Ne zaman yumurtladınız ki adete 2 hafta varken kanda çıkması çok zor bi ihtimal bence çok erkenKızlar bana da bi el atın. 13-15 ağustos gibi regl oldum. Regl bitiminde Geçen hafta cuma günğ korunmasız ilişki oldu. Bu hafta kasık ağrısı,göğüs ve göğüs uçlarında hassasiyet,halsizlik oldu. Bugün kan testi yaptım. 0.200 çıktı. Tam sıfır olmaması şüpheye düşürdü beni. İlaç kullanıyorum o nedenle tedirginim. Nasıl net öğrenebilirim? Ne olur bişey söyleyin. Kimse yazmıyor bana
Kuzum adet 2 hafta sonraysa şu an yumurtlama döneminde olmuyor musun?2 hafta sonra canım
Eşimin haberi yok kuzum hastane baya uzak eşimin götürmesi gerekiyor oyüzden olduğundan emin olunca kan vermek istiyorum bakalım bir kaç gün sonra tekrar yaparımBence o regl değil bazen ara kanamalar oluyor hormonlardan kaynaklı. İki ay ben de ara kanama yaşamıştım kuzum. Ama sen bence yarın kan ver ne kaybedersin ki soru işaretleriyle yaşamaktansa
Valla benim de hevesim kırıldı hiç takip edesim yok hatta ilişki bile istemiyorum o derece artık
Ben takip etmiyorum. Geçen hafta cuma günü korunmasız ilişki oldu. Ve bu hafta kasık ağrısı,çok açık pembe kanama oldu ve göğüslerde hassasiyet. Normalde takılmam ama ilaç kullanıyorum diye ya varsa diye düşünmeden edemedim. Ve bugün 0,200 çıktı. Ayın 10-14 arası regl bekliyorum. 2 gün sonra yeniden mi yapsam?Ne zaman yumurtladınız ki adete 2 hafta varken kanda çıkması çok zor bi ihtimal bence çok erken
Canım evet öyle ama bir ihtimal dedim ki acaba mı? 0,200 çıkıp sonra değeri yükselenler var hani çok erken bi gebelikse… 2 gün sonra yeniden mi yapsam acaba?Kuzum adet 2 hafta sonraysa şu an yumurtlama döneminde olmuyor musun?
anladım canım ilaç vs var içine sinmiyorsa bidaha ver kan aynen iki güne iki katı artmış olsa 0.400 olur ama en azından yükselmiş dersin bu da bi işaret olabilirBen
Ben takip etmiyorum. Geçen hafta cuma günü korunmasız ilişki oldu. Ve bu hafta kasık ağrısı,çok açık pembe kanama oldu ve göğüslerde hassasiyet. Normalde takılmam ama ilaç kullanıyorum diye ya varsa diye düşünmeden edemedim. Ve bugün 0,200 çıktı. Ayın 10-14 arası regl bekliyorum. 2 gün sonra yeniden mi yapsam?
Kuzum böyle hissetmen çok normal kayıp kayıptır sonuçta beklentiye girdinKızlar 7. Gün sanırım çok şükür bitti kanamam ama nedense içimde bir burukluk var çok isteksizim bu ay dünya dolusu lh testi sipariş ettim ama hiç takip bile edesim yok noldu bana bilmiyorum
Versek bir işe yaramaz dedi ebe ama diğer gebeliğimde verdilerKanama fark edip size progestan vermediler mi? Benim de böyle bir durumum oldu, doktor direkt fitil yazdı. Tedbir amaçlı başka doktora mı gitseniz acaba? Çok geçmiş olsun.
