Merhaba hamilelik var ise vücut ısımızın kaç çıkması gerekiyor? Birde bacak ağrısı hamilelik belirtisi mi ya benim 4 gündür inanılmaz bacak ağrım var uyutmuyor resmen adetimede daha 5-6 gün var
Merhaba benim yumurtlamadan bı kaç gün sonra başladı reglıme 2 -3 gün kaldı göğüslerim hala şiş asırı gaz var gaz sancısı çekiyorum resmen ateşim hala aynı bilmiyorum degişir mi ama gebelik te vücut ısısı yüksek oluyormuş 37 üzeri diye bılıyorum bakalım bekleyıp görcez akıntım var öyle asırı degıl ama kokusuz

Ay İnşallah hadi güzel haberler ver

Ay İnşallah hadi güzel haberler ver
Çok istıyorum ama bende bilemiyorum ruyalarımda hergün bebek görüyorum artık ilk defa esım bana kendıne dıkkat et dedi oncekı aylar hep kafana da kuruyosun derdı doğru kuruyordum ama sankı bu ay bı umut var bıdenkızlar kuyruk sokumum sızlıyo onu masa basında çalışıyorum ona yormaya çalışıyorum varsa da yoksada ıkı güne çıkar zaten amannn

Dün baya regl sancısı çektim dedim bu ay da boş ama olmadım bende şaşırıyorum artık kendıme dengem bozuldu

Ateşi sabah ilk uyandığınız anda ölçüyorsunuz değil mi

Kızlar arkadaşımla konuştum dün oda hamıle hatırladıgı tek belirti gazmıs çok gazın oluyordu sancı yapıyordı dedı

Merhaba
Ateş ölçmüyorum ben ama diğer şikayetlerim aynı benimde. Göğüslerim günlerdir taş gibi patlıcak sanki. Benimde 2-3 kaldı adetime ama sanırım gecikince test yapıcam

İnşallah kuzum bende senin belirtilerden gebelik var gibi geliyor

Merhaba
Ateş ölçmüyorum ben ama diğer şikayetlerim aynı benimde. Göğüslerim günlerdir taş gibi patlıcak sanki. Benimde 2-3 kaldı adetime ama sanırım gecikince test yapıcam
Bat aynı sayılırız bekleyelım bakalım zaten elimizden başka bısey gelmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…