Güzel o zaman hayatımEv
Evet benim pik ertesi hemen siliklesiyo
Tek seçenek belki tuplerim tıkalı ondan olmuyo çünkü bütün değerler vs hepsi normalGüzel o zaman hayatım
Evet ama benim tam 3 gün pik oldu 4. Gün çatladı ve ben ilk gün gitmiştim.. bu ebrudan aldığımız testten kaynaklı mı bilemedim acaba. İyi bi test almak lazım belkide bu testler yüzünden kaçırıyoruzYumurta son dk ya kadar olgunlaşmayabilir öğlen baker doktor olgunlaşmamış akşama ama olgunlaşır sabaha çatlar yani pik görünce 3 gün ilişki sebebi bundan
Günahına girmeyim tabi ama ilk aldığım ay gebe kalmıştım ebrudan şimdi iste tutmuyorEvet ama benim tam 3 gün pik oldu 4. Gün çatladı ve ben ilk gün gitmiştim.. bu ebrudan aldığımız testten kaynaklı mı bilemedim acaba. İyi bi test almak lazım belkide bu testler yüzünden kaçırıyoruz
Tamam canım teşkkür ederimBurdan al bence baharatçılarda bayat oluyor hep
Benimde 5 gün pik oldu ama altıncı gün çok çok çok hafif açılma olmuştu hala kıpkırmızıydı o bile çatlama sayılıyor yani bariz açılma beklemeyip çatlamadı sanıp üzülmeler boşaymışEvet ama benim tam 3 gün pik oldu 4. Gün çatladı ve ben ilk gün gitmiştim.. bu ebrudan aldığımız testten kaynaklı mı bilemedim acaba. İyi bi test almak lazım belkide bu testler yüzünden kaçırıyoruz
Alıp kullanmaya başlıycamBir bardak iç çünkü çokmyüksek degil dengede turmak açısından iç nir bardak istersen sabah akşam iç
Sen mutlaka bi göster doktora gebelikte az da olsa olabiliyor bu umarım seninkinde ondan kaynaklıdır normale dönmüştürBirde ben oğlumu doğum yaparken doktor organların yapışmış gel tuplerini bağlayalım demisti ozaman daha küçüktüm istemedim acaba tuplerimde yakışıklım vardı onumu kaydetti öyle diyerek acaba kaç gündür aklıma o takiliyo
Bu ay regl olunca rahim filmi cekincem doktor istemisti bakalim ozaman belli olur artikSen mutlaka bi göster doktora gebelikte az da olsa olabiliyor bu umarım seninkinde ondan kaynaklıdır normale dönmüştür
Aynen bende...Seni çok iyi anlıyorum duygularımın tercümanı oldun resmen ruh gibi dolanıyorum ortalıkta
Bağışıklığımız da düşüyor böyle zamanlarda... Umarım bu çektiğimiz acıları unutturacak bir annelik duygusu yaşarız tez zamanda. O zamana kadar kendimize iyi bakmamız lazımSanırım şuan tam bu durumdayım bugün hiç bir şey yapmadığım halde o kadar yorgunum ki dudaklarımın her yeri uçuk içinde ve hepsi sabahtan beri testlerle ugraşıp düşünmekten oldu. Kolumu kaldıracak halim kalmadı. Rabbim geciktiriyorsa güç versin artık
SarılalımŞuan size sarılmayı çok isterdim
Ama lütfen umudunuzu kaybetmeyin, herkesin bir zamanı var ve biz de zamanımızı bekliyoruz sadece… öyle demeyin lütfen evren belki size iyilik yapıyordur. Belki en güzelini hazırlıyordur. Hep şunu düşünürüm hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip olsun isterim. Çünkü aksini hiç birimiz kaldıramayız. Çocuğum hayatımın sınavı olsun istemem, allahın gücüne gitmesin ama bana iyi gelmeyecekse olmayadabilir diyorum. Çocuk sahibi olamamayı eksiklik olarak görmüyorum siz de görmeyin.dilerim en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklısı nasip olur hepimize
