ElizabethBennettt bizde 30 yaşındayız benim bi kürtajım var mart ayında 9 ay sonra olmuştu şimdi tekrar başladık işte 3 ay olacak
Acaba gebelik mi yapsan? Pcos var mıydı? Bir gebenin günlüğü 3 günü geçerse ovilasyon gebelik yapın diyor.. pcos varsa da olabilir ama.

Allah Allah çok garip ya , bu ay hep böyle mi çıktı ovulasyon , gebelik testi yap diyesim geldi benim yaş 27 aşkım 7-8 aydır deniyoruz diyebilirim yani adam akıllı olarak

Kiz yok yaa reglim 11 inde bitti teste basladim 12 sinde. 4 gun silik cikti 16-17-18-19 pik cikiyor anlamadim ki. Hamilelik olamaz pcos da yok bende. Sabir cekiyorum aksam tekrar yaparim bakalim catlayacak mi yoksa ben catlayacam.

27 yas gayet gencsiniz o zaman onumuzdeki bir iki ay daha deneyin olmazsa esiniz bi doktora gitsin. 30 dan gencsiniz daha bu aylarda olacak bence icime doguyor

İste pcos falan yok canim benim. Sonradan bu ay cikan bisey olabilir mi bu pcos onu bilemem ama adetlerim hep duzenlidir benim. Gebelik nasil olsun ki ya adam akilli regl oldum 1 hafta once bitti

ElizabethBennettt agzından bal damlıyor yani o sayfa öyle öneriyor bide havuç ye çatlamaya yardımcı oluyormuş. Ama bence bi test yap derim benim annem 4 ay regl oldu hamile olduğunu 5. Ay öğrenmişti en küçük kardeşimde pcos yoksa bu işte bi yanlışlık var

Yapayim bi test de emin olayim bari seni mi kiracamm

Aşkı. İşte diyorum ya eşim gitti sorun yok

Kızlar fotoğraf yüklüyorum netliği düşer mi bilmiyorum ama çıplak gözle net görülüyor. Testten sonraki 6. Dakikada çektim fotoğrafı. Reglime 5 gün var test awox erken gebelik trendyoldan söyledim. Yalancı cıkarma ihtimali var mı? Gecen ay da silik görüp heveslenmiştim çünkü Gecen ay da prodoctor yapmıştım

Eklentiler

• IMG_5485.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 36

Gercekten cizgi var gorunuyor ama gecen yalanci pozitif gorenlerdenim ben de en iyisi kan verin insallah vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…