- 29 Aralık 2024
- 2.307
- 1.424
- 48
Benimde perşembe cuma bekliyorum bakalımSelam kızlar , umarım güzel haberleri aldığımız bi ay olurbenim bat bugün yarın bekliyorum , testte yapmadım gecikmeden yapmak istemiyorum benim gibi yakın olan var mı
Yapmadım canım daha 5 gün var sabah ilk idrarla yapıcam 4 gün kalmış oluyor varsa illa çıkar diye düşünüyorum.Sonuç ne çıktı canim
Merhaba benim yumurtlamadan bı kaç gün sonra başladı reglıme 2 -3 gün kaldı göğüslerim hala şiş asırı gaz var gaz sancısı çekiyorum resmen ateşim hala aynı bilmiyorum degişir mi ama gebelik te vücut ısısı yüksek oluyormuş 37 üzeri diye bılıyorum bakalım bekleyıp görcez akıntım var öyle asırı degıl ama kokusuzMerhaba hamilelik var ise vücut ısımızın kaç çıkması gerekiyor? Birde bacak ağrısı hamilelik belirtisi mi ya benim 4 gündür inanılmaz bacak ağrım var uyutmuyor resmen adetimede daha 5-6 gün var
Ay İnşallah hadi güzel haberler verMerhaba benim yumurtlamadan bı kaç gün sonra başladı reglıme 2 -3 gün kaldı göğüslerim hala şiş asırı gaz var gaz sancısı çekiyorum resmen ateşim hala aynı bilmiyorum degişir mi ama gebelik te vücut ısısı yüksek oluyormuş 37 üzeri diye bılıyorum bakalım bekleyıp görcez akıntım var öyle asırı degıl ama kokusuz
Umarım güzel sonuç alırsınızBenimde perşembe cuma bekliyorum bakalım
Çok istıyorum ama bende bilemiyorum ruyalarımda hergün bebek görüyorum artık ilk defa esım bana kendıne dıkkat et dedi oncekı aylar hep kafana da kuruyosun derdı doğru kuruyordum ama sankı bu ay bı umut var bıdenkızlar kuyruk sokumum sızlıyo onu masa basında çalışıyorum ona yormaya çalışıyorum varsa da yoksada ıkı güne çıkar zaten amannnAy İnşallah hadi güzel haberler ver
Ateşi sabah ilk uyandığınız anda ölçüyorsunuz değil miMerhaba benim yumurtlamadan bı kaç gün sonra başladı reglıme 2 -3 gün kaldı göğüslerim hala şiş asırı gaz var gaz sancısı çekiyorum resmen ateşim hala aynı bilmiyorum degişir mi ama gebelik te vücut ısısı yüksek oluyormuş 37 üzeri diye bılıyorum bakalım bekleyıp görcez akıntım var öyle asırı degıl ama kokusuz
Ewet hıc kıpırdamıyorum dil altından ölçeyım dedim 37.3 çıktı yıne 4 gündür aynı düşme yok eğer regl olmazsam ateş teorisini desteklicemAteşi sabah ilk uyandığınız anda ölçüyorsunuz değil mi
MerhabaMerhaba benim yumurtlamadan bı kaç gün sonra başladı reglıme 2 -3 gün kaldı göğüslerim hala şiş asırı gaz var gaz sancısı çekiyorum resmen ateşim hala aynı bilmiyorum degişir mi ama gebelik te vücut ısısı yüksek oluyormuş 37 üzeri diye bılıyorum bakalım bekleyıp görcez akıntım var öyle asırı degıl ama kokusuz
Bugün yaptım negatifUmarım güzel sonuç alırsınız
İnşallah kuzum bende senin belirtilerden gebelik var gibi geliyorÇok istıyorum ama bende bilemiyorum ruyalarımda hergün bebek görüyorum artık ilk defa esım bana kendıne dıkkat et dedi oncekı aylar hep kafana da kuruyosun derdı doğru kuruyordum ama sankı bu ay bı umut var bıdenkızlar kuyruk sokumum sızlıyo onu masa basında çalışıyorum ona yormaya çalışıyorum varsa da yoksada ıkı güne çıkar zaten amannn
Kız ne ara yaptın ben kaçırmışım hiç modunu düşürme durmak yok yola devamBugün yaptım negatif
Hayatım ne soracam sana ovü testini kaç saniye bekletiyorsun idrarda ?Yay burcuyum
Bu sabah yaptım kuzum ya yalanci pozitif bile vermedi o dereceKız ne ara yaptın ben kaçırmışım hiç modunu düşürme durmak yok yola devam
Henüz gününüz var Allahtan ümit kesilmez , bu ay olmasa bile en kısa zamanda pozitif görürsünüz umarımBugün yaptım negatif
Agzın bal yesin keşke ama bilmiyorum geçen ay da çok umutlandım sonuç hüsran test yapmıştır pozıtıf kanda negatif çıktı hayal kırıklığı oldu bu ay saldım bakalım nolcakİnşallah kuzum bende senin belirtilerden gebelik var gibi geliyor
Doğru zaman değilmiş demekkı öyle düşünBu sabah yaptım kuzum ya yalanci pozitif bile vermedi o derece
Bat aynı sayılırız bekleyelım bakalım zaten elimizden başka bısey gelmıyoMerhaba
Ateş ölçmüyorum ben ama diğer şikayetlerim aynı benimde. Göğüslerim günlerdir taş gibi patlıcak sanki. Benimde 2-3 kaldı adetime ama sanırım gecikince test yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?