Evet öyle malesef kimi ister bulamaz kimi bulur kıymet bilemez işte çocukken annem çok döverdi bizi hep derdim ben büyüyüp çocuğum olduğunda hiç dovmuycem diye çok şükür büyüdüler 1 kez vurmadım rabbimin emaneti onlar ya rabbim bi an önce se hepinizin kucağını doldursun ozanan insalah burda olurumda görürüm o günleri en kısa zamanda

Senin hormon sorunun ne kuzum ?
Bir hormon sorunum yok ki, tahliller hep normal çıkıyor. AMH da 2.43. Birtek HSG kaldı onu da bu ay çektireceğim. Birde genel check-up yaptıracağım. Hep bende ferritin düşük çıkıyor yani sınırda. Sana soracaktım bunu, ferritin için en iyi takviye markası hangisi ve sence iyi demir emilimi için neyle birlikte içmem lazım ilacı, hangi zaman aralığında? C vitamini ile birlikte içilirken iyi emilim sağlanıyor diye biliyorum da...
Şuan hiçbir takviye almıyorum, durdurdum 1 aydır.

Daha bunlar birşey mi her sabah d3k2 magnezyum kahvaltıdan önce kahvaltıyla omega3 kahvaltıdan sonra folik asit b12 akşam demir ve Q10 haftada 3 selenyum bir dolu bir boş çinko ve c vitamini günlük
Hey maşallahhhh.. sizde hormon sorunu var mıydı ne zamandır deniyorsunuz

Daha bunlar birşey mi her sabah d3k2 magnezyum kahvaltıdan önce kahvaltıyla omega3 kahvaltıdan sonra folik asit b12 akşam demir ve Q10 haftada 3 selenyum bir dolu bir boş çinko ve c vitamini günlük
Valla ben unuturum bu kadar içemem

Kiz
Kiz hicmi miden bulanmiyo okadar şeyi içerken

Evet gerçekten adaletsiz

Sen daha önce gebelik yaşamışsın hsg ye gerek var mı ? Bak senin yerinde olmak için herşeyimi verirdim hamile kalabiliyorsun hiç stres yapma sen şu bendeki macundan al türkiden getirriyorum bende adet olur olmaz rezene kaynat iç 12 gün boyunca birde şu demiri al bu demir mide yanması yapmaz 0 yan etki 3 ay kullan git test var bana yaz teşekkürler diye doktorunda sorsun ne yaptın nasıl böyle yükselebilir diye sonrada artık demiri haftada bir almaya devam et 6 aya kadar ve bu markanın magnezyum ve d3k2 sini de al sabah aç karnına iki magnezyumu aynı anda içiyorsun kahvaltıya zeytinle başla ortadan böl içine kilona göre 60 kiloyadma 6 damla damlat ye sonra kahvaltını yap demiri de yemekten 2 saat sonra iç istersen akşam yemekten önce iç ve tomris hanım macunu ye sabah akşam aç karnına rezeneyi de adet başladığı gün her gün kaynatıp bir bardak içeceksin 12 gün sonra bırakıyorsun diğer adet döngünde de aynı devam inşallah 2 döngümgörmeden güzel haberini alırız stresi de bırak ağlamak felan yok hamile kalabiliyorsun bu nimete şükret

Eklentiler

• IMG_3972.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 41
Kiz
Kiz hicmi miden bulanmiyo okadar şeyi içerken
Mecbur olunca içiyorsun yoksa bıktım ben bu rutini 1,5 senedir içiyorum öyle sabırla ve istikrarla imkansızı başardım ama elhamdulillah inşallah darısı gebeliğime ben gebe kalırsam zaten bu mucize olur

Sende ki macun ne? Neye yarıyor kız

Sende ki macun ne? Neye yarıyor kız
Aşkım gebe kalmaya çikolata kisti miyom vs aklına ne gelirse çok faydalı kuzenim 3 kavanozda milyonları kistleri yok oldu doktor inanamadı sonra bende başladım daha yeni geldi bana bu macun bu ay başladım teyzem türliyedne gelirken getirdi saolsun 3 kavanoz

Tomris hatun macunu demi bakıcam bende

Sende şu rezeneyi yap bak mutlaka adet olunca başla 12 gün iç hergün bu da İran’da hamile kalamayan ama sorunu olmayan kadınlara içiriliypr hepsi öyle gebe kalıyor iki üç ay içip dene aynı sayfadan al rezeneyi de ben burda marketlerde var bio ondan aldım

Keten tohumu yagıda al sayfadan bir kaşık ondan içip sabah üstüne bunu yiyorsun unutma akşam sadece bunu yiceksin keten tohumu yağı sadaece sabah önde onu üstüne madunu şeklinde

Eklentiler

• IMG_3974.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 33
Bundan da almayı düşünüyorum ikisi fazla olmaz demi
Sen bu macundan al sorunun yok senin 3 ay bi ye bakalım baktın ikinci kavanozda gebesin yorumları da felan oku incele sonra gel karar verelim aşkım

Sen bu macundan al sorunun yok senin 3 ay bi ye bakalım baktın ikinci kavanozda gebesin yorumları da felan oku incele sonra gel karar verelim aşkım
O zaman sen bana ebrudan o vitaminleri alma diyprsun?
Yani Tomris macunu sabah akşam
Kerem tohumu yağı sabahları macundan önxe
Ve adet başlangıcından itibaren 12 gün boyunca bir fincan rezene çayı ?
Unuturum ben yazayım da ss alırım. Doğru değil mi folik ve devit3 devam

Keten tohumu Kerem değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…