Evet Ashwagandha duydum almak da istiyorum ama Türkiyede satılmıyor diye biliyorum, Amazondan alayım dedim o zaman da reçete istiyorlar gümrükte, reçete istedim doktorlardan yazmadılar. O yüzden alamadım. Yoksa çok isterim almayı.Estaifrullah ne kusuru burada aile gibi olduk yazdıkça yalnızlığımızı azaltıyoruz seni anlıyorum aynı duyguları paylaşıyorum sorunun var mı bilmiyorum ama tevekkül allahtan sürecimi anlatsam ağlarsın sakın bu mod ile bu süreçte ilerleme çünkü moral hormonları inanılmaz etkiliyor başedeyorsan bu stres ile senin sakinleştirecek bir takviye alabilirsin Ashwagandha mesela
İnşallahBende bugün sizden gördüm denemek istedim dil artı daha doğru denildiği için ordan baktım 36.8 çıktı bakım yarın yarından sonra da yapıcam inşallah artış olur düşüş olmaz
Amin inşallah. Bende dün dışarıda bi adamın çocuğuna vurduğunu gördüm o kadar içim parçalandı ki. Bizler burda neler düşünüp nelerle uğraşırken onlara kavuşmak için can atarken milletin yaptığına bak diye tutamadım kendimi. Hata olmasın ama bunlara veriyor işte dedim içimden tutamadım. Umarım sağlıkla kolaylıkla biran önce bizde kavuşuruzAynen bende...
Bağışıklığımız da düşüyor böyle zamanlarda... Umarım bu çektiğimiz acıları unutturacak bir annelik duygusu yaşarız tez zamanda. O zamana kadar kendimize iyi bakmamız lazım
Sarılalımevet tabiki hayırlısıyla sağlıkla gelsin, güzel bir kaderle gelsin bebeklerimiz. Ben de hep bunu isterim. Zaten tek isteğim bu... olsun ama sağlıklı olsun. Tabi ki olmamasını eksiklik olarak görmüyorum, ama ben 4 bebek kaybettiğim için üstelik en sonuncusunu 21.haftamda kaybettiğim için sanki sevdiğim bir insanı benden alıp götürmüşler, hasret kalmışım onu görmeye tanışmaya sevmeye diye, ona kavuşmak istiyorum artık. Yüzünü bile göremedim, dokunamadım. Yani kavuşmak istiyorum sadece ona... sırf anne olmak için bir statü kazanmak için değil, "benim de çocuğum olsun" değil, ben sadece sevdiğim ve benim olan insanı görmek istiyorum, sarılmak istiyorum o kadar. Ama benden birisi almış götürmüş, canımdan can koparmış gibi hissediyorum. Aldılar bedenimden kızımı 5 ayındayken. Ben sadece kızımı istiyorum
Evet Ashwagandha duydum almak da istiyorum ama Türkiyede satılmıyor diye biliyorum, Amazondan alayım dedim o zaman da reçete istiyorlar gümrükte, reçete istedim doktorlardan yazmadılar. O yüzden alamadım. Yoksa çok isterim almayı.
Moral bozmamaya o kadar gayret ediyorum ki. Ay içinde de iyi olmaya çalışıyorum. Ama bir an geliyor artık canım o kadar yanıyor ki, dayanamıyorum. Dün mesela eşimin dükkanındaydım, küçük bebekleri görünce onlar gittikten sonra arkaya geçtim ve sinir boşalması oldu bende, hüngür-hüngür ağlamaya başladım, eşim sakinleştiremedi beni ve bu saatlerce sürdü. Bir cinnet krizi geçirdim diyebilirim, hala kendimi toparlayamadım çünkü. Gece saat 1-e kadar durmadan ağladım. Sustum, yine ağladım. Kendimi tanıyamıyorum artık.
ahahahha kız bunlar ney kızzzzz ben kafayı yicem ha
Güzel haberler bizede umut oluyor gerçekten. Bende adet olursam umarım olmam adetin 2. Gün gideceğim kanları vereceğim daha doğru sonuç vereceğini düşünüyorum Estradiol biraz düşük geliyor benimde ama doğru zamanda verilmemiştiBugünü mutlaka değerlendiricem
Kendimi motive etmeye çalışıyorum ama bir yandan da yıprannışlık var güzel haber görünce mutlu oluyorum burada inşallah bizde bir gün güzel haberler ile geliriz önümüzdeki salı hormon testi vericem inşallah prolaktinim düşmüştür
Senin hormon sorunun ne kuzum ?Aynen bende...
