Hahahahah yaaa inşallah hamilesindir kuzum mide bulantısı hariç her şeyi ben de yaşıyorum ama umudumu mu kestim nedir hiç sallamıyorum. Benim bat bu haftasonu. Senin ne zaman?

Arkadaşlar bu sizce kuruma çizgisi dimi? Çünkü zaten birkaç saat sonra belirdi de :/

Hahahahah yaaa inşallah hamilesindir kuzum mide bulantısı hariç her şeyi ben de yaşıyorum ama umudumu mu kestim nedir hiç sallamıyorum. Benim bat bu haftasonu. Senin ne zaman?
Ayyy belki sende de bebişin etkisidir Ay inşallah öyledir yaa, senin de pozitifini görmeyi çok bekliyorum valla kendim kadar heyecanlanırım.
Benim bat 8i ama 9a da sarka bilir. Yumurtlama çatlama tarihimi kesin bilmiyorum çünkü

Hadi inşAllah belirti var mı?
kız sen zaten buradaymışsın listede görmeyince etiketledim ben de seni hahaha
Listede yokum çünkü ne bat ne sat ne belirli oluyor benim

Ç

Çocuğa travma gibi olmuş gerçekten Dua etsin belki onun duası kabul olur size evlat oğluşuna kardeş olur Umudunu kaybetme bir kere çocuk sahibi olmuşsun tekrar olabilirsin bence
Nasip canım reglime 6 gün var ama hiç gebe gibi hissetmiyorum yine adet olcam sanırım saçma sapan yerlerimde sivilce çıkmaya başladı arada kasıklarım batıyor

Kuzum inşallah ama ne biliyim ya önceden en azından heyecanlanıyodum artık o bile kalmadı. Adet gelince rahim bölgesinde resmen o parçalanma acısını hissediyorum daha yok ama bat gelmedi zaten

Test kalmadı diyorlar days doctor vardı almadım ya dün akşamdan bugüne nasıl bitebilir şaka gibiler işaret sanırım fazla uğraşmayım diye
2 gün daha beklemeye çalış canım tabi bekleyebilirsen çok zor bir süreç yorulduk sanırım biraz ama pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…