Bilmiyorum valla ya kasıklarım sanki her an olcakmışım gibi çok ağrıyor olsam da kurtulsam en azından olmadığını bilirimAa ozaman çok dıkkat etmek lazım hele ki ilk haftalar sıkıntılı
Ben bacak ameliyat oldum zaten normalde dıkkat etmem lazım ama benim sor bakalım umrumda mıBende masa başı çalışıyorum ama hareketsizlik düşündürüyor çok. Bir de varislerim var
Normalde 12 temmuz ama duzensiz yumurtlamaya göre 10 11 gibi 12sinde tekrar yapacağım testSenın bat kactı csnım ben senden çok umutluyum neden bilmiyorum
Benımde 11 gosterıyo uygulama ama ben 10 dıye hesapladımNormalde 12 temmuz ama duzensiz yumurtlamaya göre 10 11 gibi 12sinde tekrar yapacağım test
Ayy buraya çift çizgili bi test atsak fenamı olurBenımde 11 gosterıyo uygulama ama ben 10 dıye hesapladımuygulama bısey bilmiyor
Hahhaha kız niye dikkat etmiyorsun kendineBen bacak ameliyat oldum zaten normalde dıkkat etmem lazım ama benim sor bakalım umrumda mı
Kurban kescem ahtım varAyy buraya çift çizgili bi test atsak fenamı olur
Ahaha hadi bakalimKurban kescem ahtım var
Yalanci pozitifmi cikardiDurum geçen ay ki testımı atayım sıze
Hahhaha kız niye dikkat etmiyorsun kendinehoş gerçi bana sor ne kadar dikkat ediyorsun diye hahahahahah
Aa pik duruyıKızlar bugün gelen test alttaki üstteki de bildiğiniz test demekki bu bize kaçırtmış olabilir mi ya
Gözün aydın kuzumEki Görüntüle 3615247
kızlar kaset test bır gebenın günlüğünden gelmısti diğeri de Predector ıkı gun kala
Alttakinde çizgi var gibiEki Görüntüle 3615247
kızlar kaset test bır gebenın günlüğünden gelmısti diğeri de Predector ıkı gun kala
Eee böyle fark ediyosaKızlar bugün gelen test alttaki üstteki de bildiğiniz test demekki bu bize kaçırtmış olabilir mi ya
Gözle daha nettı ama negatif miş kandırdılar benı sabaha kadar ağladım istemiyorum artık bebek falan dedımAlttakinde çizgi var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?