Kizlar turkiyeye geldim cok bakamadimm ne durumdasiniz gelisme var miii ben cuma gunu doktora gidicem burda bakalim hayirlisi
Kız sen nerelerdesin nasıl geçti düğün ? Keyfin nasıl umarım doktor kontrolün güzel geçer bizde herkes stabil bıraktığın gibiyiz

Kız sen nerelerdesin nasıl geçti düğün ? Keyfin nasıl umarım doktor kontrolün güzel geçer bizde herkes stabil bıraktığın gibiyiz

Dugune daha var kuzum valla tatile geldim tekirdaga bikac gun kafami dagitiyorum cok iyi geldi acayip stres yapmisim.

Bence her şeyi bıraksak iyi ya
Yapma yapma ben yaptım boyumun ölçüsünü aldım dün son 3 benimde

Kizlar birakin her seyi zamani gelince olacak hepimizin bakin bu ay bu tabloda hic gebe yoktu simdi 4-5 tane var hepimizin sirasi gelecek inaniyorum

İnşallahhhhh

Çok haklısın vaktini bekliyor herşey
çok sevindim mis gibi tadını çıkar aşkım

Kızlar benimde 5 gün kaldı regliye 13 temmuz bugün baya kasık ağrım var sizde regl midir ki ya cünkü kasık ağrısı dışında pek bir belirtim yok test siparis verdim cuma cumartesi gibi gelir

Hazırlısı olsun kuzum Allahtan ümit kesilmez
Şimdi gittim erken gebelik testi aldım mira tech marka bunla daha önce de yapmıştım hiç yalancı ya da kuruma çıkarmamıştı net negatif görmüştüm. İşe başlıycağım için yapayım dedim en azından yoksa rahat rahat giderim zaten ufaktan kasıklarım ağrıyor adet olcam gibi yoldayım diyor yani

Selam kızlar , umarım güzel haberleri aldığımız bi ay olur benim bat bugün yarın bekliyorum , testte yapmadım gecikmeden yapmak istemiyorum benim gibi yakın olan var mı

Sonuç ne çıktı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…