Şuan size sarılmayı çok isterdimBen Fethiye'deyim burada şehir hastanesi yok maalesef Muğla'da, o da 3 saat falan uzaklıkta ha diyince gidilemiyor. Devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum ona görüneceğim. Birde özel muayenehanesi olan doktorum var ona da gideceğim.
İnanın o kadar zorlanıyorum ki, artık her ay dayanacak gücüm azaldıkça azalıyor. Kalbim acıyor. Bir yerde okumuştum, diyordu ki "Allahım eğer testte negatif çıkarsa bana dayanacak güç ver". O kadar dokundu ki bu cümle bana. Sanki evren bana kötülük yapıyormuş gibi, annelik bana yasakmış gibi. Az önce bir kızı bir minik oğlu olan çift gördüm. Kadına baktım ne kadar şanslı dedim. Ben bunlara sahip olmak için dünyaları verirdim, ama sahip olamıyorum.
Kusura bakma uzun yazı oldu
Kız bişe diyeceğim uçuk belirtisi yaşayanlar da var hamilelikte biliyor musunSanırım şuan tam bu durumdayım bugün hiç bir şey yapmadığım halde o kadar yorgunum ki dudaklarımın her yeri uçuk içinde ve hepsi sabahtan beri testlerle ugraşıp düşünmekten oldu. Kolumu kaldıracak halim kalmadı. Rabbim geciktiriyorsa güç versin artık
Estaifrullah ne kusuru burada aile gibi olduk yazdıkça yalnızlığımızı azaltıyoruz seni anlıyorum aynı duyguları paylaşıyorum sorunun var mı bilmiyorum ama tevekkül allahtan sürecimi anlatsam ağlarsın sakın bu mod ile bu süreçte ilerleme çünkü moral hormonları inanılmaz etkiliyor başedeyorsan bu stres ile senin sakinleştirecek bir takviye alabilirsin Ashwagandha meselaBen Fethiye'deyim burada şehir hastanesi yok maalesef Muğla'da, o da 3 saat falan uzaklıkta ha diyince gidilemiyor. Devlet hastanesinde iyi bir doktor buldum ona görüneceğim. Birde özel muayenehanesi olan doktorum var ona da gideceğim.
İnanın o kadar zorlanıyorum ki, artık her ay dayanacak gücüm azaldıkça azalıyor. Kalbim acıyor. Bir yerde okumuştum, diyordu ki "Allahım eğer testte negatif çıkarsa bana dayanacak güç ver". O kadar dokundu ki bu cümle bana. Sanki evren bana kötülük yapıyormuş gibi, annelik bana yasakmış gibi. Az önce bir kızı bir minik oğlu olan çift gördüm. Kadına baktım ne kadar şanslı dedim. Ben bunlara sahip olmak için dünyaları verirdim, ama sahip olamıyorum.
