Hayır alma demiyorum incele diyorum git macunu incele yorumları oku bir gebenin vitaminin içeriği se güzel kötü demiyorum sen zaten d3k2 ve magnezyum kullanıyorsun bunu gebe kalmak isteyen her kadın zaten biliyor mecbur kullanacak yanı sıra hangisini denemek istersen sana kalmış

Ben anladım merak etme berbat yazmakta üstüme yoktur bu işin vakkosu oldum Arapça yaz onuda anlarım
anladım aşkım bende şey soruyorum hepsini beraber kullansam macundur o vitaminlerdir fazla olmaz değil mi

Ay kızlar alakasız ama herkes nereli yaşlar kaç aile gibi olduk burada merak ettim :)

Olmaz olmaz merak etme tüm tuşlara bas
Keten tohumu yağını yumurtlamaya kadar diyor acaba burdan aktarlardan eczanelerden baksam macunla bulur muyum ki kargo beklemeye sinir oluyorum da

Eklentiler

• IMG_1933.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 20
Seni tanımam ne kadar büyük şans bebeğim çok sağol yaa bu bilgileri doktora parasıyla sorsam vermez çok teşekkür ederim
Peki koenzim QH? Balık yağı?
Folik asit de en son metilfolat içiyordum, çok farkedermi? ondan önce folidoce yazmıştı doktor bana

Keten tohumu yağını yumurtlamaya kadar diyor acaba burdan aktarlardan eczanelerden baksam macunla bulur muyum ki kargo beklemeye sinir oluyorum da
Hayatım bulamazsın o macunu o adam yapıyor o adam Türkiye’de o sayfadaki ürünlerin hepsini yüzde yüz doğal yetiştiren tek kişi ve keyen tohumu yağını hergün bir kaşık almanın bir zararı yok merak etme yapay zekaya bakma sen

Tamam bebek teşekkür ederim çok sağol. Sende kendinden bahset bakimmm

Harikasın methyl folate formu içilmeli zaten ama doktorun yazdıklarını içme elimdekileri bitince söylediğim markadan al vitaminlerini balık yağı ifos onaylı olmalı epa dha yüksek olmalı yani ifos onaylı değilse çöptür boşa paranızı çöpe atmayın favronunki ifos onaylı zaten Q10 da resimdeki

Eklentiler

• IMG_3975.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 18
Beni evlat edinir misin oraya yerleşeyim bende
Kuzum şey yapın 2026 da yeni onandı işçi alımı olacak İtalya bunu ilk defa yapıyor çok mükemmel bir fırsat
başkonsolosluğun sitesinde IDATAdan bilgi alabilirsiniz arayın görüşün . Öncelikle vasıfsız işçilerle pek bir işleri yok vasıf'a bakıyorlar.
Yapmanız gereken Türkiye'den İtalya'da linkedinden bakıp iş bulup onay aldıktan sonra davet ile gidilebilir bu kontenjana başvurulup. Ya da iş arama vizesine bu kontenjan için başvurup gidip orada da iş sözleşmesi yapabilir. Olay siz de bitiyor yani ve 2026'dan itibaren başlayacak

Özellikle gebeler fizyoterepistler vs ve bir sürü iş 2026 ya kadar hergün kontrol edin linkedinden iş ilanlarını şirketler her ay alım yapar mutlaka çiftçilik vs de çok isteniyor

Valla ben çok isterim eşim askeri personel bilemiyorum ama bunu bi takip edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…