcam sanırım saçma sapan yerlerimde sivilce çıkmaya başladı arada kasıklarım batıyorÇ
Çocuğa travma gibi olmuş gerçektenDua etsin belki onun duası kabul olur size evlat oğluşuna kardeş olur Umudunu kaybetme bir kere çocuk sahibi olmuşsun tekrar olabilirsin bence
Seni çok iyi anlıyorum için içini yiyorKızlar ben bi halt yedim ve predictor almaya gidiyorumbiliyorum abartıyor diyeceksiniz ama duramıyorum emin olmak istiyorum
Flormar JL51 ve flormar glitter GL02çok alakasız bişe dicem oje nosu ne
Test kalmadı diyorlar days doctor vardı almadım ya dün akşamdan bugüne nasıl bitebilir şaka gibilerSeni çok iyi anlıyorum için içini yiyorSabah mı yapcaksın testi şimdi mi inş çok güzel olur her şey
teşekkür ederimmmmmFlormar JL51 ve flormar glitter GL02
Kuzum inşallah ama ne biliyim ya önceden en azından heyecanlanıyodum artık o bile kalmadı. Adet gelince rahim bölgesinde resmen o parçalanma acısını hissediyorum daha yok ama bat gelmedi zatenAyyy belki sende de bebişin etkisidirAy inşallah öyledir yaa, senin de pozitifini görmeyi çok bekliyorum valla kendim kadar heyecanlanırım.
Benim bat 8i ama 9a da sarka bilir. Yumurtlama çatlama tarihimi kesin bilmiyorum çünkü
2 gün daha beklemeye çalış canım tabi bekleyebilirsen çok zor bir süreç yorulduk sanırım biraz ama pes etmek yokTest kalmadı diyorlar days doctor vardı almadım ya dün akşamdan bugüne nasıl bitebilir şaka gibilerişaret sanırım fazla uğraşmayım diye
Kuzum bence sende 10’unda tekrarla testi sanki yumurtlama üzerinden az geçti gibi. Burda kaç kişide 2-3 günde bile sonucun değiştiğini gördük. Acele etmeyelimBenim negatif dualarım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?