Kızlar benim bata 5 gün var daha ama kasıklarım heran olcakmışım gibi acayip ağırmaya başladı belime bacaklarıma da vuruyor erken mi regl olcam acaba ya erken gebelik testi almıştım daha yapmadım ama elimde patlıcak galiba

Bat aynı sayılırız bekleyelım bakalım zaten elimizden başka bısey gelmıyo
Evet. Erken öğrensem ne olacak ki diye düşündüm kese görene kadar falan da yine bekleyeceğim. E erken yapsam çıkmama ihtimali de var. Ne bileyim, ilk defa denedik bakalım nasip kısmet

O bacaklara vuran gaz ağrısı aslında aynı durumdayım bata 2 gün var ama yapmıcsm tam gününde öğrenmek istiyorum bence sende bekle bır ıkı gun

Evet. Erken öğrensem ne olacak ki diye düşündüm kese görene kadar falan da yine bekleyeceğim. E erken yapsam çıkmama ihtimali de var. Ne bileyim, ilk defa denedik bakalım nasip kısmet
Ama bu defada dedıgın gıbı değer yükselcekmı keseyı kalp atısı derken yıne beklıcez beklemek zayen tam bı zulüm adet olana kadar şans var dıyelım bakalıö nolcak

Ama bu defada dedıgın gıbı değer yükselcekmı keseyı kalp atısı derken yıne beklıcez beklemek zayen tam bı zulüm adet olana kadar şans var dıyelım bakalıö nolcak
Allahtan bu ara hem işte hem dışarda yoğunumda durup düşünmeye çok vaktim kalmıyor

Benım yumurtlamadan sonra öyle bir gaz sancım olduki belıme vuran acıle gıttık beyıne randevu verdıler 11 ınde sırtım için gıdıcem inşallah sebebı gebelıktir

O bacaklara vuran gaz ağrısı aslında aynı durumdayım bata 2 gün var ama yapmıcsm tam gününde öğrenmek istiyorum bence sende bekle bır ıkı gun
Benim işe girme durumum var canım sonuca göre giricem yada girmicem gebeysem eğer riskli geçiyor çünkü geçen gebeliğim de de çalışıyordum kanamalarım artınca doktor yasaklamıştı işe gitmemi. Bırakmıştım işi ama yine de kaybettim. Bir daha o riski almak istemiyorum o yüzden ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi

Haklısın herkesin farklı oluyo ben masa bası çalışıyorum sıkıntı yaşamam herhalde gebelikte yasayıp görcez

Haklısın herkesin farklı oluyo ben masa bası çalışıyorum sıkıntı yaşamam herhalde gebelikte yasayıp görcez
Masa başı olsa bende düşünmem de gireceğim iş biraz ayakta olcak ağır falan kaldırma durumum olabilir o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…