Ben ilk gebeliğimde innovita kullanmıştım hatta bir daha sipariş verdim bu ay ben de anlayamadım ne zaman pik oldu.Valla benim aklıma bu ihtimal geliyor artık. Güzel bi marka bulmak lazım. Hayır parası neyse verip alalım diyoruz onda bile sıkıntı çıkıyor
Günlük sıvı alımına bağlı değişiyor aslında bence yapmaya ve değerlendirmeye devam edin. Daha var bence yumurtlamayaKızlar lütfen yardım ovulasyon kafam çok karışık. Ovulasyon takip ediyorum koyulasiyirdu birden koyulasma durdu dünden beri silik acaba yine yumurtlamicam mi ya da birden pik yapabilirmi bugün 10. Günüm ama koyulasirkan silige dönmesi kafamı karistirdi
Ben hep bir gebenin günlüğünden alıyordum amaBen ilk gebeliğimde innovita kullanmıştım hatta bir daha sipariş verdim bu ay ben de anlayamadım ne zaman pik oldu.
Ben gecen sefer laboquick kullandım pik değilken normal az silikti ama innovitia hep koyu duruyo banada laboquick daha iyi gibi geldiBen hep bir gebenin günlüğünden alıyordum amahaifa sıkıntı yaşadı onda değiştirmeyi düşünüyorum. İnnovitayı nerden sipariş ediyorsunuz? Öneriyorsunuz sanırım almak istemiyorum artık ama insan bi panikliyor
Az kalmış bekleyebilirsen adet günü yap aşkım inşallah vardırEvet bebek
denedim ama doğru mu bilmiyorum idrar damlattığımız yere geçmedi.
İnşallah ama sanmıyorum artok belirti vs de yok
Kuzum ben de hiç pik göremedim 2 ay bilmiyorum yumurtlamadık mı acabaKuzum iki ayrı testle takip ediyorum hiç pike bile yakın olmadılar sadece biraz koyulasti ama şimdi hiç yok yani sonradan pik olur mu bilemedim
T*endyol ve H*psiburada hangisi denk gelirse ikisin de de satıcı aynı zaten. Ben memnun kalmıştım pik ve çatlamayı göstermiştiBen hep bir gebenin günlüğünden alıyordum amahaifa sıkıntı yaşadı onda değiştirmeyi düşünüyorum. İnnovitayı nerden sipariş ediyorsunuz? Öneriyorsunuz sanırım almak istemiyorum artık ama insan bi panikliyor
Ay ne gebeliği kız geçen ay 30unda yaptım test negatif bu ay daha ilkmpik ilk ilişki valla takatim yoktu pike kadar ilişki de olmadı nerden gebelik olsunerken testiniz var mı? Gebelikte de bu lh testleri pik çıkıyor diye okumuştum burda
Merak etme 3 ay görmedim pik ben 4. Ayımdı geçen ay ilk defa gördüm bak bu ayda hemen yine gördüm hiç merak etme göreceksin bi hormon sorunun var mı ?Geçen ay pikti iki testte baya koyuydu Dua ediyorum ya hiç görmeyince umut edemiyirsun
Kuzum her ay yumurtlama olmuyor zatenKuzum ben de hiç pik göremedim 2 ay bilmiyorum yumurtlamadık mı acaba
Ben Fethiye'deyim burada şehir hastanesi yok maalesef Muğla'da, o da 3 saat falan uzaklıkta ha diyince gidilemiyor. Devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum ona görüneceğim. Birde özel muayenehanesi olan doktorum var ona da gideceğim.İnşallah hepimiz biran önce kavuşalım miniklerimizeçatlama gününüzden eminseniz teste gerek yok bence de. Şehir hastanelerinin infertilite bölümüne gitmenizi tavsiye ederim. Her şeye detaylı bir şekilde bakıyorlar. Aklınızda hiç bir soru işareti kalmamış olur. Dilerim önümizdeki ay güzel haberler alırız hep birlikte
Seni çok iyi anlıyorum duygularımın tercümanı oldun resmen ruh gibi dolanıyorum ortalıktaBen Fethiye'deyim burada şehir hastanesi yok maalesef Muğla'da, o da 3 saat falan uzaklıkta ha diyince gidilemiyor. Devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum ona görüneceğim. Birde özel muayenehanesi olan doktorum var ona da gideceğim.
