Abooo asker eşisin çok zor işin Allah yardımcın olsun kuzum yaValla ben çok isterim eşim askeri personel bilemiyorum ama bunu bi takip edeyim
Kız sen nerelerdesin nasıl geçti düğün ? Keyfin nasıl umarım doktor kontrolün güzel geçer bizde herkes stabil bıraktığın gibiyizKizlar turkiyeye geldim cok bakamadimm ne durumdasiniz gelisme var miii ben cuma gunu doktora gidicem burda bakalim hayirlisi
Zor evetAbooo asker eşisin çok zor işin Allah yardımcın olsun kuzum ya
Kesin koç burcusun senZor evetkolay olanı da ben sevmem illa uğraştıracak
Keşke balım keşkeBence her şeyi bıraksak iyi ya
Yapma yapma ben yaptım boyumun ölçüsünü aldım dün5 gün kaldı adete bu ay test de yapmayı düşünmüyorum adetim geçerse öyle bakacağım
Kız sen nerelerdesin nasıl geçti düğün ? Keyfin nasıl umarım doktor kontrolün güzel geçer bizde herkes stabil bıraktığın gibiyiz
Bence her şeyi bıraksak iyi ya
Yapma yapma ben yaptım boyumun ölçüsünü aldım dünson 3 benimde
İnşallahhhhhDugune daha var kuzum valla tatile geldim tekirdaga bikac gun kafami dagitiyorum cok iyi geldi acayip stres yapmisim.
Kizlar birakin her seyi zamani gelince olacak hepimizin bakin bu ay bu tabloda hic gebe yoktu simdi 4-5 tane var hepimizin sirasi gelecek inaniyorum
Çok haklısın vaktini bekliyor herşeyDugune daha var kuzum valla tatile geldim tekirdaga bikac gun kafami dagitiyorum cok iyi geldi acayip stres yapmisim.
Kizlar birakin her seyi zamani gelince olacak hepimizin bakin bu ay bu tabloda hic gebe yoktu simdi 4-5 tane var hepimizin sirasi gelecek inaniyorum
5 gün kaldı adete bu ay test de yapmayı düşünmüyorum adetim geçerse öyle bakacağım
Evet bende çok beğeniyorum beklerim buralaraKız ne şanslısın Mersin çok güzel şehir
Kışın düşünüyorum narlıkuyuda balık yemiştik hala aklımdan çıkmıyor o kalkanın tadıEvet bende çok beğeniyorum beklerim buralara
Hazırlısı olsun kuzum Allahtan ümit kesilmezUmarım canım ama benim için yüzde 1 ihtimal falan yani yüzde 99 ihtimal regl olcam gibi
Şimdi gittim erken gebelik testi aldım mira tech marka bunla daha önce de yapmıştım hiç yalancı ya da kuruma çıkarmamıştı net negatif görmüştüm. İşe başlıycağım için yapayım dedim en azından yoksa rahat rahat giderim zaten ufaktan kasıklarım ağrıyor adet olcam gibi yoldayım diyor yaniHazırlısı olsun kuzum Allahtan ümit kesilmez
Sonuç ne çıktı canimŞimdi gittim erken gebelik testi aldım mira tech marka bunla daha önce de yapmıştım hiç yalancı ya da kuruma çıkarmamıştı net negatif görmüştüm. İşe başlıycağım için yapayım dedim en azından yoksa rahat rahat giderim zaten ufaktan kasıklarım ağrıyor adet olcam gibi yoldayım diyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?