Aaa değişik bi durum var şuan cidden. Ama kanamayı regl sayarsan da yumurtlama oluyor şuan değerlendir hemennnnHaziran 14 ünde 5 gün pik gördüm 24 Haziran 25 Haziran kahve akıntı 26,27 Haziran kırmızıya döndü kanama ama pedi doldurmayan 28 I tertemiz oldu adet desen değil yerleşme desen değildi 30 u gebelik testi yaptım bir gebenin kaset olanı negatifti bugün ayın 7 si ovülasyon testim bu şekilde hiç bembeyaz olmadan yükseldi gün gün ayın 1 inden beri bu nedir ya kızlar bu kadar erken tekrar pik normal mi
Evet ama erken yumurtlama gibi geldi bana bu ay herşey iyice karmaşık bir hal aldı bezdim yaaaAaa değişik bi durum var şuan cidden. Ama kanamayı regl sayarsan da yumurtlama oluyor şuan değerlendir hemennnn
24nden hesaplarsak bugün 14. Gün oluyor. Döngün kaç gündü ?Evet ama erken yumurtlama gibi geldi bana bu ay herşey iyice karmaşık bir hal aldı bezdim yaaa
Ama şuda garip geçen ay yumurtlamadan sonra çok erkenden regl görmenEvet ama erken yumurtlama gibi geldi bana bu ay herşey iyice karmaşık bir hal aldı bezdim yaaa
Benim bu ay yumurtlama da biraz saçmaladı bal çörekotu tarçın kürü yapmıştım 11. Gün akıntılarım başladı ama ovü testi yapmadım 13 ve 14. Günlerde yaptım pike yakındı ama yine de çok koyu değildi çatlama ne zaman oldu bilmiyorum ovü testi kalmamıştı elimde hafif çatlama ağrılarım oldu ama bilmiyorum kafam çok karıştıDur bakalım daha hiç bir şey belli değil sıkıntı etme kendine
Kaçırmış olabilirsin piki olsun değerlendir bugünüKızlar lütfen yardım ovulasyon kafam çok karışık. Ovulasyon takip ediyorum koyulasiyirdu birden koyulasma durdu dünden beri silik acaba yine yumurtlamicam mi ya da birden pik yapabilirmi bugün 10. Günüm ama koyulasirkan silige dönmesi kafamı karistirdi
Kuzum iki ayrı testle takip ediyorum hiç pike bile yakın olmadılar sadece biraz koyulasti ama şimdi hiç yok yani sonradan pik olur mu bilemedimKaçırmış olabilirsin piki olsun değerlendir bugünü
Kaçırmışsın canim bazen böyle zamanlarda 2 tane bi sabah bi akşam yapmak gerekiyoKızlar lütfen yardım ovulasyon kafam çok karışık. Ovulasyon takip ediyorum koyulasiyirdu birden koyulasma durdu dünden beri silik acaba yine yumurtlamicam mi ya da birden pik yapabilirmi bugün 10. Günüm ama koyulasirkan silige dönmesi kafamı karistirdi
Vallahi susuzluktan başıma ağrı girdi iki gündür 4 defa yapar oldum sabah öğle akşam gidiyordum ay çıldırmış gibi dünden beri sayısız yaptım. Güya stres yapmamaktım. Suan 10. Günüm normalde 11 12 gibi yumurtlardim. Her sabah corek otu yapıyorum proceive f kullanıyorum öğlen sut içinde kabak yaban mersini incir meyve karışım yiyorum ya daha ne yapayım bilemedimKaçırmışsın canim bazen böyle zamanlarda 2 tane bi sabah bi akşam yapmak gerekiyo
Valla pik ilk defa geçen ay yakaladım son 2 aydır pik yakalamamıştım geçen ay 3. Ayımdı pik yakaladım bu ayda işte bugün pik oldu kuzum24nden hesaplarsak bugün 14. Gün oluyor. Döngün kaç gündü
Ay olabilir ovülasyon testleri de sıkıntılı mayıs ayı açtığım paketle hazirand saçtığım paket biri pik diğeri soluktu hatırla üst üste kaç gün denedim hep farklı sonuç verdi aynı testin aynı markanın ovülasyon testinin hassasiyeti farklı olabilir mi oldu attım gördünüzKız bu gebenin günlüğündeki testler sıkıntılı mı acaba bak şimdihaifa
Kaçırmış olma ihtimalin var ama düşük bence bu ihtimal çünkü üç gün koyu gidip pik olacak gibi sonra birden düşüp sonra birkaç güne tekrar pik olabiliyor her ay pik en sağlıklı kadında bile olacak diye bir şey yok yani olmadığı aylar da normal bir fiil 3 ayı geçtiyse be olmadı mı hormonel sıkıntı düşünülebilirKızlar lütfen yardım ovulasyon kafam çok karışık. Ovulasyon takip ediyorum koyulasiyirdu birden koyulasma durdu dünden beri silik acaba yine yumurtlamicam mi ya da birden pik yapabilirmi bugün 10. Günüm ama koyulasirkan silige dönmesi kafamı karistirdi
İnşallah hepimiz biran önce kavuşalım miniklerimizeUmarım tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize.
Ben bugün test yaptım negatif, yarın da yapıcam ama boşuna bence, regl olmayı bekliyorum şuan. Olur olmaz hem hsg için randevu alacağım, hem de dahiliyeye gidip tüm değerlerime baktıracağım. İnsulin direncinin olup olmaması da çok önemli bir konuymuş. İnsulin direnci engel olabiliyormuş hamile kalmaya.
Teşekkür ederim. Yeni ay yeni şans diyelim o zamanNormal canım
erken testiniz var mı? Gebelikte de bu lh testleri pik çıkıyor diye okumuştum burdaHaziran 14 ünde 5 gün pik gördüm 24 Haziran 25 Haziran kahve akıntı 26,27 Haziran kırmızıya döndü kanama ama pedi doldurmayan 28 I tertemiz oldu adet desen değil yerleşme desen değildi 30 u gebelik testi yaptım bir gebenin kaset olanı negatifti bugün ayın 7 si ovülasyon testim bu şekilde hiç bembeyaz olmadan yükseldi gün gün ayın 1 inden beri bu nedir ya kızlar bu kadar erken tekrar pik normal mi
Valla benim aklıma bu ihtimal geliyor artık. Güzel bi marka bulmak lazım. Hayır parası neyse verip alalım diyoruz onda bile sıkıntı çıkıyorAy olabilir ovülasyon testleri de sıkıntılı mayıs ayı açtığım paketle hazirand saçtığım paket biri pik diğeri soluktu hatırla üst üste kaç gün denedim hep farklı sonuç verdi aynı testin aynı markanın ovülasyon testinin hassasiyeti farklı olabilir mi oldu attım gördünüz
Geçen ay pikti iki testte baya koyuydu Dua ediyorum ya hiç görmeyince umut edemiyirsunKaçırmış olma ihtimalin var ama düşük bence bu ihtimal çünkü üç gün koyu gidip pik olacak gibi sonra birden düşüp sonra birkaç güne tekrar pik olabiliyor her ay pik en sağlıklı kadında bile olacak diye bir şey yok yani olmadığı aylar da normal bir fiil 3 ayı geçtiyse be olmadı mı hormonel sıkıntı düşünülebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?