İnanın o kadar zorlanıyorum ki, artık her ay dayanacak gücüm azaldıkça azalıyor. Kalbim acıyor. Bir yerde okumuştum, diyordu ki "Allahım eğer testte negatif çıkarsa bana dayanacak güç ver". O kadar dokundu ki bu cümle bana. Sanki evren bana kötülük yapıyormuş gibi, annelik bana yasakmış gibi. Az önce bir kızı bir minik oğlu olan çift gördüm. Kadına baktım ne kadar şanslı dedim. Ben bunlara sahip olmak için dünyaları verirdim, ama sahip olamıyorum.
Kusura bakma uzun yazı oldu
Aman olsa da hep yanıltıcı oluyor zaten geçen ay hep batma oldu kasıklarımda yumurtlama ya göre 2 gün erken oldumyok yaaa
Bu grup, anne olma hayali kuran güzel kalplerin bir araya geldiği, sevgi dolu bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi ve dualarımızı paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda , en güzel haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER ÖZELDEN MESAJ ATSIN...
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Gebelik durumu
Lavinn9 11 Haziran 9 Temmuz
@1Annakarenina 25 Haziran 25 Temmuz @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
H Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
@Bahar7777 15 Haziran 13 Temmuz @ElizabethBennettt 7 Haziran 5 Temmuz
@behiya 4 Haziran 6 Temmuz @Kediseversarisin 31 Mayıs 30 Haziran
@34zehra34 6 Haziran ------------- @n0101 6 Haziran 4 Temmuz
@eds7 2 Haziran 1 Temmuz @ladycharlotte 2 Haziran 1 Temmuz
@Civcivimmm 13 Mayıs ------------- @yesilelma13 31 Mayıs 1 Temmuz
@Sofi123 5 Haziran 26 Haziran @HilalKiraz 7 Haziran 5 Temmuz
@23393 5 Haziran 10 Temmuz @selectran 31 Mayıs 23 Haziran
@Life Lover 31 Mayıs 29 Haziran Hayalim kizim ------------- 17 Temmuz
@herhangibiri00 3 Haziran 5 Temmuz @eds7 2 Haziran 1 Temmuz
@Peru123lima 13 Haziran ------------- @yesmakarna 10 Haziran -------------
@venusunannesi 12 Haziran ------------- @Nazlizmir 10 Haziran 10 Temmuz
K kugukusu 8 Haziran 8 Temmuz @birinsantanesi 20 Haziran 16 Temmuz @mavera_32 1 Haziran 7 Temmuz
Ama birisi de burda laboquick de pik olmadığı ay hamile kaldım demiştiBen gecen sefer laboquick kullandım pik değilken normal az silikti ama innovitia hep koyu duruyo banada laboquick daha iyi gibi geldi
Sanırım şuan tam bu durumdayım bugün hiç bir şey yapmadığım halde o kadar yorgunum ki dudaklarımın her yeri uçuk içinde ve hepsi sabahtan beri testlerle ugraşıp düşünmekten oldu. Kolumu kaldıracak halim kalmadı. Rabbim geciktiriyorsa güç versin artıkBen Fethiye'deyim burada şehir hastanesi yok maalesef Muğla'da, o da 3 saat falan uzaklıkta ha diyince gidilemiyor. Devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum ona görüneceğim. Birde özel muayenehanesi olan doktorum var ona da gideceğim.
İnanın o kadar zorlanıyorum ki, artık her ay dayanacak gücüm azaldıkça azalıyor. Kalbim acıyor. Bir yerde okumuştum, diyordu ki "Allahım eğer testte negatif çıkarsa bana dayanacak güç ver". O kadar dokundu ki bu cümle bana. Sanki evren bana kötülük yapıyormuş gibi, annelik bana yasakmış gibi. Az önce bir kızı bir minik oğlu olan çift gördüm. Kadına baktım ne kadar şanslı dedim. Ben bunlara sahip olmak için dünyaları verirdim, ama sahip olamıyorum.
Kusura bakma uzun yazı oldu
İnşallahAz kalmış bekleyebilirsen adet günü yap aşkım inşallah vardır
Vallahi yumurtladigimizi görünce bile mutluluk zirve hamile olduğumuzu görsek kestiremiyorum mutluluğumuzu. Allah im nolur bize bu mutlulukları yaşatKuzum her ay yumurtlama olmuyor zaten
Ahahha gruba yeni dahil olunca gelişmelerden haberim yok tabiAy ne gebeliği kız geçen ay 30unda yaptım test negatif bu ay daha ilkmpik ilk ilişki valla takatim yoktu pike kadar ilişki de olmadı nerden gebelik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?