Yumurta son dk ya kadar olgunlaşmayabilir öğlen baker doktor olgunlaşmamış akşama ama olgunlaşır sabaha çatlar yani pik görünce 3 gün ilişki sebebi bundan
Evet ama benim tam 3 gün pik oldu 4. Gün çatladı ve ben ilk gün gitmiştim.. bu ebrudan aldığımız testten kaynaklı mı bilemedim acaba. İyi bi test almak lazım belkide bu testler yüzünden kaçırıyoruz

Günahına girmeyim tabi ama ilk aldığım ay gebe kalmıştım ebrudan şimdi iste tutmuyor

Birde ben oğlumu doğum yaparken doktor organların yapışmış gel tuplerini bağlayalım demisti ozaman daha küçüktüm istemedim acaba tuplerimde yakışıklım vardı onumu kaydetti öyle diyerek acaba kaç gündür aklıma o takiliyo

Benimde 5 gün pik oldu ama altıncı gün çok çok çok hafif açılma olmuştu hala kıpkırmızıydı o bile çatlama sayılıyor yani bariz açılma beklemeyip çatlamadı sanıp üzülmeler boşaymış

Sen mutlaka bi göster doktora gebelikte az da olsa olabiliyor bu umarım seninkinde ondan kaynaklıdır normale dönmüştür

Seni çok iyi anlıyorum duygularımın tercümanı oldun resmen ruh gibi dolanıyorum ortalıkta
Aynen bende...

Bağışıklığımız da düşüyor böyle zamanlarda... Umarım bu çektiğimiz acıları unutturacak bir annelik duygusu yaşarız tez zamanda. O zamana kadar kendimize iyi bakmamız lazım

Sarılalım evet tabiki hayırlısıyla sağlıkla gelsin, güzel bir kaderle gelsin bebeklerimiz. Ben de hep bunu isterim. Zaten tek isteğim bu... olsun ama sağlıklı olsun. Tabi ki olmamasını eksiklik olarak görmüyorum, ama ben 4 bebek kaybettiğim için üstelik en sonuncusunu 21.haftamda kaybettiğim için sanki sevdiğim bir insanı benden alıp götürmüşler, hasret kalmışım onu görmeye tanışmaya sevmeye diye, ona kavuşmak istiyorum artık. Yüzünü bile göremedim, dokunamadım. Yani kavuşmak istiyorum sadece ona... sırf anne olmak için bir statü kazanmak için değil, "benim de çocuğum olsun" değil, ben sadece sevdiğim ve benim olan insanı görmek istiyorum, sarılmak istiyorum o kadar. Ama benden birisi almış götürmüş, canımdan can koparmış gibi hissediyorum.

Evet Ashwagandha duydum almak da istiyorum ama Türkiyede satılmıyor diye biliyorum, Amazondan alayım dedim o zaman da reçete istiyorlar gümrükte, reçete istedim doktorlardan yazmadılar. O yüzden alamadım. Yoksa çok isterim almayı.
Moral bozmamaya o kadar gayret ediyorum ki. Ay içinde de iyi olmaya çalışıyorum. Ama bir an geliyor artık canım o kadar yanıyor ki, dayanamıyorum. Dün mesela eşimin dükkanındaydım, küçük bebekleri görünce onlar gittikten sonra arkaya geçtim ve sinir boşalması oldu bende, hüngür-hüngür ağlamaya başladım, eşim sakinleştiremedi beni ve bu saatlerce sürdü. Bir cinnet krizi geçirdim diyebilirim, hala kendimi toparlayamadım çünkü. Gece saat 1-e kadar durmadan ağladım. Sustum, yine ağladım. Kendimi tanıyamıyorum artık.

A aydk günlük rutinim vitaminler dışında

Eklentiler

• IMG_3971.webp
    90,4 KB · Görüntüleme: 26
Amin inşallah. Bende dün dışarıda bi adamın çocuğuna vurduğunu gördüm o kadar içim parçalandı ki. Bizler burda neler düşünüp nelerle uğraşırken onlara kavuşmak için can atarken milletin yaptığına bak diye tutamadım kendimi. Hata olmasın ama bunlara veriyor işte dedim içimden tutamadım. Umarım sağlıkla kolaylıkla biran önce bizde kavuşuruz

Güzel haberler bizede umut oluyor gerçekten. Bende adet olursam umarım olmam adetin 2. Gün gideceğim kanları vereceğim daha doğru sonuç vereceğini düşünüyorum Estradiol biraz düşük geliyor benimde ama doğru zamanda verilmemişti

Senin hormon sorunun ne kuzum ?

Evet o kadar nankörlük yapanlar ki, bazen ben de sinir oluyorum. Görümcem bile sigara alköl kullanarak uyku düzeni yokken 37 yaşında ilk denemede hamile kaldı sapasağlam çocuk doğurdu, ilk kucağına verdiklerinde ne hissettin sordum, "off buna ben nasıl bakıcam" diye düşünmüş ve bebekten tiksinmiş.
Böylelerine kısmet oluyor işte. Böyle bir adaletsiz hayat.

Bende çalışıyorum aslında ama yine aklımın köşesinde bir yerde duruyor Umarım gebesindir ve bunların hiç birine ihtiyaç duymazsın

ahahahha kız bunlar ney kızzzzz ben kafayı yicem ha
Daha bunlar birşey mi her sabah d3k2 magnezyum kahvaltıdan önce kahvaltıyla omega3 kahvaltıdan sonra folik asit b12 akşam demir ve Q10 haftada 3 selenyum bir dolu bir boş çinko ve c vitamini günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…