Kozlar az once ovu yaptım innovita pike yakın ama laboquick silik hangisine güvenicem bilemedim
Geçen ay laboquick bu ay innovitia yaptım bak şimdi böyle fark varsa acaba yumurtlama günlerini tutturdugumu sanıp tutturamadigim icinmi olmadiki

Benim ilk 36.6 lardaydı 36.7 gördüm ama bugün ilk kes 36.8 çıktı bakalım takip edeceğim büyük ihtimal olduğunu düşünüyorum bende
Bende bugün sizden gördüm denemek istedim dil artı daha doğru denildiği için ordan baktım 36.8 çıktı bakım yarın yarından sonra da yapıcam inşallah artış olur düşüş olmaz

Kozlar az once ovu yaptım innovita pike yakın ama laboquick silik hangisine güvenicem bilemedim
Of benime başıma geldi geçen ay bu aynı markanın iki farklı kutusundan yaptım biri açık biri pik çıktı şaka gibi ya

Bu süreçte değerlendir kesinlikle
Bugünü mutlaka değerlendiricem
Kendimi motive etmeye çalışıyorum ama bir yandan da yıprannışlık var güzel haber görünce mutlu oluyorum burada inşallah bizde bir gün güzel haberler ile geliriz önümüzdeki salı hormon testi vericem inşallah prolaktinim düşmüştür

Hayır tohumu içsene hergün Prolaktin dengeler nir bardak iç bir tutam kaynat hayır tohumunu biraz ez öyle kaynat

Hayır tohumu içsene hergün Prolaktin dengeler nir bardak iç bir tutam kaynat hayır tohumunu biraz ez öyle kaynat
Onu ilk defa duydum doktor dostinex vermişti onu kullandım 1 ay sonra gelmemi istedi tekrar kana bakıcam baharatçılarda olur demi aç tok farkeder günde bir bardak içsem yeterli mi

Senin değerlerin nasıldı yani sorun var mı hormonel kuzum
Açıkçası ben hiç baktırmadım 2 yılı geçkindir evliyiz son bir yıl korunmayı bırakmıştım 9. Ay gebelik oluştu sonra kürtaj oldum. Üzerinden 4. Ayım şuan.
Geçenlerde dahiliye gidip değerlerime baktırdım folat sınırda çıktı ilaç önermiyorum dedi ama ben aldım. Çünkü kendi araştırmalarım sonucu kese büyümemesi sebebi folik asit eksikliiğiymiş ve gebeyken benim hiç folatıma bakılmamış tsh de 1 küsürken 2.68lere çıkmış gebelik öncesi normal dedi. Regl denk getirebilirsem hormonlara da baktırcam işte

Onu ilk defa duydum doktor dostinex vermişti onu kullandım 1 ay sonra gelmemi istedi tekrar kana bakıcam baharatçılarda olur demi aç tok farkeder günde bir bardak içsem yeterli mi
Burdan al bence baharatçılarda bayat oluyor hep

Eklentiler

• IMG_3965.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 21
Anladım baktır bakalım bi birşey çıkacağını sanmıyorum ben ama için rahat etsin d3k2 kullanıyor musun folik asiti b12 ile alsan en azından 2 ay bi depolar fullensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…