Şuan size sarılmayı çok isterdim
Ama lütfen umudunuzu kaybetmeyin, herkesin bir zamanı var ve biz de zamanımızı bekliyoruz sadece… öyle demeyin lütfen evren belki size iyilik yapıyordur. Belki en güzelini hazırlıyordur. Hep şunu düşünürüm hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip olsun isterim. Çünkü aksini hiç birimiz kaldıramayız. Çocuğum hayatımın sınavı olsun istemem, allahın gücüne gitmesin ama bana iyi gelmeyecekse olmayadabilir diyorum. Çocuk sahibi olamamayı eksiklik olarak görmüyorum siz de görmeyin. dilerim en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklısı nasip olur hepimize

Kız bişe diyeceğim uçuk belirtisi yaşayanlar da var hamilelikte biliyor musun

Estaifrullah ne kusuru burada aile gibi olduk yazdıkça yalnızlığımızı azaltıyoruz seni anlıyorum aynı duyguları paylaşıyorum sorunun var mı bilmiyorum ama tevekkül allahtan sürecimi anlatsam ağlarsın sakın bu mod ile bu süreçte ilerleme çünkü moral hormonları inanılmaz etkiliyor başedeyorsan bu stres ile senin sakinleştirecek bir takviye alabilirsin Ashwagandha mesela

Kizlar laboquik 50 li yumurtlama indirime girmiş innovitada %15 indirim koymuş bir bakın fiyatına çok iyi hemen aldım valla
Kızlar böyle indirimleri haber verelim birbirimize saol bebek bende şuan değil de sonra bakarım bi

Kız bişe diyeceğim uçuk belirtisi yaşayanlar da var hamilelikte biliyor musun
Biliyorum da sanmam ya bütün ağrım sızım geçti sadece ağız içim yanıyor sıcak yiyip içince bide fena uçuk oldu her yerim foto atsam korkarsınız ama geçen saçlarım ıslak motor kullanmıştım ondan oldu heralde dedim hava da sıcaktı ama bilemedim gebeliğe yormuyorum şuan

Ay o neymiş. Banada anlatır mısın. Bugün ağlamaktan içim dışıma çıktı sinirlerim bozuluyor git gide. Sakinleştirici mi

Ay o neymiş. Banada anlatır mısın. Bugün ağlamaktan içim dışıma çıktı sinirlerim bozuluyor git gide. Sakinleştirici mi
Kortizolü düşürüyor Kronik stresi azaltıyor çünkü kortizol seviyelerini dengeleyici etkisi var
Özellikle gece uyanmaları huzursuz uyku sinirlilik gibi şikayetlerde yardımcı oluyor bu süreçte hep kullandım ama Türkiye’de yasak sanıyorum varsa yurt dışında gelip giden birileri isteyebilirsin kuzum

Bu ara geceleri bile konuşmaya başlamışım. Dün senin önerdiğin markayı bulamamıştım gece uyurken internet satışı yok ki falan diyormuşum yani bi gerginlik var da işte. Yan etkisi falan var mı

Bu ara geceleri bile konuşmaya başlamışım. Dün senin önerdiğin markayı bulamamıştım gece uyurken internet satışı yok ki falan diyormuşum yani bi gerginlik var da işte. Yan etkisi falan var mı
Tanıdığım yok şuanlık neyse bulurum bi yol

Aynı şeyleri yaşamışız. Bu ay bende çörekotu kürü yaptım. Teste 14. gün başladım koyuydu ama pik değildi. Şuan döngümün 27. günü ve hala pik yok. Acaba erken mi yumurtladım? Eğer daha yumurtlama olmadıysa reglim çok gecikecek demektir. Senin sonucunu da merak ettim. Normalde bat ne zaman?

Merhaba hamilelik var ise vücut ısımızın kaç çıkması gerekiyor? Birde bacak ağrısı hamilelik belirtisi mi ya benim 4 gündür inanılmaz bacak ağrım var uyutmuyor resmen adetimede daha 5-6 gün var

Benimde kasık ağrım baya arttı bugün ya daha an yumurtlamadan sonra 9. Güne yeni girdik neler oluyor acaba regl mi erken olcak ki ya

Hayalim kizim bende doktora gitmiştim 3 ay önce her şey yolunda dediler 8 aydır istiyoruz olmuyor bu seferde eşim mı gitse acaba diye düşünüyoruz
Ben bi hastaneye gittim 1 seneye normal dedi birde ben regl olamıyorum diye gittim başka hastaneye rahim filmi ve esimdende sperm istediler bu ay regl olunca gidicem geçen sefer 35 gün gecti bu sefer Allah bilir ne kadar bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…