- 9 Haziran 2025
- 1.529
- 1.523
- 48
- 27
<2 gelmiş değeri canım. Diğer kanlar bana sa normal geldiBence tüm değerleriniz normal
Teşekkür ederim. Açıkçası ben de öyle düşünüyorum yine de inositol kullanmaya devam etmeli miyim o konuda emin olamıyorum. Araştırdığım kadarıyla pcos olmasam bile kötü bir etkisi yok ama bilemedim yine…Bence tüm değerleriniz normal
Regl olduğum dönemde gitmiştim. Kürtaj sonrası kontrolde hormonlar ne alemde diye. Çok şükür bir sıkıntı yok gibi. Kürtaj sonrası ilk deneme olmayınca ve yumurtlama da gecikince yine acaba stres mi yapıyorum farkında olmadan bilemedim ki bu ay çok rahattım.<2 gelmiş değeri canım. Diğer kanlar bana sa normal geldi
Evet kuzum sonradan farkettim. O kadar beta hasretindeyiz ki görür görmez algılarımız hep pozitife yöneliyor<2 gelmiş değeri canım. Diğer kanlar bana sa normal geldi
Baya kuruduktan sonra çıktı balım. Gebenin günlüğü demek ki kuruma veriyor öğrenmiş olduk sağolsunlarAy aşkım kız yoksa hamileymişim sanki pembemsi mi bu kuruma degil gibi gri olmuyor mu kuruma
Evet ben de çok okudum burada faydalı olduğunu. Hatta kullandıktan birkaç ay sonra hamile kalanları da gördüm. Zararlı birşey değilmiş, pcos olmayanlar da kullanabiliyormuş. Gelecek ay belki bende kullanmaya başlarım. Hangi marka kullanıyorsunuz şuan?Teşekkür ederim. Açıkçası ben de öyle düşünüyorum yine de inositol kullanmaya devam etmeli miyim o konuda emin olamıyorum. Araştırdığım kadarıyla pcos olmasam bile kötü bir etkisi yok ama bilemedim yine…
Ahahah inşallah o günleri de görürüzEvet kuzum sonradan farkettim. O kadar beta hasretindeyiz ki görür görmez algılarımız hep pozitife yöneliyor
PholicapsEvet ben de çok okudum burada faydalı olduğunu. Hatta kullandıktan birkaç ay sonra hamile kalanları da gördüm. Zararlı birşey değilmiş, pcos olmayanlar da kullanabiliyormuş. Gelecek ay belki bende kullanmaya başlarım. Hangi marka kullanıyorsunuz şuan?
Regl olduğum dönemde gitmiştim. Kürtaj sonrası kontrolde hormonlar ne alemde diye. Çok şükür bir sıkıntı yok gibi. Kürtaj sonrası ilk deneme olmayınca ve yumurtlama da gecikince yine acaba stres mi yapıyorum farkında olmadan bilemedim ki bu ay çok rahattım.
Başınız sağolsun öncelikle... kürtaj sonrası regl tarihleri biraz değişebiliyor bence, dalgalanmalar oluyor. Ama 2-3 aya yeniden düzene girer. Bende de öyle olmuştu çünkü.Ahahah inşallah o günleri de görürüzbat ne zaman?
Aşkım 4 gün kaldı demiArkasından bir gebenin günlüğünden geleni yaptım ondada incecik çizgi var ama baya sonra çıktı yine kurumadır diye düşünüyorum. Laboquick de görmüyorum bir şey
Çok teşekkür ederim. Sizinde başınız sağ olsunBaşınız sağolsun öncelikle... kürtaj sonrası regl tarihleri biraz değişebiliyor bence, dalgalanmalar oluyor. Ama 2-3 aya yeniden düzene girer. Bende de öyle olmuştu çünkü.
Benim bat sözde yarın ama boşuna bekliyorum sanki
Umarım tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize.Çok teşekkür ederim. Sizinde başınız sağ olsun
Evet tam düzene girdi diye düşünürken tekrar 1-2 günlük gecikme olunca inositole başladım yumurtlamayıda desteklesin diye bu ay beslenmeye de dikkat ederim sonrası kısmet artık.
Test yaptınız mı hiç?
Sen birkaç güne tekrar test yap mutlaka bariz pozitife dönebilirBaya kuruduktan sonra çıktı balım. Gebenin günlüğü demek ki kuruma veriyor öğrenmiş olduk sağolsunlar
Normal canımMerhaba kızlarbu ay yeniden şansımı deneyeceğim. Aktif bir grup olduğu için başlık açmak yerine buraya sorayım dedim
Ultrasonda hafif pcos görünümü var denilmişti ocak ayında ki o ay ilk defa geç yumurtladım belki o yüzden görünüm var dendi. Döngülerim o aya kadar belki yılda bir 32. gün olurdu ama genel olarak max 29. günde olurum.
İnositol içerikli takviye aldım bende bu ay regl olduğum ilk gün içmeye başladım. İçmekle iyi mi yapıyorum bilmiyorum.
Mr çekilmiştim geçen ay mr da regl ile atılan bir kaç basit kist var denilmiş sadece. 2 ay önce reglin 3. Günü verdiğim hormon testleri de bu şekilde. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
TSH 1.375 mU/L 0,55 - 4,78 Prolaktin 14.00 ug/L 2,8 - 29,2 Progesteron 0.64 Hg/L _üteinizan Hormon (Ih) 4.930 U/L Follikül Stimülan
Hormon (fsh)6.3 U/L Estradiol (e2) (serum/plazma) 39 ng/L Beta Hcg
(serum/plazma)<2 mlU/mL 10
Kuruma mı diye anlamak için üzerine su damlatıyorlar kuzum dene istersenBaya kuruduktan sonra çıktı balım. Gebenin günlüğü demek ki kuruma veriyor öğrenmiş olduk sağolsunlar
İnşallah vardır canım bizlerlede paylaş sabah hayırlı haberleriniKızlar ben pcos kaynaklı Femara kullanıyorum gebelik için. İlk ay 26.gün adet olmuştum bu ay bat 5 temmuzdu hala olmadım. Erken gebelik testleri sabah ilk idrarla negatif çıkıyor. Yarın kan testi vereceğim nolur nolmaz diye ama bi umut bekliyorum belki gebelik vardır diye
İnşallahİnşallah vardır canım bizlerlede paylaş sabah hayırlı haberlerini
Evet bebekAşkım 4 gün kaldı demi
denedim ama doğru mu bilmiyorum idrar damlattığımız yere geçmedi.Kuruma mı diye anlamak için üzerine su damlatıyorlar kuzum dene istersen
İnşallah ama sanmıyorum artok belirti vs de yokSen birkaç güne tekrar test yap mutlaka bariz pozitife dönebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?