- 21 Haziran 2025
- 939
- 578
- 18
- 23
Buraya atsana ikisinide balımKozlar az once ovu yaptım innovita pike yakın ama laboquick silik hangisine güvenicem bilemedim
Benim ilk 36.6 lardaydı 36.7 gördüm ama bugün ilk kes 36.8 çıktı bakalım takip edeceğim büyük ihtimal olduğunu düşünüyorum bendeCanım şimdi dediğinizi okudum dil atından ateş ölçer ile ölçtüm 36.8 çıktı yumurtlama olmuş mu oluyor
Bu süreçte değerlendir kesinlikleTam canım üç gün bakıcam bklm yükselicek mi alçalıcak mı
Geçen ay laboquick bu ay innovitia yaptım bak şimdi böyle fark varsa acaba yumurtlama günlerini tutturdugumu sanıp tutturamadigim icinmi olmadikiKozlar az once ovu yaptım innovita pike yakın ama laboquick silik hangisine güvenicem bilemedim
Bende bugün sizden gördüm denemek istedim dil artı daha doğru denildiği için ordan baktım 36.8 çıktı bakım yarın yarından sonra da yapıcam inşallah artış olur düşüş olmazBenim ilk 36.6 lardaydı 36.7 gördüm ama bugün ilk kes 36.8 çıktı bakalım takip edeceğim büyük ihtimal olduğunu düşünüyorum bende
Yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsun ?Geçen ay laboquick bu ay innovitia yaptım bak şimdi böyle fark varsa acaba yumurtlama günlerini tutturdugumu sanıp tutturamadigim icinmi olmadiki
Of benime başıma geldi geçen ay bu aynı markanın iki farklı kutusundan yaptım biri açık biri pik çıktı şaka gibi yaKozlar az once ovu yaptım innovita pike yakın ama laboquick silik hangisine güvenicem bilemedim
Bugünü mutlaka değerlendiricemBu süreçte değerlendir kesinlikle
Evet bu ay gebenin günlüğündekini alıp diğer ay favrona geçeyim diyorum bakalım kısmet olursaHangi marka favron mu kuzum hepsiburadada var
İnşallahTamam canım benimki tutarsa inşallah sizede umut olurum belki neden olmasın 777
Senin değerlerin nasıldı yani sorun var mı hormonel kuzumEvet bu ay gebenin günlüğündekini alıp diğer ay favrona geçeyim diyorum bakalım kısmet olursa
Belki hiç yapmam ya bu kadar dikkat ediyoruz bence biraz salmak lazımAşkım Chatgpt dediklerini yazdım onları dikkate al dil altından dene özellikle
Hayır tohumu içsene hergün Prolaktin dengeler nir bardak iç bir tutam kaynat hayır tohumunu biraz ez öyle kaynatBugünü mutlaka değerlendiricem
Kendimi motive etmeye çalışıyorum ama bir yandan da yıprannışlık var güzel haber görünce mutlu oluyorum burada inşallah bizde bir gün güzel haberler ile geliriz önümüzdeki salı hormon testi vericem inşallah prolaktinim düşmüştür
Onu ilk defa duydum doktor dostinex vermişti onu kullandım 1 ay sonra gelmemi istedi tekrar kana bakıcam baharatçılarda olur demi aç tok farkeder günde bir bardak içsem yeterli miHayır tohumu içsene hergün Prolaktin dengeler nir bardak iç bir tutam kaynat hayır tohumunu biraz ez öyle kaynat
Açıkçası ben hiç baktırmadım 2 yılı geçkindir evliyiz son bir yıl korunmayı bırakmıştım 9. Ay gebelik oluştu sonra kürtaj oldum. Üzerinden 4. Ayım şuan.Senin değerlerin nasıldı yani sorun var mı hormonel kuzum
Bende bırakacağım zaten ateş olayı yoruyor aynı saatte yataktan kalkmadan vs vsBelki hiç yapmam ya bu kadar dikkat ediyoruz bence biraz salmak lazım
Burdan al bence baharatçılarda bayat oluyor hepOnu ilk defa duydum doktor dostinex vermişti onu kullandım 1 ay sonra gelmemi istedi tekrar kana bakıcam baharatçılarda olur demi aç tok farkeder günde bir bardak içsem yeterli mi
Bir bardak iç çünkü çokmyüksek degil dengede turmak açısından iç nir bardak istersen sabah akşam içBurdan al bence baharatçılarda bayat oluyor hep
Anladım baktır bakalım bi birşey çıkacağını sanmıyorum ben ama için rahat etsin d3k2 kullanıyor musun folik asiti b12 ile alsan en azından 2 ay bi depolar fullensinAçıkçası ben hiç baktırmadım 2 yılı geçkindir evliyiz son bir yıl korunmayı bırakmıştım 9. Ay gebelik oluştu sonra kürtaj oldum. Üzerinden 4. Ayım şuan.
Geçenlerde dahiliye gidip değerlerime baktırdım folat sınırda çıktı ilaç önermiyorum dedi ama ben aldım. Çünkü kendi araştırmalarım sonucu kese büyümemesi sebebi folik asit eksikliiğiymiş ve gebeyken benim hiç folatıma bakılmamıştsh de 1 küsürken 2.68lere çıkmış gebelik öncesi normal dedi. Regl denk getirebilirsem hormonlara da baktırcam işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?