Ne zaman yumurtladınız ki adete 2 hafta varken kanda çıkması çok zor bi ihtimal bence çok erken

Eşimin haberi yok kuzum hastane baya uzak eşimin götürmesi gerekiyor oyüzden olduğundan emin olunca kan vermek istiyorum bakalım bir kaç gün sonra tekrar yaparım

Ben
Ne zaman yumurtladınız ki adete 2 hafta varken kanda çıkması çok zor bi ihtimal bence çok erken
Ben takip etmiyorum. Geçen hafta cuma günü korunmasız ilişki oldu. Ve bu hafta kasık ağrısı,çok açık pembe kanama oldu ve göğüslerde hassasiyet. Normalde takılmam ama ilaç kullanıyorum diye ya varsa diye düşünmeden edemedim. Ve bugün 0,200 çıktı. Ayın 10-14 arası regl bekliyorum. 2 gün sonra yeniden mi yapsam?

anladım canım ilaç vs var içine sinmiyorsa bidaha ver kan aynen iki güne iki katı artmış olsa 0.400 olur ama en azından yükselmiş dersin bu da bi işaret olabilir

Kızlar 7. Gün sanırım çok şükür bitti kanamam ama nedense içimde bir burukluk var çok isteksizim bu ay dünya dolusu lh testi sipariş ettim ama hiç takip bile edesim yok noldu bana bilmiyorum
Kuzum böyle hissetmen çok normal kayıp kayıptır sonuçta beklentiye girdin naçizane tavsiyem lh testi yapma bence kimse yapmasın. İnsanı strese sokuyor o iki güne bir ilişki olduğunda gelmeme ihtimali yok dedi benim doktorum da

Kuzum 3 hamileligimde test sayesinde ben her ay farklı yumurtluyirum birde eşim şehir dışında ona göre geliyor

Kuzum 3 hamileligimde test sayesinde ben her ay farklı yumurtluyirum birde eşim şehir dışında ona göre geliyor
O zaman ayrı canım seninki biraz mecburiyetten. Takmayınca oluyor diyorlar ama insan düşünmeden nasıl yapıyor ben de anlamış değilim.. neredeyse 7 ay oldu bizimde

O zaman ayrı canım seninki biraz mecburiyetten. Takmayınca oluyor diyorlar ama insan düşünmeden nasıl yapıyor ben de anlamış değilim.. neredeyse 7 ay oldu bizimde
Kuzu sen söyleyince dikkat ettim evet yumurtlama yakalandıktan sonra 3 kaybimda da hep bir uğraş içinde aklıma acaba tuttumu çok nadir gelirdi o kadar yoğundum ki. Ama diğer denemelerim de ymurtlamadan sonra hergun belirti arardım yoksa stres olurdum. Bu ay da yoğunluk var ondan ziyade artık Rabbım nasip ederse saglikli olani bir gün verecek belkide vermicek modundayim bu son kaybım 8 ay sonra oldu yani hiç zamana da takılma bir problem yoksa Rabbım yazmıştır zamanını sen elinden geleni yap bir gün inşallah o zaman gelecektir

kizlar dün ulturasyonda aynı böyle gözüküyordu ama kalp atışı duymadık ebe geç döllenme olabilir dedi yani daha yeni 6 haftalık gözüküyor normal mi böyle

İnşallah canım sağlıcakla alalım hepimiz

Burdayımm ben herkes birden yok oldu cidden belirti yaşayan test pozitif gören yok muu
Ya benim kafam çok karışık yumurtlamadan birkaç gün sonra bazı belirtiler yaşadım ama bu ay inofolic combi hp kullanmaya başladım. Tamda yumurtlama zamanına denk geldi. Onun etkisi mi değil anlayamadım. Midemde sürekli bir bulantı hissi var.

ben onu hiç bilmiyorum canım kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…