Bağışıklığımız da düşüyor böyle zamanlarda... Umarım bu çektiğimiz acıları unutturacak bir annelik duygusu yaşarız tez zamanda. O zamana kadar kendimize iyi bakmamız lazım
Sarılalımevet tabiki hayırlısıyla sağlıkla gelsin, güzel bir kaderle gelsin bebeklerimiz. Ben de hep bunu isterim. Zaten tek isteğim bu... olsun ama sağlıklı olsun. Tabi ki olmamasını eksiklik olarak görmüyorum, ama ben 4 bebek kaybettiğim için üstelik en sonuncusunu 21.haftamda kaybettiğim için sanki sevdiğim bir insanı benden alıp götürmüşler, hasret kalmışım onu görmeye tanışmaya sevmeye diye, ona kavuşmak istiyorum artık. Yüzünü bile göremedim, dokunamadım. Yani kavuşmak istiyorum sadece ona... sırf anne olmak için bir statü kazanmak için değil, "benim de çocuğum olsun" değil, ben sadece sevdiğim ve benim olan insanı görmek istiyorum, sarılmak istiyorum o kadar. Ama benden birisi almış götürmüş, canımdan can koparmış gibi hissediyorum.
Evet Ashwagandha duydum almak da istiyorum ama Türkiyede satılmıyor diye biliyorum, Amazondan alayım dedim o zaman da reçete istiyorlar gümrükte, reçete istedim doktorlardan yazmadılar. O yüzden alamadım. Yoksa çok isterim almayı.
Moral bozmamaya o kadar gayret ediyorum ki. Ay içinde de iyi olmaya çalışıyorum. Ama bir an geliyor artık canım o kadar yanıyor ki, dayanamıyorum. Dün mesela eşimin dükkanındaydım, küçük bebekleri görünce onlar gittikten sonra arkaya geçtim ve sinir boşalması oldu bende, hüngür-hüngür ağlamaya başladım, eşim sakinleştiremedi beni ve bu saatlerce sürdü. Bir cinnet krizi geçirdim diyebilirim, hala kendimi toparlayamadım çünkü. Gece saat 1-e kadar durmadan ağladım. Sustum, yine ağladım. Kendimi tanıyamıyorum artık.
Evet o kadar nankörlük yapanlar ki, bazen ben de sinir oluyorum. Görümcem bile sigara alköl kullanarak uyku düzeni yokken 37 yaşında ilk denemede hamile kaldı sapasağlam çocuk doğurdu, ilk kucağına verdiklerinde ne hissettin sordum, "off buna ben nasıl bakıcam" diye düşünmüş ve bebekten tiksinmiş.Amin inşallah. Bende dün dışarıda bi adamın çocuğuna vurduğunu gördüm o kadar içim parçalandı ki. Bizler burda neler düşünüp nelerle uğraşırken onlara kavuşmak için can atarken milletin yaptığına bak diye tutamadım kendimi. Hata olmasın ama bunlara veriyor işte dedim içimden tutamadım. Umarım sağlıkla kolaylıkla biran önce bizde kavuşuruz
Bende çalışıyorum aslında ama yine aklımın köşesinde bir yerde duruyorO da elimizde olmuyor çoğu zaman kafayı başka şeylerle meşgul etmek lazım aslında ben de işe başlayacağım bu hafta muhtemelen haber bekliyorum ama bi belirsizlik içindeyim aynı zamanda reglim e 5 gün kaldı acaba regl mi olcam yoksa bebiş mi var bilmiyorum çok ihtimal vermiyorum aslında ama bebek varsa işe girmeyeceğim gebelik lerim riskli geçiyor çünkü inşallah bi kaç gün daha haber gelmez çünkü bu belirsizliği çözmem lazım önce
Daha bunlar birşey mi her sabah d3k2 magnezyum kahvaltıdan önce kahvaltıyla omega3 kahvaltıdan sonra folik asit b12 akşam demir ve Q10ahahahha kız bunlar ney kızzzzz ben kafayı yicem ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?