Kuzum 3 hamileligimde test sayesinde ben her ay farklı yumurtluyirum birde eşim şehir dışında ona göre geliyorKuzum böyle hissetmen çok normal kayıp kayıptır sonuçta beklentiye girdinnaçizane tavsiyem lh testi yapma bence kimse yapmasın. İnsanı strese sokuyor o iki güne bir ilişki olduğunda gelmeme ihtimali yok dedi benim doktorum da
O zaman ayrı canım seninki biraz mecburiyetten. Takmayınca oluyor diyorlar ama insan düşünmeden nasıl yapıyor ben de anlamış değilim.. neredeyse 7 ay oldu bizimdeKuzum 3 hamileligimde test sayesinde ben her ay farklı yumurtluyirum birde eşim şehir dışında ona göre geliyor
Kuzu sen söyleyince dikkat ettim evet yumurtlama yakalandıktan sonra 3 kaybimda da hep bir uğraş içinde aklıma acaba tuttumu çok nadir gelirdi o kadar yoğundum ki. Ama diğer denemelerim de ymurtlamadan sonra hergun belirti arardım yoksa stres olurdum. Bu ay da yoğunluk var ondan ziyade artık Rabbım nasip ederse saglikli olani bir gün verecek belkide vermicek modundayim bu son kaybım 8 ay sonra oldu yani hiç zamana da takılma bir problem yoksa Rabbım yazmıştır zamanını sen elinden geleni yap bir gün inşallah o zaman gelecektirO zaman ayrı canım seninki biraz mecburiyetten. Takmayınca oluyor diyorlar ama insan düşünmeden nasıl yapıyor ben de anlamış değilim.. neredeyse 7 ay oldu bizimde
İnşallah canım sağlıcakla alalım hepimizKuzu sen söyleyince dikkat ettim evet yumurtlama yakalandıktan sonra 3 kaybimda da hep bir uğraş içinde aklıma acaba tuttumu çok nadir gelirdi o kadar yoğundum ki. Ama diğer denemelerim de ymurtlamadan sonra hergun belirti arardım yoksa stres olurdum. Bu ay da yoğunluk var ondan ziyade artık Rabbım nasip ederse saglikli olani bir gün verecek belkide vermicek modundayim bu son kaybım 8 ay sonra oldu yani hiç zamana da takılma bir problem yoksa Rabbım yazmıştır zamanını sen elinden geleni yap bir gün inşallah o zaman gelecektir
Ya benim kafam çok karışık yumurtlamadan birkaç gün sonra bazı belirtiler yaşadım ama bu ay inofolic combi hp kullanmaya başladım. Tamda yumurtlama zamanına denk geldi. Onun etkisi mi değil anlayamadım. Midemde sürekli bir bulantı hissi var.Burdayımm ben herkes birden yok oldu cidden belirti yaşayan test pozitif gören yok muu
Adete en az 3 gün kala falan ver kuzum şu an çıkması imkansızCanım evet öyle ama bir ihtimal dedim ki acaba mı? 0,200 çıkıp sonra değeri yükselenler var hani çok erken bi gebelikse… 2 gün sonra yeniden mi yapsam acaba?
En iyisi adetin gecikmesi acele etme akışına bırakmak lazım bazen herşey gönlünce olsunCanım evet öyle ama bir ihtimal dedim ki acaba mı? 0,200 çıkıp sonra değeri yükselenler var hani çok erken bi gebelikse… 2 gün sonra yeniden mi yapsam acaba?
ben onu hiç bilmiyorum canım kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorumYa benim kafam çok karışık yumurtlamadan birkaç gün sonra bazı belirtiler yaşadım ama bu ay inofolic combi hp kullanmaya başladım. Tamda yumurtlama zamanına denk geldi. Onun etkisi mi değil anlayamadım. Midemde sürekli bir bulantı hissi var.
Teşekkür ederimben onu hiç bilmiyorum canım kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum
Canim acilden girsendemi bakmazlarEki Görüntüle 3638203 kizlar dün ulturasyonda aynı böyle gözüküyordu ama kalp atışı duymadık ebe geç döllenme olabilir dedi yani daha yeni 6 haftalık gözüküyor normal mi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?