Valla bende çok emin değilim bu ay başladım. ElizabethBennettt diyor ki regl günü veya önceki gün ateşde düşme olıyor eğer düşmezse gebelik ihtimali var diyor. 36.5 36.4 civarına düşüyormuş ama reglden bir gün önce veya regl günü

Hayalim kizim P Peru123lima kızlar çok üzüldüm kendim kadar hemde. Size regle kadar umut var demek isterdim ama ben bu laflara da artık inanmıyorum.
P Peru123lima bir iki ay daha deneyin bence sonra gidin 1 seneyi geçkindir deniyoruz dersiniz. Ortalamalara göre bebek yapanların ya 3. Ay ya da 9. Ay hamile kaldıklarını söylüyorlar. Gerçi sizin bileceğiniz iş tabiki ama

Hayalim kizim sende kız istiyorsun sanırsam acele etme eninde sonunda olacak

Aşkım ben zaten bu ay rahim filmine gireceğim eşimde sperm testine rabbimin bi bildiği vardır kim bilir evet bi kızımız olmasını çok istiyoruz rabbim geciktiriyosa belki en güzelini nasip edicek bugün hep öyle dedim kendime

Ben şimdi yumurtlama mı takip etmeye çalışıyorum da yükselince yumurtlama olmuş sayılıyormuş sanırım ama henüz akıntı görmedim genelde olurdu bakalım birkaç güne gelir o akıntı ama dünü ve bugünü değerlendireceğim uygulamaya göre bugün yumurtlama günü ateşimde biraz oynama var kaçırmayayım diyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun bakalım
Siz test yaptım deyince kendimi zor tutuyorum bende ama regl olacağını düşünüyorum
Hangi marka yapmıştın testi

Yumurtlamadan sonra başlamıştım ben o yüzden pek bilmiyorum ama yükseliş varsa bencede değerlendir ne olur ne olmaz

Yumurtlamanı takip ettin mi canım ateş ölçerek? Bu arada ben alından ölçtüm hep benim ateş ölçerim tabanca şeklinde olanlardan ondan dil altı falan bakamıyorum. Bence onun önemi yok önemli olan değerlerin değişmesi de bakalım dün değerlendirdim bugünde değerlendireyim belki yumurtlama olacaktır bugünlerde

Valla Chatgpt dil altından öneriyor. Ama alından nasıldır bilmiyorum soralım kendisine hemen

Yumurtlamayı bazal vücut ısısı (BBT) yöntemiyle takip etmek için dikkat etmen gerekenler şöyle:

1. Nasıl ölçülür?
  • Sabah, uyanır uyanmaz, yataktan kalkmadan önce ölçülmeli.
  • Ağızdan, vajinal ya da rektal ölçüm tercih edilmeli (alından ölçüm yeterince hassas değil, yanıltabilir).
  • Aynı saatlerde, aynı termometreyle ölçmelisin.

2. Yumurtlama nasıl anlaşılır?
  • Yumurtlamadan önce bazal ısı genellikle 36.2–36.5°C civarındadır.
  • Yumurtlamadan 1 gün sonra progesteron artışıyla 0.3–0.5°C kadar artar, örneğin 36.7–36.9°C gibi.
  • Bu artış en az 3 gün sürüyorsa, yumurtlama büyük ihtimalle olmuştur.

3. Ne zaman yumurtladığını nasıl bilirsin?
  • Isı yükselmeden 1 gün önce yumurtlama gerçekleşmiş olur.
  • Yani ısı yükselmesini gördüğünde, yumurtlama o gün değil, bir gün önce olmuş demektir.

Ekstra ipucu:
- Grafik tutmak en iyisidir. Her gün not alırsan yumurtlama zamanını daha net yakalayabilirsin.

Civcivimmm

Yumurtlamadan sonra başlamıştım ben o yüzden pek bilmiyorum ama yükseliş varsa bencede değerlendir ne olur ne olmaz
Hımm anladım canım. Ben ne olur ne olmaz diye başladım 5 gündür ölçüyorum 36.6 ydı bugün 36.8 gördüm zaten gün aşırı yapıyorum bu ay ama bu 3 gün her gün yapayım diyorum

Ozaman benim
Teşekkür ederim canım. Ozaman benim 36.6 ydı dün değerlendirdim bugün de 36.8 yani
yumurtlama olmuş diyebilir miyiz ? Bugünde yapayımda kesinleşsin birde takip etmeye devam edeyim

Teşekkür ederim bebişim iyi ki varsın bi ay daha geçsin önümüzdeki ay bı gidelim bakalım doktora ne dicem bu ay sonunda tatil planım var belki iyi gelir

Ozaman benim

Teşekkür ederim canım. Ozaman benim 36.6 ydı dün değerlendirdim bugün de 36.8 yani
yumurtlama olmuş diyebilir miyiz ? Bugünde yapayımda kesinleşsin birde takip etmeye devam edeyim
Evet olmuş muhtemelen ne demek

Teşekkür ederim bebişim iyi ki varsın bi ay daha geçsin önümüzdeki ay bı gidelim bakalım doktora ne dicem bu ay sonunda tatil planım var belki iyi gelir
Tatil bebişi gelsin tatile nereye gidiyorsunuzzzzz

S seraysss77 stres etkili hep ya ben bu süreçte iki kere gittim doktora gebeliğe engel bir şey olmadığını söylüyorlar. Kafa dağıtmak lazım kendi adıma diyim aklım fikrim ful Bebek olmuş

Bu bende işe yaramadı ya. 2 ay denedim 2 ayda da 37lerde adet oldum.

Hakkınızda hayırlısı olsun bakalım
Siz test yaptım deyince kendimi zor tutuyorum bende ama regl olacağını düşünüyorum
Hangi marka yapmıştın testi
Valla ben artik yapmam artık yapmanın manası yok olsa çıkardı boşa para harcıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…