Valla benim aklıma bu ihtimal geliyor artık. Güzel bi marka bulmak lazım. Hayır parası neyse verip alalım diyoruz onda bile sıkıntı çıkıyor
Ben ilk gebeliğimde innovita kullanmıştım hatta bir daha sipariş verdim bu ay ben de anlayamadım ne zaman pik oldu.

Günlük sıvı alımına bağlı değişiyor aslında bence yapmaya ve değerlendirmeye devam edin. Daha var bence yumurtlamaya

Ben ilk gebeliğimde innovita kullanmıştım hatta bir daha sipariş verdim bu ay ben de anlayamadım ne zaman pik oldu.
Ben hep bir gebenin günlüğünden alıyordum ama haifa sıkıntı yaşadı onda değiştirmeyi düşünüyorum. İnnovitayı nerden sipariş ediyorsunuz? Öneriyorsunuz sanırım almak istemiyorum artık ama insan bi panikliyor

Ben gecen sefer laboquick kullandım pik değilken normal az silikti ama innovitia hep koyu duruyo banada laboquick daha iyi gibi geldi

Evet bebek

denedim ama doğru mu bilmiyorum idrar damlattığımız yere geçmedi.

İnşallah ama sanmıyorum artok belirti vs de yok
Az kalmış bekleyebilirsen adet günü yap aşkım inşallah vardır

Kuzum iki ayrı testle takip ediyorum hiç pike bile yakın olmadılar sadece biraz koyulasti ama şimdi hiç yok yani sonradan pik olur mu bilemedim
Kuzum ben de hiç pik göremedim 2 ay bilmiyorum yumurtlamadık mı acaba

T*endyol ve H*psiburada hangisi denk gelirse ikisin de de satıcı aynı zaten. Ben memnun kalmıştım pik ve çatlamayı göstermişti

erken testiniz var mı? Gebelikte de bu lh testleri pik çıkıyor diye okumuştum burda
Ay ne gebeliği kız geçen ay 30unda yaptım test negatif bu ay daha ilkmpik ilk ilişki valla takatim yoktu pike kadar ilişki de olmadı nerden gebelik olsun

Geçen ay pikti iki testte baya koyuydu Dua ediyorum ya hiç görmeyince umut edemiyirsun
Merak etme 3 ay görmedim pik ben 4. Ayımdı geçen ay ilk defa gördüm bak bu ayda hemen yine gördüm hiç merak etme göreceksin bi hormon sorunun var mı ?

Ben Fethiye'deyim burada şehir hastanesi yok maalesef Muğla'da, o da 3 saat falan uzaklıkta ha diyince gidilemiyor. Devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum ona görüneceğim. Birde özel muayenehanesi olan doktorum var ona da gideceğim.

İnanın o kadar zorlanıyorum ki, artık her ay dayanacak gücüm azaldıkça azalıyor. Kalbim acıyor. Bir yerde okumuştum, diyordu ki "Allahım eğer testte negatif çıkarsa bana dayanacak güç ver". O kadar dokundu ki bu cümle bana. Sanki evren bana kötülük yapıyormuş gibi, annelik bana yasakmış gibi. Az önce bir kızı bir minik oğlu olan çift gördüm. Kadına baktım ne kadar şanslı dedim. Ben bunlara sahip olmak için dünyaları verirdim, ama sahip olamıyorum.

Kusura bakma uzun yazı oldu

Seni çok iyi anlıyorum duygularımın tercümanı oldun resmen ruh gibi dolanıyorum ortalıkta

Sanırım şuan tam bu durumdayım bugün hiç bir şey yapmadığım halde o kadar yorgunum ki dudaklarımın her yeri uçuk içinde ve hepsi sabahtan beri testlerle ugraşıp düşünmekten oldu. Kolumu kaldıracak halim kalmadı. Rabbim geciktiriyorsa güç versin artık

Kizlar laboquik 50 li yumurtlama indirime girmiş innovitada %15 indirim koymuş bir bakın fiyatına çok iyi hemen aldım valla

Ay ne gebeliği kız geçen ay 30unda yaptım test negatif bu ay daha ilkmpik ilk ilişki valla takatim yoktu pike kadar ilişki de olmadı nerden gebelik olsun
Ahahha gruba yeni dahil olunca gelişmelerden haberim yok tabi ayy hadi bakalım umarım bu ay tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…