Canım yazdığın tüm belirtiler gebelik gibi hayırlısı olsun inşallah pozitiftirBıde aşırı gazım var bacak agrılarım hala devam edıyo dün akşam pet taktım kesın oldum dıye sabah kalktım gelen gıden yok inşallah gelmez
Evet regl bekleyeceğim artık olmazsam yaparımKuzum bence sende 10’unda tekrarla testi sanki yumurtlama üzerinden az geçti gibi. Burda kaç kişide 2-3 günde bile sonucun değiştiğini gördük. Acele etmeyelim
2 gün daha beklemeye çalış canım tabi bekleyebilirsen çok zor bir süreç yorulduk sanırım biraz ama pes etmek yok
Yeni bakabildim kuzum. Geriden okuyorum mesajlarıakantus nerelerdesinnnn
Koyulaşıyor sanki yaBende duramadımböylee
Yeni yükseliyor olabilir canım bende ince bir çizgi gördüm sanki@Hayalim kizim @nryyy @ElizabethBennettthaifa akantus
Bir gebenin günlüğü kaset testi ama baya sonradan çıktı
Bence ayın 10’unda yap. Değer yeni yükseliyor olabilir. Bebek rahme yerleştikten 3-4 gün sonra idrara kana geçiyormuş hormon. Şuan yerleştiyse bile çıkmıyor olabilir.Ayyy belki sende de bebişin etkisidirAy inşallah öyledir yaa, senin de pozitifini görmeyi çok bekliyorum valla kendim kadar heyecanlanırım.
Benim bat 8i ama 9a da sarka bilir. Yumurtlama çatlama tarihimi kesin bilmiyorum çünkü
İnanayım mı hahshahhshsEvet regl bekleyeceğim artık olmazsam yaparım
9 veya 10 yapar otururum oturduğum yere bakalımİnanayım mı hahshahhshsİnşallah şu pozitifleri çabucak görelim de bu kaos bu stres bitsin heyecan gelsin hayatımızaaa
Ben birazdan ovülasyon yapacağım bakalım sabah ki akıntı yumurtlama akıntısı mı9 veya 10 yapar otururum oturduğum yere bakalımhaberdar et sende bizi
Yaklaşıyor olabilir bence de değerlendir
Ay keşkeeBence ayın 10’unda yap. Değer yeni yükseliyor olabilir. Bebek rahme yerleştikten 3-4 gün sonra idrara kana geçiyormuş hormon. Şuan yerleştiyse bile çıkmıyor olabilir.
Bence var birşeyler apaçık görünüyor çizgi@Hayalim kizim @nryyy @ElizabethBennettthaifa akantus
Tamamen kuruduktan sonra laboquick de çizgi çıkardı ama kuruma çıkarıyor güvenemiyorum o yüzden son iki üç gün daha bekleyip ona göre bakacaz artıkBence var birşeyler apaçık görünüyor çizgi
Dur bakalım daha hiç bir şey belli değil sıkıntı etme kendineNasip canım reglime 6 gün var ama hiç gebe gibi hissetmiyorum yine adet olcam sanırım saçma sapan yerlerimde sivilce çıkmaya başladı arada kasıklarım batıyor
TSH | 1.375 | mU/L | 0,55 - 4,78 |
Prolaktin | 14.00 | ug/L | 2,8 - 29,2 |
Progesteron | 0.64 | Hg/L | |
_üteinizan Hormon (Ih) | 4.930 | U/L | |
Follikül Stimülan Hormon (fsh) | 6.3 | U/L | |
Estradiol (e2) (serum/plazma) | 39 | ng/L | |
Beta Hcg (serum/plazma) | <2 | mlU/mL | 10 |
Bence tüm değerleriniz normalMerhaba kızlarbu ay yeniden şansımı deneyeceğim. Aktif bir grup olduğu için başlık açmak yerine buraya sorayım dedim
Ultrasonda hafif pcos görünümü var denilmişti ocak ayında ki o ay ilk defa geç yumurtladım belki o yüzden görünüm var dendi. Döngülerim o aya kadar belki yılda bir 32. gün olurdu ama genel olarak max 29. günde olurum.
İnositol içerikli takviye aldım bende bu ay regl olduğum ilk gün içmeye başladım. İçmekle iyi mi yapıyorum bilmiyorum.
Mr çekilmiştim geçen ay mr da regl ile atılan bir kaç basit kist var denilmiş sadece. 2 ay önce reglin 3. Günü verdiğim hormon testleri de bu şekilde. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
TSH 1.375 mU/L 0,55 - 4,78 Prolaktin 14.00 ug/L 2,8 - 29,2 Progesteron 0.64 Hg/L _üteinizan Hormon (Ih) 4.930 U/L Follikül Stimülan
Hormon (fsh)6.3 U/L Estradiol (e2) (serum/plazma) 39 ng/L Beta Hcg
(serum/plazma)<2 mlU/mL 10
Ay aşkım kız yoksa hamileymişim sanki pembemsi mi bu kuruma degil gibi gri olmuyor mu kuruma@Hayalim kizim @nryyy @ElizabethBennettthaifa akantus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?