Hayır alma demiyorum incele diyorum git macunu incele yorumları oku bir gebenin vitaminin içeriği se güzel kötü demiyorum sen zaten d3k2 ve magnezyum kullanıyorsun bunu gebe kalmak isteyen her kadın zaten biliyor mecbur kullanacak yanı sıra hangisini denemek istersen sana kalmışO zaman sen bana ebrudan o vitaminleri alma diyprsun?
Yani Tomris macunu sabah akşam
Kerem tohumu yağı sabahları macundan önxe
Ve adet başlangıcından itibaren 12 gün boyunca bir fincan rezene çayı ?
Unuturum ben yazayım da ss alırım. Doğru değil mifolik ve devit3 devam
Ben anladım merak etme berbat yazmakta üstüme yoktur bu işin vakkosu oldum Arapça yaz onuda anlarımKeten tohumuKerem değil
Ben anladım merak etme berbat yazmakta üstüme yoktur bu işin vakkosu oldum Arapça yaz onuda anlarım
Olmaz olmaz merak etme tüm tuşlara basanladım aşkım bende şey soruyorum hepsini beraber kullansam macundur o vitaminlerdir fazla olmaz değil mi
Mersinliyim orda yaşıyorum 24 e giricem ekimde hastanede çalışıyorum 2 yıllık evliyim sende tanıt kendinii amaAy kızlar alakasız ama herkes nereli yaşlar kaç aile gibi olduk burada merak ettim :)
Keten tohumu yağını yumurtlamaya kadar diyorOlmaz olmaz merak etme tüm tuşlara bas
Bende ankaralıyım ama Konya da yaşıyoruz eşimin işinden dolayı sonrası bilinmezAy kızlar alakasız ama herkes nereli yaşlar kaç aile gibi olduk burada merak ettim :)
Seni tanımam ne kadar büyük şans bebeğim çok sağol yaa bu bilgileri doktora parasıyla sorsam vermez çok teşekkür ederimSen daha önce gebelik yaşamışsın hsg ye gerek var mı ? Bak senin yerinde olmak için herşeyimi verirdim hamile kalabiliyorsun hiç stres yapma sen şu bendeki macundan al türkiden getirriyorum bende adet olur olmaz rezene kaynat iç 12 gün boyunca birde şu demiri al bu demir mide yanması yapmaz 0 yan etki 3 ay kullan git test var bana yaz teşekkürler diye doktorunda sorsun ne yaptın nasıl böyle yükselebilir diye sonrada artık demiri haftada bir almaya devam et 6 aya kadar ve bu markanın magnezyum ve d3k2 sini de al sabah aç karnına iki magnezyumu aynı anda içiyorsun kahvaltıya zeytinle başla ortadan böl içine kilona göre 60 kiloyadma 6 damla damlat ye sonra kahvaltını yap demiri de yemekten 2 saat sonra iç istersen akşam yemekten önce iç ve tomris hanım macunu ye sabah akşam aç karnına rezeneyi de adet başladığı gün her gün kaynatıp bir bardak içeceksin 12 gün sonra bırakıyorsun diğer adet döngünde de aynı devam inşallah 2 döngümgörmeden güzel haberini alırız stresi de bırak ağlamak felan yok hamile kalabiliyorsun bu nimete şükret
Hayatım bulamazsın o macunu o adam yapıyor o adam Türkiye’de o sayfadaki ürünlerin hepsini yüzde yüz doğal yetiştiren tek kişi ve keyen tohumu yağını hergün bir kaşık almanın bir zararı yok merak etme yapay zekaya bakma senKeten tohumu yağını yumurtlamaya kadar diyoracaba burdan aktarlardan eczanelerden baksam macunla bulur muyum ki kargo beklemeye sinir oluyorum da
Tamam bebek teşekkür ederim çok sağol. Sende kendinden bahset bakimmmHayatım bulamazsın o macunu o adam yapıyor o adam Türkiye’de o sayfadaki ürünlerin hepsini yüzde yüz doğal yetiştiren tek kişi ve keyen tohumu yağını hergün bir kaşık almanın bir zararı yok merak etme yapay zekaya bakma sen
Harikasın methyl folate formu içilmeli zaten ama doktorun yazdıklarını içme elimdekileri bitince söylediğim markadan al vitaminlerini balık yağı ifos onaylı olmalı epa dha yüksek olmalı yani ifos onaylı değilse çöptür boşa paranızı çöpe atmayın favronunki ifos onaylı zaten Q10 da resimdekiSeni tanımam ne kadar büyük şans bebeğim çok sağol yaa bu bilgileri doktora parasıyla sorsam vermez çok teşekkür ederim
Peki koenzim QH? Balık yağı?
Folik asit de en son metilfolat içiyordum, çok farkedermi? ondan önce folidoce yazmıştı doktor bana
Umarım canım ama benim için yüzde 1 ihtimal falan yani yüzde 99 ihtimal regl olcam gibiBende çalışıyorum aslında ama yine aklımın köşesinde bir yerde duruyorUmarım gebesindir ve bunların hiç birine ihtiyaç duymazsın
Kızlar ben İtalya’da yaşıyorum aslen sivaslıyım benimde Kedim var :)Tamam bebek teşekkür ederim çok sağol. Sende kendinden bahset bakimmm
Kız ne şanslısın Mersin çok güzel şehirMersinliyim orda yaşıyorum 24 e giricem ekimde hastanede çalışıyorum 2 yıllık evliyim sende tanıt kendinii ama
Beni evlat edinir misin oraya yerleşeyim bendeKızlar ben İtalya’da yaşıyorum aslen sivaslıyım benimde Kedim var :)
Kuzum şey yapın 2026 da yeni onandı işçi alımı olacak İtalya bunu ilk defa yapıyor çok mükemmel bir fırsatBeni evlat edinir misin oraya yerleşeyim bende
Özellikle gebeler fizyoterepistler vs ve bir sürü iş 2026 ya kadar hergün kontrol edin linkedinden iş ilanlarını şirketler her ay alım yapar mutlaka çiftçilik vs de çok isteniyorKuzum şey yapın 2026 da yeni onandı işçi alımı olacak İtalya bunu ilk defa yapıyor çok mükemmel bir fırsat
başkonsolosluğun sitesinde IDATAdan bilgi alabilirsiniz arayın görüşün . Öncelikle vasıfsız işçilerle pek bir işleri yok vasıf'a bakıyorlar.
Yapmanız gereken Türkiye'den İtalya'da linkedinden bakıp iş bulup onay aldıktan sonra davet ile gidilebilir bu kontenjana başvurulup. Ya da iş arama vizesine bu kontenjan için başvurup gidip orada da iş sözleşmesi yapabilir. Olay siz de bitiyor yani ve 2026'dan itibaren başlayacak
Valla ben çok isterim eşim askeri personel bilemiyorum ama bunu bi takip edeyimKuzum şey yapın 2026 da yeni onandı işçi alımı olacak İtalya bunu ilk defa yapıyor çok mükemmel bir fırsat
başkonsolosluğun sitesinde IDATAdan bilgi alabilirsiniz arayın görüşün . Öncelikle vasıfsız işçilerle pek bir işleri yok vasıf'a bakıyorlar.
Yapmanız gereken Türkiye'den İtalya'da linkedinden bakıp iş bulup onay aldıktan sonra davet ile gidilebilir bu kontenjana başvurulup. Ya da iş arama vizesine bu kontenjan için başvurup gidip orada da iş sözleşmesi yapabilir. Olay siz de bitiyor yani ve 2026'dan itibaren başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?