Kusura bakma uzun yazı oldu
Kızlar böyle indirimleri haber verelim birbirimizeKizlar laboquik 50 li yumurtlama indirime girmiş innovitada %15 indirim koymuş bir bakın fiyatına çok iyi hemen aldım valla
Biliyorum da sanmam ya bütün ağrım sızım geçti sadece ağız içim yanıyor sıcak yiyip içince bide fena uçuk oldu her yerim foto atsam korkarsınızKız bişe diyeceğim uçuk belirtisi yaşayanlar da var hamilelikte biliyor musun
Ay o neymiş. Banada anlatır mısın. Bugün ağlamaktan içim dışıma çıktı sinirlerim bozuluyor git gide. Sakinleştirici miEstaifrullah ne kusuru burada aile gibi olduk yazdıkça yalnızlığımızı azaltıyoruz seni anlıyorum aynı duyguları paylaşıyorum sorunun var mı bilmiyorum ama tevekkül allahtan sürecimi anlatsam ağlarsın sakın bu mod ile bu süreçte ilerleme çünkü moral hormonları inanılmaz etkiliyor başedeyorsan bu stres ile senin sakinleştirecek bir takviye alabilirsin Ashwagandha mesela
Kortizolü düşürüyor Kronik stresi azaltıyor çünkü kortizol seviyelerini dengeleyici etkisi varAy o neymiş. Banada anlatır mısın. Bugün ağlamaktan içim dışıma çıktı sinirlerim bozuluyor git gide. Sakinleştirici mi
Bu ara geceleri bile konuşmaya başlamışım. Dün senin önerdiğin markayı bulamamıştım gece uyurken internet satışı yok ki falan diyormuşumKortizolü düşürüyor Kronik stresi azaltıyor çünkü kortizol seviyelerini dengeleyici etkisi var
Özellikle gece uyanmaları huzursuz uyku sinirlilik gibi şikayetlerde yardımcı oluyor bu süreçte hep kullandım ama Türkiye’de yasak sanıyorum varsa yurt dışında gelip giden birileri isteyebilirsin kuzum
Tanıdığım yok şuanlıkBu ara geceleri bile konuşmaya başlamışım. Dün senin önerdiğin markayı bulamamıştım gece uyurken internet satışı yok ki falan diyormuşumyani bi gerginlik var da işte. Yan etkisi falan var mı
Aynı şeyleri yaşamışız. Bu ay bende çörekotu kürü yaptım. Teste 14. gün başladım koyuydu ama pik değildi. Şuan döngümün 27. günü ve hala pik yok. Acaba erken mi yumurtladım? Eğer daha yumurtlama olmadıysa reglim çok gecikecek demektir. Senin sonucunu da merak ettim. Normalde bat ne zaman?Benim bu ay yumurtlama da biraz saçmaladı bal çörekotu tarçın kürü yapmıştım 11. Gün akıntılarım başladı ama ovü testi yapmadım 13 ve 14. Günlerde yaptım pike yakındı ama yine de çok koyu değildi çatlama ne zaman oldu bilmiyorum ovü testi kalmamıştı elimde hafif çatlama ağrılarım oldu ama bilmiyorum kafam çok karıştı
Merhaba hamilelik var ise vücut ısımızın kaç çıkması gerekiyor? Birde bacak ağrısı hamilelik belirtisi mi ya benim 4 gündür inanılmaz bacak ağrım var uyutmuyor resmen adetimede daha 5-6 gün varGünaydın bacikolar ne durumdasınız ben dün akşam ve sabaha kadar regl sancısı cektım ama gelen gıden yok goguslerım normalde regl eden önce yumusar ama hala agrıyo ve büyümüş sert bakalım son 3 gün nolucak bıde atesım hala 37.3 üç gündür aynı
Ufakta olsa bi çizgi çıkar diye düşünmüştüm ama malesef mecbur regl olunca rahim filmine giricemBende şimdi yaptım test benimde tertemiz beyaz gerçekten çok sıkıldım artık
Tabi ki erkek faktörü de önemli o da gitsin. Hsg çekindiniz mi?Hayalim kizim bende doktora gitmiştim 3 ay önce her şey yolunda dediler 8 aydır istiyoruz olmuyor bu seferde eşim mı gitse acaba diye düşünüyoruz
Ürolojiye gidiyor değil mi erkek ona göre randevu alalım. Yok çekilmedim yani doktor istemedi öyle bir şeyTabi ki erkek faktörü de önemli o da gitsin. Hsg çekindiniz mi?
Ben bi hastaneye gittim 1 seneye normal dedi birde ben regl olamıyorum diye gittim başka hastaneye rahim filmi ve esimdende sperm istediler bu ay regl olunca gidicem geçen sefer 35 gün gecti bu sefer Allah bilir ne kadar bekliycemHayalim kizim bende doktora gitmiştim 3 ay önce her şey yolunda dediler 8 aydır istiyoruz olmuyor bu seferde eşim mı gitse acaba diye düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?