Bence tüm değerleriniz normal
Teşekkür ederim. Açıkçası ben de öyle düşünüyorum yine de inositol kullanmaya devam etmeli miyim o konuda emin olamıyorum. Araştırdığım kadarıyla pcos olmasam bile kötü bir etkisi yok ama bilemedim yine…

<2 gelmiş değeri canım. Diğer kanlar bana sa normal geldi
Regl olduğum dönemde gitmiştim. Kürtaj sonrası kontrolde hormonlar ne alemde diye. Çok şükür bir sıkıntı yok gibi. Kürtaj sonrası ilk deneme olmayınca ve yumurtlama da gecikince yine acaba stres mi yapıyorum farkında olmadan bilemedim ki bu ay çok rahattım.

Evet ben de çok okudum burada faydalı olduğunu. Hatta kullandıktan birkaç ay sonra hamile kalanları da gördüm. Zararlı birşey değilmiş, pcos olmayanlar da kullanabiliyormuş. Gelecek ay belki bende kullanmaya başlarım. Hangi marka kullanıyorsunuz şuan?

Pholicaps

Ahahah inşallah o günleri de görürüz bat ne zaman?
Başınız sağolsun öncelikle... kürtaj sonrası regl tarihleri biraz değişebiliyor bence, dalgalanmalar oluyor. Ama 2-3 aya yeniden düzene girer. Bende de öyle olmuştu çünkü.

Benim bat sözde yarın ama boşuna bekliyorum sanki

Arkasından bir gebenin günlüğünden geleni yaptım ondada incecik çizgi var ama baya sonra çıktı yine kurumadır diye düşünüyorum. Laboquick de görmüyorum bir şey
Aşkım 4 gün kaldı demi

Çok teşekkür ederim. Sizinde başınız sağ olsun
Evet tam düzene girdi diye düşünürken tekrar 1-2 günlük gecikme olunca inositole başladım yumurtlamayıda desteklesin diye bu ay beslenmeye de dikkat ederim sonrası kısmet artık.
Test yaptınız mı hiç?

Umarım tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize.
Ben bugün test yaptım negatif, yarın da yapıcam ama boşuna bence, regl olmayı bekliyorum şuan. Olur olmaz hem hsg için randevu alacağım, hem de dahiliyeye gidip tüm değerlerime baktıracağım. İnsulin direncinin olup olmaması da çok önemli bir konuymuş. İnsulin direnci engel olabiliyormuş hamile kalmaya.

Haziran 14 ünde 5 gün pik gördüm 24 Haziran 25 Haziran kahve akıntı 26,27 Haziran kırmızıya döndü kanama ama pedi doldurmayan 28 I tertemiz oldu adet desen değil yerleşme desen değildi 30 u gebelik testi yaptım bir gebenin kaset olanı negatifti bugün ayın 7 si ovülasyon testim bu şekilde hiç bembeyaz olmadan yükseldi gün gün ayın 1 inden beri bu nedir ya kızlar bu kadar erken tekrar pik normal mi

Eklentiler

• IMG_3951.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 32
Baya kuruduktan sonra çıktı balım. Gebenin günlüğü demek ki kuruma veriyor öğrenmiş olduk sağolsunlar
Sen birkaç güne tekrar test yap mutlaka bariz pozitife dönebilir

Normal canım

Kızlar ben pcos kaynaklı Femara kullanıyorum gebelik için. İlk ay 26.gün adet olmuştum bu ay bat 5 temmuzdu hala olmadım. Erken gebelik testleri sabah ilk idrarla negatif çıkıyor. Yarın kan testi vereceğim nolur nolmaz diye ama bi umut bekliyorum belki gebelik vardır diye

İnşallah vardır canım bizlerlede paylaş sabah hayırlı haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…