Valla ben artik yapmam artık yapmanın manası yok olsa çıkardı boşa para harcıyoruz
Evet bende yapmıcam regl bekleyeceğim inşallah bi gün erken olurum da kadın doğumda hormon baktırırım diyorum şuan 2026 ya bu grup hamile girelim inşallah

Adetliyim bende 2 gündür ölçmeye başladım kontrol etmek amaçlı 36.2- 36.3 çıktı

Normalde 13 ünde olmam lazım ama gecikebilir de bilmiyorum 5 günüm var ama hiç belirti yok

Gün aşırı yapmaya çalıştık ama çok dikkat etsem bile olmuyor zaten o yüzden çok kasmadım bu ay

Ettim kuzum hep yüksekti ya da ben beceremedim bilmiyorum. Biraz da salmak lazım ya çok yoruldum artık. Zaten bebek varsa çıkıcak bir şekilde kendimizi strese sokuyoruz hep
Haklısın gerçekten bu kadar sıkı takip ettiğimiz için belkide olmuyor ve stres hormonlarımızı etkiliyor

Kozlar az once ovu yaptım innovita pike yakın ama laboquick silik hangisine güvenicem bilemedim

Bu ara geceleri bile konuşmaya başlamışım. Dün senin önerdiğin markayı bulamamıştım gece uyurken internet satışı yok ki falan diyormuşum yani bi gerginlik var da işte. Yan etkisi falan var mı
Hangi marka favron mu kuzum hepsiburadada var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…