Evet bende yapmıcam regl bekleyeceğim inşallah bi gün erken olurum da kadın doğumda hormon baktırırım diyorum şuanValla ben artik yapmam artık yapmanın manası yok olsa çıkardı boşa para harcıyoruz
Ayy inşallah tutarEvet olmuş muhtemelenne demek
AminAyy inşallah tutar
Yumurtlama zamanını da takip ettin mi canım ? Yani adet bittikten sonra takibe başlamak gerekiyorBu bende işe yaramadı ya. 2 ay denedim 2 ayda da 37lerde adet oldum.
Aşkım ben ateş olayımı bilmiyorum ben de öbür ay deneyim demiştim öğrenipKızlar ateşim 36.6 dan 36.8’e çık bu yükseliş önemli mi yoksa ciddi farklar mı olması lazım yumurtlama içinn cevaplar mısınız A aydk N nryyy @ElizabethBennettt @Hayalim kizim ve diğer isimler aklıma gelmedi
Tamam canım benimki tutarsa inşallah sizede umut olurum belki neden olmasın 777Aşkım ben ateş olayımı bilmiyorum ben de öbür ay deneyim demiştim öğrenip
Ettim kuzum hep yüksekti ya da ben beceremedim bilmiyorum. Biraz da salmak lazım ya çok yoruldum artık. Zaten bebek varsa çıkıcak bir şekilde kendimizi strese sokuyoruz hepYumurtlama zamanını da takip ettin mi canım ? Yani adet bittikten sonra takibe başlamak gerekiyor
Aşkım Chatgpt dediklerini yazdım onları dikkate al dil altından dene özellikleAşkım ben ateş olayımı bilmiyorum ben de öbür ay deneyim demiştim öğrenip
Evet ya ister istemez kendimizi strese sokuyoruzS seraysss77 stres etkili hep ya ben bu süreçte iki kere gittim doktora gebeliğe engel bir şey olmadığını söylüyorlar. Kafa dağıtmak lazım kendi adıma diyim aklım fikrim ful Bebek olmuş
3 gün üst üste yüksek çıkarsa evet yumurtlamadan sonra yükseliyormuş ateşşşCanım şimdi dediğinizi okudum dil atından ateş ölçer ile ölçtüm 36.8 çıktı yumurtlama olmuş mu oluyor
Normalde 13 ünde olmam lazım ama gecikebilir de bilmiyorum 5 günüm var ama hiç belirti yokAynı şeyleri yaşamışız. Bu ay bende çörekotu kürü yaptım. Teste 14. gün başladım koyuydu ama pik değildi. Şuan döngümün 27. günü ve hala pik yok. Acaba erken mi yumurtladım? Eğer daha yumurtlama olmadıysa reglim çok gecikecek demektir. Senin sonucunu da merak ettim. Normalde bat ne zaman?
Gün aşırı yapmaya çalıştık ama çok dikkat etsem bile olmuyor zaten o yüzden çok kasmadım bu ayGün aşırı değerlendiriyor musun canım eğer ki olmuşsa zaten kaçırmamışsındır ama her ay yumurtlama olmayadabilirmiş. Benimde adetten 5 6 gün sonra akıntım başladı sonra durdu bende anlayamadım yani. Uygulamaya göre bugün yumurtlama günü ve sabah ateş ölçtüm dün 36.6ydı bugün 36.8 çıktı bu değerler önemli mi bilmiyorum bende
Haklısın gerçekten bu kadar sıkı takip ettiğimiz için belkide olmuyor ve stres hormonlarımızı etkiliyorEttim kuzum hep yüksekti ya da ben beceremedim bilmiyorum. Biraz da salmak lazım ya çok yoruldum artık. Zaten bebek varsa çıkıcak bir şekilde kendimizi strese sokuyoruz hep
İnşallah oluruna bırakırsak olacağına inanıyorumGün aşırı yapmaya çalıştık ama çok dikkat etsem bile olmuyor zaten o yüzden çok kasmadım bu ay
Hangi marka favron mu kuzum hepsiburadada varBu ara geceleri bile konuşmaya başlamışım. Dün senin önerdiğin markayı bulamamıştım gece uyurken internet satışı yok ki falan diyormuşumyani bi gerginlik var da işte. Yan etkisi falan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?