Diğer değerler normal dedi devit 3 verdi bide haifa
D3k2 mk7 olmalı içinde o yüzden favronun kini al demiştim 2 aya depoları ful yapıyor sonrasında da d3k2 yi asla hayatından çıkarmıyorsun on günde bir alacaksın biliyorsun kanser hücrelerinin oluşmasını engelliyor ve magnezyumla beraber içmelisin 25 yaşından sonra her kadının magnezyum içmesi lazım zaten 6 senedir içiyorum ben düzenli

Anladım baktır bakalım bi birşey çıkacağını sanmıyorum ben ama için rahat etsin d3k2 kullanıyor musun folik asiti b12 ile alsan en azından 2 ay bi depolar fullensin
B12 normal dedi ilaca karşıymış hanımefendi yazmadı bir şey. Bu ay regl denk getirebilirsem baktırcam işte randevu bulmak zor oluyor denk gelmiyor.
Valla bıktım uğraşmaktan da

D2k2 ne oluyor tam olarak

B12 normal dedi ilaca karşıymış hanımefendi yazmadı bir şey. Bu ay regl denk getirebilirsem baktırcam işte randevu bulmak zor oluyor denk gelmiyor.
Valla bıktım uğraşmaktan da
Yazmasın hayatım zaten hastanelerin reçeteledigi şevketin karşıladığı vitaminler çöp üç ay içersin içerken iyi bırak 2 ay sonra değerler yine düşer

İnşallah oluruna bırakırsak olacağına inanıyorum
O da elimizde olmuyor çoğu zaman kafayı başka şeylerle meşgul etmek lazım aslında ben de işe başlayacağım bu hafta muhtemelen haber bekliyorum ama bi belirsizlik içindeyim aynı zamanda reglim e 5 gün kaldı acaba regl mi olcam yoksa bebiş mi var bilmiyorum çok ihtimal vermiyorum aslında ama bebek varsa işe girmeyeceğim gebelik lerim riskli geçiyor çünkü inşallah bi kaç gün daha haber gelmez çünkü bu belirsizliği çözmem lazım önce

Şimdi kargo geldi yeni bi marka sipariş ettim bakalım bu nası çıkacak
Yüzlü aldım bu sefer hahaha her dk yaparım sabah akşam takip edeceğim

Eklentiler

• IMG_3969.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 31
Umarım iyi çıkar ya. Bugün de yaptın mı ovi pik mi çatladı mı ?
Yok aşkım daha yapmadım saat 2 de sıvı alımını bırakıyorum 4 de yapıyorum ama bugünde pik olur sanıyorum hemen çatlamaz ya şöyle bir durum daha var yalnız biliyor musun her zaman pilten sonra beyaza dönmesini bekleriz ya baya silikleşince çatladı deriz yarım ton açılması bile çatlama sayılıyor bazen hala kıprkırmızı dediğimiz durumda çatlayabiliyormuş

Yok o gebenin günlüğündeki ebru hanım bana pikten sınra hafif bile silikleşse çatlama demek demişti.
Ama ben geçen ay şunu farkettim yumurtlama zamanı doktora gittim yumurtan var olgun değil demişti oysaki ovi aşırı pikti. Yani işin özü pik gösterdiğinde bile bence yumurta yeterince olgun olmamış olabiliyor

Nasıl yani anlamadım pik çıktığı an olarak ama 2 farkli testte 2 farklı zaman çıkıyorsa ozaman doğrusu ne zaman kafam karıştı
Çatlamayı diyorum nasıl hesaplıyorsun pilten sonra bariz açılma ile mi

Yumurta son dk ya kadar olgunlaşmayabilir öğlen baker doktor olgunlaşmamış akşama ama olgunlaşır sabaha çatlar yani pik görünce 3 gün ilişki sebebi bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…