Evet. Erken öğrensem ne olacak ki diye düşündüm kese görene kadar falan da yine bekleyeceğim. E erken yapsam çıkmama ihtimali de var. Ne bileyim, ilk defa denedik bakalım nasip kısmetBat aynı sayılırız bekleyelım bakalım zaten elimizden başka bısey gelmıyo
O bacaklara vuran gaz ağrısı aslında aynı durumdayım bata 2 gün var ama yapmıcsm tam gününde öğrenmek istiyorum bence sende bekle bır ıkı gunKızlar benim bata 5 gün var daha ama kasıklarım heran olcakmışım gibi acayip ağırmaya başladı belime bacaklarıma da vuruyor erken mi regl olcam acaba yaerken gebelik testi almıştım daha yapmadım ama elimde patlıcak galiba
Ama bu defada dedıgın gıbı değer yükselcekmı keseyı kalp atısı derken yıne beklıcez beklemek zayen tam bı zulüm adet olana kadar şans var dıyelım bakalıö nolcakEvet. Erken öğrensem ne olacak ki diye düşündüm kese görene kadar falan da yine bekleyeceğim. E erken yapsam çıkmama ihtimali de var. Ne bileyim, ilk defa denedik bakalım nasip kısmet
Allahtan bu ara hem işte hem dışarda yoğunumda durup düşünmeye çok vaktim kalmıyorAma bu defada dedıgın gıbı değer yükselcekmı keseyı kalp atısı derken yıne beklıcez beklemek zayen tam bı zulüm adet olana kadar şans var dıyelım bakalıö nolcak
Bız o yoğunlukta bıle düşünmeye fırsat buluruzAllahtan bu ara hem işte hem dışarda yoğunumda durup düşünmeye çok vaktim kalmıyor
Bugün bi boşluğum vardı eşime yazdım hemen acaba yapsak mı test diye zaten hahahhaBız o yoğunlukta bıle düşünmeye fırsat buluruz
Benım eşim sezıyo çakal hıc bisey saklayamıyorım ki suprız olsun anlıyor hemenBugün bi boşluğum vardı eşime yazdım hemen acaba yapsak mı test diye zaten hahahha
Benim işe girme durumum var canım sonuca göre giricem yada girmicem gebeysem eğer riskli geçiyor çünkü geçen gebeliğim de de çalışıyordum kanamalarım artınca doktor yasaklamıştı işe gitmemi. Bırakmıştım işi ama yine de kaybettim. Bir daha o riski almak istemiyorum o yüzden ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyiO bacaklara vuran gaz ağrısı aslında aynı durumdayım bata 2 gün var ama yapmıcsm tam gününde öğrenmek istiyorum bence sende bekle bır ıkı gun
Haklısın herkesin farklı oluyo ben masa bası çalışıyorum sıkıntı yaşamam herhalde gebelikte yasayıp görcezBenim işe girme durumum var canım sonuca göre giricem yada girmicem gebeysem eğer riskli geçiyor çünkü geçen gebeliğim de de çalışıyordum kanamalarım artınca doktor yasaklamıştı ile gitmemi. Bırakmıştım işi ama yine de kaybettim. Bir daha o riski almak istemiyorum o yüzden ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi
InsallahHenüz gününüz var Allahtan ümit kesilmez , bu ay olmasa bile en kısa zamanda pozitif görürsünüz umarım
Üff benimki de öyleBenım eşim sezıyo çakal hıc bisey saklayamıyorım ki suprız olsun anlıyor hemen
Masa başı olsa bende düşünmem de gireceğim iş biraz ayakta olcak ağır falan kaldırma durumum olabilir o yüzden.Haklısın herkesin farklı oluyo ben masa bası çalışıyorum sıkıntı yaşamam herhalde gebelikte yasayıp görcez
Aslında belkide erken yaptigimdandir bekleyelim bakalimDoğru zaman değilmiş demekkı öyle düşün
Çok fenalar bacım çokÜff benimki de öyle
Sürpriz yapayım sana dedim, yapamazsın anlarım ben diyo hahahaha
Aa ozaman çok dıkkat etmek lazım hele ki ilk haftalar sıkıntılıMasa başı olsa bende düşünmem de gireceğim iş biraz ayakta olcak ağır falan kaldırma durumum olabilir o yüzden.
Senın bat kactı csnım ben senden çok umutluyum neden bilmiyorumAslında belkide erken yaptigimdandir bekleyelim bakalim
Bende masa başı çalışıyorum ama hareketsizlik düşündürüyor çok. Bir de varislerim varHaklısın herkesin farklı oluyo ben masa bası çalışıyorum sıkıntı yaşamam herhalde gebelikte yasayıp görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?