Ürolojiye gidiyor değil mi erkek ona göre randevu alalım. Yok çekilmedim yani doktor istemedi öyle bir şey
Aslında onu kadın doğum doktorun yonlendiriyo kafana göre ben sperm ornegi vercem diye gidilirse bilmiyorum evet uroloji

Ben 30 eşim 29 yaşındayız yani niye bekletiyolar daha zaman ne kadar kıymetli bizim için ama doktorlar için 1 yıl çok önemsiz gibi
Korunmada sonra kimi vücut 6 ay 1 sene korunmuş kendini oyuzden benim oğlumda spraili cikarttim 6 ay olmadı gittim 6 ayda bekle olmazsa gel dediler 7.aya hamileydim şimdi bunda ocakta başladık ama henüz birsey yok

Korunmada sonra kimi vücut 6 ay 1 sene korunmuş kendini oyuzden benim oğlumda spraili cikarttim 6 ay olmadı gittim 6 ayda bekle olmazsa gel dediler 7.aya hamileydim şimdi bunda ocakta başladık ama henüz birsey yok
İnşallah en yakın zamanda o güzel haberi alırsınız Teşekkür ederim sabah sabah moralim çok bozulmuştu konuşmak iyi geldi biraz

Gün aşırı değerlendiriyor musun canım eğer ki olmuşsa zaten kaçırmamışsındır ama her ay yumurtlama olmayadabilirmiş. Benimde adetten 5 6 gün sonra akıntım başladı sonra durdu bende anlayamadım yani. Uygulamaya göre bugün yumurtlama günü ve sabah ateş ölçtüm dün 36.6ydı bugün 36.8 çıktı bu değerler önemli mi bilmiyorum bende

Benim hiç bi fikrim yok canım ama benim de vücudum regl olana kadar ciddi belli şekilde ısı artışı oldu yaniyodum resmen ama negatif çıktı diğer kızlar daha iyi bilir tabiki onlar takipte ama bence ısı artışı etkili değil ben her ay bu sekildeyim hatta regl olcam diye artiyo diye düşünürdüm hep

Hayalim kizim benimde prolaktinim 27 den 20 ye düştü bi o değerim yüksek biraz herhalde ama gebeliğe engel bir durum yok dedi doktor
Benimdi prolaktin yüksekti 30 çıkmıştı doktor prolaktin çok değişken bi değer 70 80 lerde olsaydı ilaç verirdim ama şimdi gerek yok demişti bende gelecek ay hormon testi vermeyi düşünüyorum tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…