- 29 Aralık 2024
- 2.307
- 1.424
- 48
Aslında onu kadın doğum doktorun yonlendiriyo kafana göre ben sperm ornegi vercem diye gidilirse bilmiyorum evet urolojiÜrolojiye gidiyor değil mi erkek ona göre randevu alalım. Yok çekilmedim yani doktor istemedi öyle bir şey
Sen başka doktora git bence canimHayalim kizim olmadı 1 ay daha bekleriz öyle gider bilmiyorum ayy gerçekten modum çok düşüyor artık hayattan zevk almayı unuttum
Prolaktin engelliyi benimde o engelliyo sürekli yükselip dusuyoHayalim kizim benimde prolaktinim 27 den 20 ye düştü bi o değerim yüksek biraz herhalde ama gebeliğe engel bir durum yok dedi doktor
Özelde iyi bir doktor sözde en son Mart ayında gittim bı kaç ay sonra olmadı başka bir doktora yine gideyimSen başka doktora git bence canim
Hangi marka test denedin canimHayalim kizim benimde prolaktinim 27 den 20 ye düştü bi o değerim yüksek biraz herhalde ama gebeliğe engel bir durum yok dedi doktor
Normalde 1 sene normal diye oyuzden seni bekletiyolarÖzelde iyi bir doktor sözde en son Mart ayında gittim bı kaç ay sonra olmadı başka bir doktora yine gideyim
Bir şey kullanıyor musun prolaktin içinProlaktin engelliyi benimde o engelliyo sürekli yükselip dusuyo
Yok hayır kullanmıyorum doktorda vermedi 53e çıkmıştı sonra düştü sonra geri çıktı kafaya takınca yukseliyoBir şey kullanıyor musun prolaktin için
Ben 30 eşim 29 yaşındayız yani niye bekletiyolar daha zaman ne kadar kıymetli bizim için ama doktorlar için 1 yıl çok önemsiz gibiNormalde 1 sene normal diye oyuzden seni bekletiyolar
Evet üroloji ama siz de hsg çektirin istersenizÜrolojiye gidiyor değil mi erkek ona göre randevu alalım. Yok çekilmedim yani doktor istemedi öyle bir şey
Korunmada sonra kimi vücut 6 ay 1 sene korunmuş kendini oyuzden benim oğlumda spraili cikarttim 6 ay olmadı gittim 6 ayda bekle olmazsa gel dediler 7.aya hamileydim şimdi bunda ocakta başladık ama henüz birsey yokBen 30 eşim 29 yaşındayız yani niye bekletiyolar daha zaman ne kadar kıymetli bizim için ama doktorlar için 1 yıl çok önemsiz gibi
İnşallah en yakın zamanda o güzel haberi alırsınızKorunmada sonra kimi vücut 6 ay 1 sene korunmuş kendini oyuzden benim oğlumda spraili cikarttim 6 ay olmadı gittim 6 ayda bekle olmazsa gel dediler 7.aya hamileydim şimdi bunda ocakta başladık ama henüz birsey yok
Sende beraber alcaz o güzel haberi canim insallah burdaİnşallah en yakın zamanda o güzel haberi alırsınızTeşekkür ederim sabah sabah moralim çok bozulmuştu konuşmak iyi geldi biraz
Gün aşırı değerlendiriyor musun canım eğer ki olmuşsa zaten kaçırmamışsındır ama her ay yumurtlama olmayadabilirmiş. Benimde adetten 5 6 gün sonra akıntım başladı sonra durdu bende anlayamadım yani. Uygulamaya göre bugün yumurtlama günü ve sabah ateş ölçtüm dün 36.6ydı bugün 36.8 çıktı bu değerler önemli mi bilmiyorum bendeBenim bu ay yumurtlama da biraz saçmaladı bal çörekotu tarçın kürü yapmıştım 11. Gün akıntılarım başladı ama ovü testi yapmadım 13 ve 14. Günlerde yaptım pike yakındı ama yine de çok koyu değildi çatlama ne zaman oldu bilmiyorum ovü testi kalmamıştı elimde hafif çatlama ağrılarım oldu ama bilmiyorum kafam çok karıştı
Benim hiç bi fikrim yok canım ama benim de vücudum regl olana kadar ciddi belli şekilde ısı artışı oldu yaniyodum resmenKızlar ateşim 36.6 dan 36.8’e çık bu yükseliş önemli mi yoksa ciddi farklar mı olması lazım yumurtlama içinn cevaplar mısınız A aydk N nryyyElizabethBennettt Hayalim kizim ve diğer isimler aklıma gelmedi
Benimdi prolaktin yüksekti 30 çıkmıştı doktor prolaktin çok değişken bi değer 70 80 lerde olsaydı ilaç verirdim ama şimdi gerek yok demişti bende gelecek ay hormon testi vermeyi düşünüyorum tekrarHayalim kizim benimde prolaktinim 27 den 20 ye düştü bi o değerim yüksek biraz herhalde ama gebeliğe engel bir durum yok dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?